«Ορατότης μηδέν» για το «Ναυάγιο» με τον Λεωνίδα Κακούρη να δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας 

Κατερίνα Μπούσιου
«Ορατότης μηδέν» για το «Ναυάγιο» με τον Λεωνίδα Κακούρη να δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας 

Ως άλλος Άγγελος Κρεούζης - Νίκος Κούρκουλος, ο καπετάν Στελής που υποδύεται ο Λεωνίδας Κακούρης, παλεύει για να ακουστεί η φωνή του δικαίου με το κοινό να μιλά για συγκλονιστική ερμηνεία με τον ρόλο του. 

Η σειρά «Το Ναυάγιο» οδεύει προς την πιο συγκλονιστική στιγμή του και στην αρχή ενός νέου κεφαλαίου στην ιστορία. Και ο καπετάν Στελής, ο αγαπημένος του κοινού, Λεωνίδας Κακούρης ο οποίος λατρεύτηκε για την ερμηνεία του και την απόγνωσή του, έδωσε και ένα μικρό spoiler στη θαυμάστριά του για τη συνέχεια.

Ορατότης μηδέν για το «Φοίνιξ» και ο σπαραγμός του Λεωνίδα Κακούρη

Είναι ο τηλεοπτικός Δούκας Σεβαστός της καρδιάς μας, κυρίως για το φινάλε στις Άγριες Μέλισσες, αλλά και ο Θέμης Καστρινός από το «Μαύρο Ρόδο» την περσινή σεζόν. Αυτή τη φορά όμως ο Λεωνίδας Κακούρης στη σειρά «Το Ναυάγιο», υποδύεται έναν διαφορετικό χαρακτήρα, με λαϊκά στοιχεία και βαθιά συναισθηματικό. Με έντονη την αίσθηση του δικαίου, παλεύοντας ως πατέρας όχι μόνο για τη σωτηρία του παιδιού του, αλλά όλων.

https://www.instagram.com/p/Cx5rXTCIRph/

Στη συγκλονιστική σκηνή που σπαράζει ενώ το λιμενικό τον έχει υπό κράτηση, θεωρώντας ότι η αντίδρασή του να σταματήσουν το πλοίο πριν βυθιστεί είναι υπερβολική, λέγοντας: «Κρέμονται τόσες ζωές από αυτό, τι να ηρεμήσω άνθρωπέ μου; Είναι το παιδί μου στο παλιοκάραβo του Βασιλείου. Γιάντα τους αφήσατε να φύγουν μωρέ; Θα γίνει χαλασμός μωρέ».

Αυτή η αντίδραση δεν σου θύμισε και τον κινηματογραφικό Άγγελο Κρεούζη, τον Νίκο Κούρκουλο δηλαδή στο «Ορατότης μηδέν; Πάντως ο Λεωνίδας Κακούρης έδειξε για μία ακόμη φορά την ποιότητά του ως ηθοποιός. Σχόλια λατρείας ακολούθησαν στο Twitter για την ερμηνεία του.

Σε ένα dm (προσωπικό μήνυμα στο Instagram) το οποίο έστειλε μία του θαυμάστρια για να του δώσει συγχαρητήρια και στη συνέχεια η ίδια κοινοποίησε και στο Twitter, εκείνος μας δίνει και ένα μικρό spoiler. «Σας ευχαριστώ πολύ...Το μετά να δείτε που περιμένω και εγώ. Γιατί εκεί "χάθηκα"».

1697028585361-899543998-kakouristwitter.jpg

Τι σημαίνει αυτό; Πώς αν ανάμεσα στα θύματα του ναυαγίου είναι τελικά και η κόρη του Λίνα, η οποία επιβιβάστηκε στο πλοίο μαζί με την Ειρήνη και τον Απόστολο (Παντούση, Χρυσοστόμου) τότε ο καπετάν Στελής είτε θα ορκιστεί εκδίκηση, ή θα χαθεί στο κόσμο της θλίψης του. Ελπίζουμε μόνο να μη σημαίνει αυτό το «χάθηκα» και φυσική απώλεια του ήρωά του.

https://www.instagram.com/p/CyPBadAoeY4/