Ο Λεωνίδας Κακούρης λύνει την παρεξήγηση για μία φωτογραφία και τα σχόλια για την σύζυγό του

Κατερίνα Μπούσιου
Ο Λεωνίδας Κακούρης λύνει την παρεξήγηση για μία φωτογραφία και τα σχόλια για την σύζυγό του

Ο πρωταγωνιστής του «Μαύρου Ρόδου» αποκάλυψε το μυστικό του γάμου του. Το τρολάρισμα σε μία φωτογραφία του Λεωνίδα Κακούρη και η αλήθεια για τη σύζυγό του. 

Σε αντίθεση με τους τηλεοπτικούς του γάμους, που μόνο προβλήματα του δημιουργούν, η σχέση του με την σύζυγό του και μουσικό Αλίκη Στεφανοπούλου, μόνο χαρά και ευτυχία έχει φέρει στη ζωή του. Ο Λεωνίδας Κακούρης αποκάλυψε το μυστικό του γάμου τους αλλά και το σπάνιο προσόν της γυναίκας του και λύνει την παρεξήγηση με την άλλη του σύζυγο, την Ηλέκτρα Νικολούζου από το «Μαύρο Ρόδο» με την οποία σύντομα παίρνει και διαζύγιο.

Το «να ζήσετε» με άλλη σύζυγο

Μετά τα όσα πάνδεινα πέρασε για 3 χρόνια με την Μυρσίνη στις Άγριες Μέλισσες ως σύζυγό του παρόλο που την αγαπούσε, πιστεύαμε πως στο νέο το ρόλο στο «Μαύρο Ρόδο» ως Θέμης Καστρινός, θα ήταν τηλεοπτικά, ευτυχισμένος. Φευ, και φέτος τα πάνδεινα θα περάσει. Η Αγγελική Καστρινού έχει δώσει αλλού την καρδιά της και σύντομα όπως λένε και τα spoiler το ζευγάρι θα πάρει οριστικό διαζύγιο. Την ηθοποιό Ηλέκτρα Νικολούζου που υποδύεται την Αγγελική, ο Λεωνίδας μας την είχε συστήσει πριν ξεκινήσει η σειρά, από τα backstage των γυρισμάτων. Όμως εκείνη η φωτογραφία είχε δημιουργήσει μία μικρή παρεξήγηση.

https://www.instagram.com/p/CincT5YLcEV

Παρόλο που ο ηθοποιός ξεκαθάριζε στην λεζάντα της φωτογραφίας την ιδιότητά της, κάποιες θαυμάστριες δεν διάβασαν ολόκληρη την πρότασή του και άρχισαν να του δίνουν ευχές για να ζήσουν ευτυχισμένοι και να λένε πως ταιριαστοί είναι. Κοινώς, την μπέρδεψαν με την πραγματική του σύζυγο. Σε συνένευξή του στο περιοδικό ΟΚ, ο Λεωνίδας Κακούρης ξεκαθαρίζει: «Ανέβασα μια φωτογραφία με την Ηλέκτρα Νικολούζου και έγραφα, να σας συστήσω τη σύζυγό μου. Και άρχισαν από κάτω σχόλια, «Να ζήσετε, ταιριάζετε, να είστε ευτυχισμένοι». Δηλαδή τι να πεις; Ειδικά αν είσαι με κάποια που ζηλεύει. Που ευτυχώς δεν ζηλεύει, για αυτό και είμαστε πολλά χρόνια μαζί».

kakouris_sizigos.jpg

Ο Λεωνίδας είναι παντρεμένος με την μουσικό Αλίκη Στεφανοπούλου από το 2004 και προφανώς το ότι δεν τον ζηλεύει, είναι και το μυστικό για την ευημερία του γάμου τους. Φυσικά από ότι αντιλαμβανόμαστε, δεν λαμβάνει και αφορμές από τον σύζυγό της. Οι δυό τους γνωρίστηκαν το 2001 στο μιούζικαλ «Μάλα», του Νίκου Καρβέλα, με την Άννα Βίσση πρωταγωνίστρια. Το ζευγάρι μετά από 3 χρόνια αποφάσισε να παντρευτεί και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά μαζί, που είναι όλος τους ο κόσμος. Μάλιστα όπως έχει αποκαλύψει ο ίδιος, την πρόταση γάμου της την έκανε ενώ ήταν στο κέντρο της Αθήνας πάνω, στη μηχανή μαζί. Εκείνη φυσικά και δέχτηκε, αλλά για να είναι σίγουρη ότι το εννοούσε, είχε επικοινωνήσει και με την μητέρα του ηθοποιού με την οποία έχει άριστη σχέση, για να το επιβεβαιώσει.

Ο Λεωνίδας Κακούρης μας συστήνει τη «σύζυγό» του για πρώτη φορά και αυτή είναι η Ηλέκτρα Νικολούζου

Σε μία ιδιαίτερα συγκινητική εξομολόγηση πριν από δύο χρόνια στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, είχε εκμηστηρευτεί και τον πρώτο του γάμο με μία ρωσίδα χορεύτρια, με την οποία μάλιστα παντρεύτηκαν αφού χώρισαν ως ζευγάρι: «Παντρευτήκαμε για το παιδί, ήμουν πάντα δίπλα της σαν σύζυγος μέχρι τη στιγμή που ερωτεύτηκα και αποφάσισα να της δώσω το διαζύγιο. Ήταν μια κοπέλα υπέροχη, ένας εξαιρετικός άνθρωπος», όπως είχε πει.