Η αντίδραση της συζύγου του Μελέτη Ηλία για τις θαυμάστριες, το post αγάπης και ο νέος του γάμος

Κατερίνα Μπούσιου
Η αντίδραση της συζύγου του Μελέτη Ηλία για τις θαυμάστριες, το post αγάπης και ο νέος του γάμος

Στο «Προξενιό της Ιουλίας» θα έχουμε σύντομα έναν γάμο και μία εγκυμοσύνη. Δεν είναι ρομαντικό όσο το φαντάζεσαι, όλο αυτό. Είναι κανονικό θρίλερ. 

Ο Μελέτης Ηλίας βάλθηκε φέτος να μας εκπλήξει με δραματικό ρόλο για πρώτη φορά στην τηλεόραση. Η παρουσία του στο «Προξενιό της Ιουλίας» είναι καθοριστική γιατί ως Γιωργίκης καθορίζει όλες τις εξελίξεις. Οσονούπω έρχεται και ο γάμος του που θα καταλήξει σε τραγωδία. Ο τηλεοπτικός. Γιατί ο πραγματικός με την Θέμιδα Βουτσινά, έχει μόνο ευχάριστες διαστάσεις και χιούμορ. Το εξομολογήθηκε εκείνος και το δήλωσε και εκείνη με μία της ανάρτηση.

https://www.instagram.com/p/CEhVtqpJHDA/

«Σε έχουν δει πώς είσαι στην πραγματικότητα;»

Δραματικά έργα και πολυδιάστατους ρόλους στο θέατρο, ο Μελέτης Ηλίας έχει κάνει πολλές φορές και για πολλά χρόνια. Για δεύτερη σεζόν για παράδειγμα, πρωταγωνιστεί μαζί με την Μαρία Ναυπλιώτου στην παράσταση «Φιλουμένα Μαρτουράνο». Στην τηλεόραση όμως τον είχαμε συνηθίσει μέχρι πρόσφατα μόνο στην κωμωδία.

Φέτος, όμως ως Γιωργίκης Προβιός στη σειρά του Alpha «Το προξενιό της Ιουλίας» το τόλμησε και ήδη έχει πάρει το «μπράβο» του κοινού. Το χάρηκε και ο ίδιος όπως δήλωσε σήμερα και στην εκπομπή «Happy Day»: «Το ζω πρώτη φορά το δραματικό είναι πολύ μεγάλη χαρά που προσπαθώ να κάνω κάτι διαφορετικό από αυτό που με είχε συνηθίσει ο κόσμος. Ο κύριος λόγος που δέχτηκα τον ρόλο ήταν επειδή είναι κάτι κάτι τελείως διαφορετικό».

Μελέτης Ηλίας: «Ζούμε σε μία εποχή που επαναπροσδιορίζουμε τα αυτονόητα»

Ο Μελέτης Ηλίας σύντομα θα παντρευτεί την Ιουλία. Σε έναν γάμο που θα καταλήξει σε πραγματικό θρίλερ, αφού εκείνη θα είναι έγκυος, αλλά όχι από εκείνον. Στο νέο του τηλεοπτικό σπιτικό, η Ιουλία δεν θα είναι ευπρόσδεκτη. Εκείνος όμως ως Γιωργίκης είναι ερωτευμένος μαζί της και θα έρθει σε σύγκρουση με την αδελφή του και τον γιο του που θα δημιουργήσουν ένα τοξικό περιβάλλον.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε σήμερα και μία χιουμοριστική λεπτομέρεια για την επί 13 χρόνια πραγματική του σύζυγο Θέμιδα Βουτσινά με την οποία έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.

Την αντίδραση εκείνης στα σχόλια που του στέλνουν οι θαυμάστριες. Και η κυρία Ηλία, φαίνεται πως είναι πολύ cool: «Σε έχουν δει πώς είσαι στην πραγματικότητα; Δηλαδή, αν είναι δυνατόν».

https://www.instagram.com/p/CuHzJpHIzxT/

Στο παρελθόν βέβαια, σε μία κοινή τους συνέντευξη, η σύζυγός του είχε δηλώσει πως κατά καιρούς τον έχει ζηλέψει: «Περνάω περιόδους που τον ζηλεύω. Ίσως επειδή είναι αυτός που είναι απέναντί μου, έχουμε δουλέψει έτσι τη σχέση που επικοινωνούμε, δεν με έχει δυσκολέψει το κομμάτι της εγγύτητας».

Το σίγουρο είναι πως εκτός από την αγάπη της, τον θαυμάζει απεριόριστα. Φάνηκε και από ένα post που έκανε βλέποντας τον σύζυγό της στον νέο του ρόλο. «Καλέ το "Προξενιό" γίνεται όλο και καλύτερο».

1697119000962-102778234-sizigosmeleti.png