Με Pyjama set, η Άννα Βίσση απέδειξε (για ακόμα μία φορά) πόσο όμορφος άνθρωπος είναι μέσα-έξω

Με Pyjama set, η Άννα Βίσση απέδειξε (για ακόμα μία φορά) πόσο όμορφος άνθρωπος είναι μέσα-έξω

 «Η εσωτερική σου ομορφιά είναι που μας κάνει όλους να σε αγαπάμε τόσο πολύ», έγραψε ένας θαυμαστής της κάτω από τη δημοσίευση με την οποία έδειξε ότι στηρίζει έμπρακτα το ίδρυμα Sophia Foundation.

Στην ιδιαίτερη πατρίδα της, την Κύπρο, βρίσκεται η Άννα Βίσση τις τελευταίες μέρες.

Κατά την παραμονή της εκεί, θέλοντας να στηρίξει το ίδρυμα Sophia Foundation και το πρόγραμμα «Μαγειρεύω και προσφέρω», επισκέφτηκε το δημοτικό και νηπιαγωγείο Χοιροκοιτίας.

Η Άννα Βίσση στηρίζει το ίδρυμα Sophia Foundation έμπρακτα

Συγκεκριμένα, βρέθηκε στο σχολείο το μεσημέρι της Πέμπτης 12 Οκτωβρίου για να βοηθήσει τις μαγείρισσες να φτιάξουν το μεσημεριανό των μαθητών.

Με ανάρτησή της στο instagram ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους ότι μαγείρεψε κουπέπια, δηλαδή κυπριακά ντολμαδάκια καθώς επίσης και ότι χόρεψε και τραγούδησε με τα παιδιά.

Πιο αναλυτικά, έγραψε στην περιγραφή της ανάρτησης της: «Πόσο όμορφη ήταν η μέρα μου σήμερα! Έκανα παρέα με τα παιδιά του δημοτικού και νηπιαγωγείου Χοιροκοιτίας, μαγείρεψα μαζί με τις εθελόντριες μητέρες, σέρβιρα στα παιδιά τα κουπέπια που φτιάξαμε, μου τραγούδησαν και χορέψαμε. Όλα αυτά στηρίζοντας σαν Άννα, πρέσβειρα του Sophia Foundation το πρόγραμμα «μαγειρεύω και προσφέρω» που τρέχει εδώ και 10 χρόνια, ευελπιστώντας ότι από 28 σχολεία που είναι ήδη να προστεθούν ακόμα 5! Ευχαριστώ τα παιδιά και το προσωπικό για τη χαρά και τη ζεστή φιλοξενία που μου έδωσαν! Τα δικά μου κουπέπια τα αφιέρωσα στη μάνα μου που μου έμαθε να τα μαγειρεύω».

https://www.instagram.com/p/CyTwbYONsV1/

Το Pyjama set και τα σχόλια από θαυμαστές

Τα όσα έγραψε συνόδευσαν κάποιες φωτογραφίες και ένα μικρό βίντεο από την ημέρα της στο δημοτικό και νηπιαγωγείο Χοιροκοιτίας, όπου η ίδια γεμάτη ενθουσιασμό παίζει με τα παιδιά και μαγειρεύει. Φορώντας ένα Pyjama set, all over printed με κόκκινη βάση, σε satin ύφασμα και κόκκινες καουμπόικες μπότες εντυπωσίασε, όπως μόνο εκείνη θα μπορούσε να κάνει.

Η Άννα Βίσση είναι πολύ αγαπητή τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κύπρο, με αποτέλεσμα κάτω από αυτή την ανάρτηση να λάβει πολλά όμορφα σχόλια. Ένας χρήστης του διαδικτύου της έγραψε «Οι άνθρωποι που φτάνουν ψηλά και προσφέρουν στους συνανθρώπους τους αξίζουν δίπλα την άνοδό τους.. Συγχαρητήρια ταλαντούχο πλάσμα». Ενώ κάποιος άλλος τόνισε ότι «Η εσωτερική σου ομορφιά είναι που μας κάνει όλους να σε αγαπάμε τόσο πολύ».

Η Σοφία Καρβέλα έγινε και πάλι καστανή αλλά είχε εξηγήσει τον λόγο της αλλαγής της πολύ νωρίτερα

Οι Κύπριοι celebs στηρίζουν τη δράση της Βίσση στην Κύπρο

Ανάμεσα στους θαυμαστές που σχολίασαν την δημοσίευση της μεγάλης σταρ του τραγουδιού ήταν και δυο επίσης Κύπριοι celebrities, ο Στέλιος Κουδουνάρης και η Ελευθερία Ελευθερίου.

Πηγή κεντρικής εικόνας: annavissiofficial