Η Κλέλια Ρένεση έχει βρει το νόημα & αποθεώθηκε (ξανά) για τον τρόπο που μεγαλώνει την κόρη της

Η Κλέλια Ρένεση έχει βρει το νόημα & αποθεώθηκε (ξανά) για τον τρόπο που μεγαλώνει την κόρη της
Instagram

«Επιτέλους ένα παιδί που ζει όπως πρέπει και μαθαίνει παραδόσεις, αξίες, έθιμα...», έγραψαν μεταξύ άλλων στην ηθοποιό. 

Τις εναλλακτικές της διακοπές συνεχίζει η Κλέλια Ρένεση έχοντας πάντα δίπλα της την καλύτερη παρέα που δεν είναι άλλη από την κόρη της, Κοραλία. Η ταλαντούχα ηθοποιός, μεγαλώνει με αξίες την κόρη της δείχνοντάς της τί εστί πραγματικό νόημα σε τούτη τη fast food εποχή.

Τα ταξίδια στη φύση με τη μικρή Κοραλία και οι φωτογραφίες τους, αποτυπώνουν όλα όσα προαναφέραμε και το προφίλ της στο Instagram είναι πάντα μία καλή ιδέα για ενδυνάμωση, αγάπη, γυναικεία αλληλεγγύη.

Η Κλέλια Ρένεση απέδειξε και πάλι ότι είναι αχώριστη με την κόρη της - Τα νέα πλάνα από τη Γαύδο

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η γνωστή ηθοποιός εξερευνάει την αγαπημένη της Γαύδο και τη γενικότερη Περιφέρεια της Κρήτης. Πριν από λίγες ώρες, η Κλέλια ανέβασε ακόμα μια ανάρτηση που αποτελεί ύμνο στην απλότηταμ στην παράδοση και στα έθιμα. Μάλιστα, σε ένα από τα πλάνα του καρουζέλ, βλέπουμε την 4χρονη Κοραλία να χορεύει αποτυπώνοντας όλα όσα της μαθαίνει η μητέρα της περί αξιών.

«Αντίο» με δάκρυα και αγκαλιές και χωρίς μουρμούρα για Κλέλια Ρένεση και Μαρία Χάνου

«Τα μέρη είναι οι άνθρωποι που συναντάμε! Δεν υπάρχει διακοπή χωρίς νέο ξεκίνημα. Πλούτισα παραπάνω αφήνοντας με στα χέρια των νησιών κ των ανθρώπων. Γαύδος κ Κρήτη πάντα με αφήνουν άναυδη! Μαγικοί τόποι κ μαγικοί άνθρωποι! Γεια σου Πορταλιο, παρεάκι μου με τις λιχουδιές σου, τα ψαράκια σου κ τη διάσημη μους σοκολάτας 😂😋 @xelonagavdos, στα καρεκλάκια σου ξέχασα για λίγο ποια είμαι κ πού πάω, γεια σου Μάνο @manosvynichakis μου για τα γούστα που βγάλαμε κ για την όμορφη παρέα, μερακλής απ' τους λίγους, γεια σου Giorgos Matheakis καπετάνιε μου με τις κακαβιές σου κ το φιλόξενο καΐκι σου, Βασίλη γιατρέ σ' ευχαριστώ κ γω κ το ποδαράκι μου, καπετάν-Αντρέα μαζί σου ταξιδεύω κ με εξάρι Δυτικό 😜 , παρεάκι της παραλίας σ αγαπώ , σαρακηνικο μου κ κεδρε μου σ ευχαριστώ για όλα, τις σκιές τις βουτιές τα εύκολα τα δύσκολα τους βοριάδες τους δυτικούς, τα γλέντια, Νίκος Στρατάκης @stratakis_nikos_ , τις ιστορίες, την συντροφιά.. Γαύδος , το μεγάλο σχολείο.. Φεύγοντας άφησα λίγο από μένα εκεί κ πήρα πολύ από εκεί μαζί μου να 'χω να πορεύομαι.. Κρήτη μαγική όλους τους δρόμους ανοίγεις κ κει που με πιάνει λάστιχο, μπροστά μου βουλκανιζατέρ, δίπλα ιατρείο για το πόδι μου κ φίλη μου βρίσκει το τελευταίο διαθέσιμο δωμάτιο, απαραίτητο για το επόμενο πέρασμα μου από Κίσσαμο για Κύθηρα,.. κ σαν θαύμα βρέθηκα στο Regina Hotel Chania ❤️ @regina_hotel_chania σε μια υπέροχη φιλοξενία, αναπάντεχη κ εντελώς απαραίτητη! Αέρα στα πανιά μας!!!», έγραψε χαρακτηριστικά η Κλέλια στην υπέροχη ανάρτηση που θα δεις παρακάτω.

Η Κλέλια Ρένεση ανέβασε νέα φωτογραφία με την κόρη της και τα λόγια της είναι ύμνος στη μητρότητα

https://www.instagram.com/p/CwLS11JoT6j/

Όπως ήταν λογικό, η ανάρτηση συγκέντρωσε χιλιάδες likes ενώ στα σχόλια είδαμε πάνω κάτω όλα όσα σκεφτήκαμε για την Κλέλια.

Ενδεικτικά κάποια από τα σχόλια:

«Επιτέλους ένα παιδί που ζει όπως πρέπει και μαθαίνει παραδόσεις, αξίες, έθιμα...».

«Κλέλια είσαι ωραία… και τα λες ωραία…».

«Κουκλί, να την χαίρεσαι την τσαχπίνα».

«Τι υπέροχες εικόνες! Να περνάς πάντα έτσι όμορφα με τέτοιους όμορφους ανθρώπους!!! Τυχερή η κόρη σου που έχει τόσο αξιόλογη μητέρα! Μου έδωσες λίγο καλοκαίρι ελληνικό που φέτος δεν μπορούσα να πάω πουθενά! Του χρόνου όμως που θα έχω και εγώ το γιο μου αγκαλιά θα αρχίσω να του μαθαίνω αυτό ακριβώς…. Να ζει να αγαπάει και να χαίρεται….».

«Μπράβο βρε κορίτσι μου».

Η Κλέλια Ρένεση και η κόρη της δέχθηκαν το δώρο που αποτελεί ύμνο στην αγάπη αλλά και την παράδοση

Οι σπάνιες διακριτικές φωτογραφίες της μικρής Κοραλίας

H τρυφερή σχέση της ηθοποιού με την κόρη της

Η 41χρονη ηθοποιός έφερε στον κόσμο την κόρη της τον Μάιο του 2019 και από τότε πηγαίνει σχεδόν παντού με την μικρή Κοραλία, ωστόσο, φροντίζει να κρατά τη ζωή της κόρης της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Το Σάββατο 18/5 υποδέχτηκα στην αγκαλιά μου την κόρη μου κ δασκάλα μου Κοραλία κ από τότε η καρδιά μου βγήκε έξω απ’ το σώμα μου κ με κοιτάει λαίμαργα. Η Κοραλία κατέφθασε από τα κρυστάλλινα νερά της Ζακύνθου, της Γαύδου κ τις βουνοκορφές της Κρήτης κ έχει στο μάτι γατίσιο νάζι που δεν σηκώνει αμφιβολία υπάρχουν νεράιδες. Τα φιλιά μας σε όλους σας. Να ‘στε πάντα καλά με ανοιχτά πανιά», είχε γράψει χαρακτηριστικά η Κλέλια Ρένεση ανακοινώνοντας το ευτυχές γεγονός μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram.

Από τη Γαύδο μέχρι τα Σκόπια: Η Κλέλια Ρένεση και η κατάξανθη κόρη της σε συναυλία του Manu Chao

Από εκδήλωση σε εκδήλωση

Τι κι αν είναι μόλις τεσσάρων ετών; Η Κοραλία Ρένεση έχει πάει την κόρη της σε πολλές εκδηλώσεις. Εκτός από τη συναυλία του Manu Chao στα Σκόπια πριν από έναν χρόνο, άλλο ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα ήταν εκείνο που έγινε προς τιμήν του αδικοχαμένου από δολοφονία Παύλου Φύσσα, από τον Σύλλογο Πολιτισμού «Παύλος Killah P Φύσσας» όπου και η δημοφιλής ηθοποιός έδωσε το παρών με την Κοραλία. Μάλιστα, η Κλέλια φωτογραφήθηκε αγκαλιά με την κόρη της δίπλα σε μια ακόμη σπουδαία μητέρα, τη Μάγδα Φύσσα.

«Η Μάγδα Φύσσα κ ο Σύλλογος Πολιτισμού «Παύλος Killah P Φύσσας» με την παρέα τους, μας μαθαίνουν πως στο καμμένο χώμα γίνεται παρτέρι με λουλούδια ευωδιαστά… μακάρι πάντα η απώλεια να μνημονεύεται με τόση στοργή κ αγάπη! Ναι! Αυτό είναι η ζωή. Κ χαίρομαι που είμαι μέρος της! Κ το παιδί μου θέλω πάντα να τριγυρνάει σ αυτούς τους κήπους της αγάπης κ να βλέπει τ αληθινά τα μάτια. Δεν θα μπορούσα να πάω χωρίς αυτήν, ούτε να την κρύψω απ’ την χαρά κ την ομάδα. Μόνο για την Μάγδα, το μουτράκι του παιδιού μου βγαίνει δημοσίως. Κ ας μείνει έτσι στους κοινοποιητές παρακαλώ. Η Μάγδα Φύσσα ξέρει βαθιά ν αγκαλιάζει κ το Κοραλιώ να αγκαλιάζεται», είχε γράψει στη λεζάντα της ανάρτησής της στο Instagram.

Klelia-Renesh-Magda-Fyssa.jpg