Η κοινή εμφάνιση Κλέλιας Ρένεση - Manu Chao, το «παράπονο» του κοινού και το νέο post της ηθοποιού

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η κοινή εμφάνιση Κλέλιας Ρένεση - Manu Chao, το «παράπονο» του κοινού και το νέο post της ηθοποιού

Στην δεύτερη μεγάλη συναυλία που έδωσε ο Manu Chao στην Θεσσαλονίκη η Κλέλια Ρένεση ήταν και πάλι στο πλευρό του αλλά ενθουσίασε το κοινό για έναν ξεχωριστό λόγο.

Ο γνωστός τραγουδιστής Manu Chao ήρθε στην χώρα μας τις προηγούμενες μέρες, πραγματοποιώντας δύο και μόνο συναυλίες - μία στα Ιωάννινα και μία στη Θεσσαλονίκη - στις οποίες πολλοί ήταν αυτοί που βρέθηκαν για να τον ακούσουν.

https://www.instagram.com/reel/CxTae9Io1yd/

Στο πλευρό του και στις δύο συναυλίες ήταν η ηθοποιός Κλέλια Ρένεση με την οποία δεν έχουν μόνο επαγγελματική σχέση, αλλά θα έλεγε κανείς μια σχέση «ζωής», αφού είναι πολλά χρόνια φίλοι. Άλλωστε, όπως είχε αναφέρει η ίδια με ανάρτησή της στο Facebook - όταν δημοσιεύματα άρχισαν να γράφουν πως η σχέση τους ήταν κάτι παραπάνω από φιλική και η Κοραλία η κόρη της ηθοποιού είναι καρπός του έρωτά τους: «Ο Manu ΔΕΝ είναι συμβίος μου, ΟΥΤΕ πατέρας του παιδιού μου. Είναι ένας φύλακας του ονείρου, πνευματική μου οικογένεια, παρέα με άλλους αγαπημένους συνοδοιπόρους».

https://www.instagram.com/p/CHFwhG9FgUs/

Οι δυο τους συνεργάστηκαν στο τραγούδι «Moonlight Avenue», με το εν λόγω βιντεοκλίπ να προκαλεί αίσθηση, μιας και οι δύο συνεργάτες εμφανίζονταν να κολυμπούν γυμνοί στη θάλασσα, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε το «Ti.po.ta», στο οποίο η Κλέλια Ρένεση τραγουδούσε στα ελληνικά και ο Manu Chao τη συνόδευε με την κιθάρα του.

Το παράπονο των fans της Κλέλιας και του Manu

Το «Ti.po.ta» ήταν και το τραγούδι, το οποίο εμφανίστηκε να τραγουδήσει πάνω στην σκηνή με τον Manu Chao, η ηθοποιός στη συναυλία που έγινε στις 20 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη, με το κοινό να ξεσηκώνεται ακόμα περισσότερο.

https://www.instagram.com/reel/CxchkCSIYEP/

Η στιγμή ήταν μοναδική και για τους δύο καλλιτέχνες και για το κοινό που βρέθηκε εκεί. Βέβαια, κάποιοι από τους fans της Κλέλιας και του Manu έκαναν το παράπονό τους στην ηθοποιό, γράφοντάς της κάτω από το βίντεο που δημοσίευσε, πως ενώ στην Θεσσαλονίκη ανέβηκε να τραγουδήσει, στα Ιωάννινα - στη συναυλία του Μanu Chao που προηγήθηκε στις 16 Σεπτεμβρίου και η ίδια είχε παρευρεθεί - δεν έκανε κάτι αντίστοιχο.

To νέο post της ηθοποιού βρήκε πολλούς υποστηρικτές

Η Κλέλια Ρένεση κατά καιρούς στον λογαριασμό της στο Instagram, δημοσιεύει κείμενα στα οποία γράφει τη σκέψη της για διάφορα που παρατηρεί στην κοινωνία. Έτσι στο πρόσφατο post της έγραψε τα εξής:

«Τα σουκου, οι αργίες , τα ρεπο, εκεί που η πόλη δείχνει να ησυχάζει λίγο, είναι και βάλσαμο και φαρμάκι για κάποιους. Τους χωρίς οικογένεια, χωρίς φίλους, χωρίς αυτοπεποίθηση, χωρίς χρήματα… υπάρχει ένα μούδιασμα στα πόδια κ μια ακαθόριστη αγωνία στα μάτια για το που θα ξοδευτούν τα λεπτά, τα δευτερόλεπτα. Οι πιο πολλοί βουλιάζουν μέσα σε καναπέδες καταπίνοντας αλκοολικά σειρές και ταινίες, άλλοι καθαρίζουν τα σπίτια τους μανιακά μπας κ φύγει η μαυρίλα, άλλοι κάνουν μοναχικές βόλτες στα πάρκα και στα σοκάκια με πρόφαση ίσως να πάρουν τσιγάρα ή μια μπύρα αποφεύγοντας κάθε είδους βλέμμα μήπως και προδοθεί η ερημιά. Έχουμε χωριστεί σε φυλές. Τα ζευγάρια κάνουν παρέα με ζευγάρια, οι γονείς με άλλους γονείς, οι θείες με άλλες θείες, οι μόνοι με άλλους μόνους στο καλύτερο σενάριο, οι μη έχοντες χρήματα με τους όμοιούς τους, οι έχοντες με τους όμοιούς τους .. οι οπαδοί με τους αντίστοιχους οπαδούς, οι κομματολάγνοι με τους όμοιους, οι καλλιτέχνες με καλλιτέχνες, οι καθαρίστριες με τις καθαρίστριες...δεν υπάρχει πια ζύμωση, δεν υπάρχει πιπέρι και αλάτι, καμιά όμορφη πολυχρωμία, παρά μόνο εκ του ασφαλούς μονοπάτια γιατί έχουμε και δουλειές. Οι πόλεις μπορούν να γίνουν πολύ θλιβερές όταν τους πιάνει το σουκου.. ανακατευτείτε μωρέ, ανοίξτε παραπέρα τα φτερά. Είναι βαρετό να καθρεφτίζεσαι συνέχεια στα ίδια κάτοπτρα.. αν όχι αυτοκτονικό. Να ζήσουμε με όλα τα χρώματά μας. Και να θυμόμαστε πως την στιγμή που έχουμε στιγματίσει ταυτότητα σε χρώματα, πλαίσια και σχήματα, είναι η αρχή του τέλους μας. Φτου ξελευθερία!!».

https://www.instagram.com/p/CxiNALZIu--/

Ουσιαστικά, η ηθοποιός μίλησε για την αποξένωση που βιώνουμε είτε λόγω του ότι η ζωή στις πόλεις είναι τόσο γρήγορη είτε γιατί πλέον όλοι είμαστε καχύποπτοι με το λίγο διαφορετικό κι έτσι καταλήγουμε να συναναστρεφόμαστε μόνο με άτομα που είναι το «ίδιο» με μας, γιατί αυτό είναι ενδεχομένως και το πιο εύκολο και το πιο γρήγορο.

Η ανάρτησή της αυτή, όπως και άλλες που έχει κάνει στο παρελθόν, δέχθηκε πλήθος σχολίων με αρκετούς να αναφέρουν πόσο ωραία ήταν αυτά που έγραψε και άλλους να γράφουν την άποψή τους ενισχύοντας τα όσα έγραψε η ηθοποιός.