Ο Πύρρος Δήμας γιόρτασε τα γενέθλιά του με την Αφροδίτη Σκαφιδά να του τραγουδά το «Ένας Θεός»

Ο Πύρρος Δήμας γιόρτασε τα γενέθλιά του με την Αφροδίτη Σκαφιδά να του τραγουδά το «Ένας Θεός»

Ο Ολυμπιονίκης μας έκλεισε τα 52 του χρόνια με ένα Survivor πάρτι και την Αφροδίτη Σκαφιδά να αφιερώνει στον Πύρρο Δήμα ένα τραγούδι με ιδιαίτερη σημασία.

Τα φετινά γενέθλια του Πύρρου Δήμα, έγιναν σε μία ιδιαίτερη χρονική περίοδο, αφού σε λίγους μήνες θα γίνει για 5η φορά μπαμπάς. Και η μικρή γιορτή με άρωμα Survivor είχε και μία μελωδική κατάληξη με την γυναίκα της ζωής του Αφροδίτη να του δείχνει για μία ακόμη φορά την αγάπη της.

https://www.instagram.com/p/CwLL--CMuxx/

Ο Θεός Πύρρος

Ο Ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας και η πρώην αθλήτρια Αφροδίτη Σκαφιδά μας έχουν δείξει το τελευταίο διάστημα αρκετές φορές, το πώς βιώνουν την σχέση τους. Είναι παντού μαζί και είναι ο ένας το στήριγμα του άλλου. Ένα μικρό δείγμα, ήταν και οι συχνές εμφανίσεις του Πύρρου στις προεκλογικές ομιλίες της αγαπημένης του Αφροδίτης, η οποία ήταν υποψήφια δημοτική σύμβουλος στον Δήμο Γλυφάδας. Και πρέπει να της έφερε γούρι, αφού πλέον έχει εκλεγεί. Στις πρώτες αυτές εμφανίσεις της, «προδόθηκε» και το μυστικό τους, πως σε λιγότερο από 4 μήνες θα γίνουν γονείς.

Η νέα εμφάνιση και το μήνυμα της Αφροδίτης Σκαφιδά δείχνει πως ανυπομονεί να γίνει μαμά

https://www.instagram.com/p/Cxia2ExsthX/

Ο Πύρρος υπήρξε υποστηρικτικός και όταν η Αφροδίτη έλαβε μέρος και στο Survivor. Λίγο πριν αναχωρήσει τότε για τον Άγιο Δομίνικο, η γυμνάστρια είχε δηλώσει χαρακτηριστικά πως: «Για να βρίσκομαι εδώ σημαίνει πως στηρίζει την απόφασή μου. Είναι μια απόφαση μεγάλη, αλλά όταν κάνεις μία συζήτηση, γίνεται σε μία βάση όπου υπάρχει σεβασμός, οπότε θα με στήριζε σε οτιδήποτε».

Και όταν πλέον επέστρεψε οι δικοί της φίλοι έχουν γίνει και δικοί του. Το ζευγάρι πολύ συχνά κάνει παρέα με τον Σπύρο Μαρτίκα και την Βρισηίδα Ανδριώτου.

Εκείνοι ήταν μαζί τους και χθες το βράδυ στο μικρό πάρτι που στήθηκε σε νυχτερινό κέντρο των Νοτίων Προαστίων για να γιορτάσουν τα 52α γενέθλια του Πύρρου. Η έκπληξη μετά το σβήσιμο των κεριών της γενέθλιας τούρτας, ήρθε από την Αφροδίτη. Η οποία τρισευτυχισμένη δέχθηκε την πρόσκληση του τραγουδιστή και αφιέρωσε στον Πύρρο της το «Ένας Θεός», τραγουδώντας και ένα μικρό ρεφρέν.

Η Αφροδίτη όπως και ο Πύρρος, παρά τη φημολογία, δεν προετοιμάζουν τον γάμο τους. Η προτεραιότητά τους αυτή τη στιγμή είναι η γέννηση του παιδιού τους. Να σου θυμίσω πως ο Ολυμπιονίκης μας έχει ήδη 4 παιδιά, τον Βίκτωρα, την Ελένη, την Μαρία και τον μικρότερο Νικόλα. Τα 3 μεγαλύτερα παιδιά του ήδη ζουν στην Αμερική για τις σπουδές τους και εκείνος πολύ συχνά βρίσκεται μαζί τους, περήφανος για όσα έχουν καταφέρει.

https://www.instagram.com/p/CfbhzF9NacM/

Το διάστημα μετά τον θάνατο της αγαπημένης του πρώτης συζύγου Αναστασίας πριν από 5 χρόνια, μετά από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο, ήταν αρκετά δύσκολο και δεν έλειψε στιγμή από κοντά τους. Είχε αναλάβει μάλιστα ένα διάστημα και ως προπονητής της Εθνικής Ομάδας Άρσης Βαρών στις ΗΠΑ για να κρατηθεί η οικογένεια ενωμένη.