Γιώργος Καράβας & Ραφαέλα Ψαρρού «διδάσκουν» tennis για ερωτευμένους και κερδίζουν match point

Γιώργος Καράβας & Ραφαέλα Ψαρρού «διδάσκουν» tennis για ερωτευμένους και κερδίζουν match point

O Γιώργος Καράβας και η Ραφαέλα Ψαρρού θα γιορτάζουν σύντομα 11 χρόνια γάμου και παραμένουν full in love. Το νέο χόμπι του ζευγαριού και οι #couplegoals φωτογραφίες.

O Γιώργος Καράβας και η Ραφαέλα Ψαρρού είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα και δημοφιλή ζευγάρια της εγχώριας showbiz.

Ο πρώην κριτής του GNTM και η σύζυγός του θα γιορτάσουν σε λίγες εβδομάδες 11 χρόνια γάμου και έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια η οποία στεγάζεται σε ένα εντυπωσιακό σπίτι στα βόρεια προάστια. Τα δύο τους παιδιά (Φίλιππος και Καλλιόπη) αποτελούν την μεγάλη τους αγάπη και αυτό αποτυπώνεται συχνά στους λογαριασμούς που διατηρούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Καράβας και Ψαρρού παραδίδουν μαθήματα tennis και coolness

Αν υπάρχει κάτι που δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει είναι πως Καράβας και Ψαρρού βρίσκουν διαρκώς νέους τρόπους για να παραμένουν full ερωτευμένοι μετά από τόσα χρόνια κοινής πορείας και την απόκτηση δύο παιδιών.

Το ζευγάρι πραγματοποιεί συχνά αποδράσεις μόνο για δύο που τους βοηθούν να αποφορτιστούν από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και να αναθερμαίνουν τη σχέση τους.

https://www.instagram.com/p/CyYDHUnsrV1/

Πριν λίγες ώρες το γνωστό μοντέλο δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία τον βλέπουμε με τη σύζυγό του μέσα σε ένα γήπεδο tennis. Οι δυο τους φορούν αθλητικά ρούχα και δείχνουν ιδιαίτερα χαρούμενοι για το νέο τους χόμπι.

«Εδώ χάσαμε τη μπάλα σου λέω και συ μιλάς για τέννις!» έγραψε με χιούμορ ο Γιώργος Καράβας στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Και τι ζητάμε; Ένα minimal αλλά χουχουλιάρικο σαλόνι όπως το νέο living room του Γιώργου Καράβα

psarrou1.jpg

Ακολούθησε η ανάρτηση της Ραφαέλας Ψαρρού η οποία έδωσε ένα παθιασμένο φιλί στον άντρα της ζωής της και μοιράστηκε την τρυφερή φωτογραφία με τους διαδικτυακούς της φίλους.

«Αν δεν ήταν η Ραφαέλα δίπλα μου δεν θα μπορούσα να κάνω όλη αυτή την καριέρα. Δεν είχαμε κοινές παρέες. Την είδα και πήγα και της μίλησα. Μου άρεσαν τα πόδια της. Με έναν διακριτικό τρόπο της έδωσα το τηλέφωνο μου και της ζήτησα να βρεθούμε. Άργησε να με πάρει τηλέφωνο, περίπου μετά από μια εβδομάδα. Βρεθήκαμε ξανά στο ίδιο μαγαζί. Δεν της ανέφερα τη δουλειά μου στο εξωτερικό. Μετά από δύο μήνες της συζήτησα να συγκατοικήσουμε και μετά από ένα χρόνο της ζήτησα να παντρευτούμε. Την ήθελα για μητέρα των παιδιών μου. Έχουμε 10 χρόνια διαφορά. Έχουμε τον Φίλιππο που είναι 7 ετών και η Καλλιόπη είναι 5 ετών», έχει δηλώσει παλαιότερα ο Γιώργος Καράβας.

Ένα scroll στο Ιnstagram αρκεί για να εντοπίσεις μερικές από τις ωραιότερες κοινές φωτογραφίες του ζευγαριού, τις οποίες θα βρεις στη gallery που ακολουθεί.

Πηγή κεντρικής: yiorgoskaravas_official