Η Σία Κοσιώνη έκανε το καλύτερο πάρτι για τον γιο της Δήμο και ο Κώστας Μπακογιάννης την έκπληξη

Η Σία Κοσιώνη έκανε το καλύτερο πάρτι για τον γιο της Δήμο και ο Κώστας Μπακογιάννης την έκπληξη

Η έκπληξη του πάρτι. Έστω και καθυστερημένα, η Η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης έκαναν μία γιορτή για τον γιο τους Δήμο όπως επιθυμούσε: Με άρωμα ποδοσφαίρου και δύο τρυφερές αφιερώσεις.

Ο εξάχρονος γιος της Σίας Κοσιώνη και του Κώστα Μπακογιάννη, ατύχησε λόγω των δημοτικών εκλογών την περασμένη Κυριακή, για να γιορτάσει τα γενέθλιά του. Όμως οι γονείς του λίγο πριν τον δεύτερο κύκλο, πρόλαβαν να χαρίσουν στον εξάχρονο γιο τους Δήμο το πάρτι γενεθλίων που ονειρευόταν. Και με παρουσίες έκπληξη.

https://www.instagram.com/p/CtJB-MvItsR/

Ο σκόρερ της καρδιάς τους

Την προηγούμενη Κυριακή που ήταν τα γενέθλια του γιου της Σίας Κοσιώνη και του Κώστα Μπακογιάννη, την πρώτη των Δημοτικών και Περιφερειακών εκλογών, ο πατέρας του μικρού Δήμου, βρισκόταν στο εκλογικό του κέντρο και η μαμά του μετέδιδε τα αποτελέσματα από τον ΣΚΑΙ. Εκείνη ωστόσο δεν τον ξέχασε και έδωσε live τις ευχές της: «Την άλλη Κυριακή να είμαστε καλά, θα τα ξαναπούμε για να τελειώσουν όλες οι εκκρεμότητες. Να πω χρόνια πολλά στον γιο μου που έγινε έξι χρονών ενώ ήμουν στον αέρα».

Κοσιώνη, Τζίμα, Αντωνοπούλου, Αναστασοπούλου:Τα beauty looks της βραδιάς των αυτοδιοικητικών εκλογών

https://www.instagram.com/p/CrYO0JAI8kO/

Χθες όμως ήταν η ευκαιρία να γίνει το ετεροχρονισμένο οικογενειακό πάρτι. Η Σία Κοσιώνη πήρε ξανά τη σκυτάλη στις ευχές, δείχνοντας τον γιο της να το ευχαριστιέται παίζοντας ποδόσφαιρο. Kαι ήταν σαν του απολογήθηκε για την καθυστέρηση: «Εκλογές, εκπομπές, μαραθώνιοι, πήξιμο, τρέξιμο, άγχος, ξενύχτια. Ο χρόνος σταματάει, όμως, όταν πρόκειται για το σημαντικότερο των σημαντικότερων. Τα παιδιά μας. Να είσαι γερός αγόρι μου, χαρούμενος και ελεύθερος, πρώτος σκόρερ στις καρδιές μας πάντα».

https://www.instagram.com/p/CyYd0abIOpa/

Σειρά πήρε ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης ο οποίος επεφύλασσε στον γιο του μία έκπληξη. Μαζί με τα τρία του παιδιά από τον προηγούμενο γάμο του, έσβησαν μαζί τα κεράκια από την πράσινη λόγω αγαπημένης ομάδας του Δήμου, τούρτα του. Κάνοντας μία μεγάλη οικογενειακή αγκαλιά μαζί με τη Σία και τα παιδιά και γράφοντας στην ανάρτησή του: «Χρόνια πολλά Δημούλη».

https://www.instagram.com/p/CyYBb-ZIxzA/

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ, παρά το βαρύ της πρόγραμμα, είναι πάντα παρούσα στη ζωή το γιου της. Τα Σαββατοκύριακα είναι αφιερωμένα σε εκείνον και υπάρχει κάτι σαν παράδοση, οι αγκαλιές και τα παιχνίδια μαζί του να ξεκινούν το βράδυ της Παρασκευής, μόλις εκείνη επιστρέφει από τη δουλειά.

https://www.instagram.com/p/CxyXjj6LzDX/