Κοσιώνη, Τζίμα, Αντωνοπούλου, Αναστασοπούλου:Τα beauty looks της βραδιάς των αυτοδιοικητικών εκλογών

Κοσιώνη, Τζίμα, Αντωνοπούλου, Αναστασοπούλου:Τα beauty looks της βραδιάς των αυτοδιοικητικών εκλογών

Τη στυλιστική μάχη τη βραδιά των εκλογών, κέρδισαν το μοβ και το φούξια σύνολο, τα οποία προτίμησαν τόσο η  Σία Κοσιώνη στον ΣΚΑΙ και η Εύα Αντωνοπούλου στο Open.

Τρίτη εκλογική μάχη, τρίτη εκλογική βραδιά στους τηλεοπτικούς σταθμούς μέσα σε λίγους μόνο μήνες. Οι κυρίες της ενημέρωσης ανέλαβαν και πάλι πρωταγωνιστικό ρόλο στη μετάδοση των αποτελεσμάτων των αυτοδιοικητικών και περιφερειακών εκλογών. Τόσο στα ρούχα, όσο και στα beauty looks τα έντονα χρώματα κυριάρχησαν στα τηλεοπτικά πλατό.

Σία Κοσιώνη & Βάσω Λασκαράκη στήριξαν τους συζύγους τους με κοινό dress code & απλά καθημερινά looks

Οι κυρίες της ενημέρωσης κατάφεραν να ξεφύγουν από το αυστηρό κοστούμι και προτίμησαν έντονα suit sets και chic φορέματα. Το λευκό δεν έλειπε, με την Ράνια Τζίμα, να επιλέγει το συμβολικό αυτό χρώμα. Είναι ένα χρώμα που επιλέγουν διαχρονικά οι γυναίκες σε σημαντικές θέσεις και σε σημαντικές στιγμές.

Στη μάχη της παρουσίασης των εκλογών, Κοσιώνη και Τζίμα έδειξαν πως νίκησαν οι ανοιχτές αποχρώσεις

Σία Κοσιώνη

sia1.jpg

Η Σία Κοσιώνη στον ΣΚΑΙ προτίμησε μοβ σύνολο και αντικατέστησε το σακάκι με ένα τοπ με έντονους ώμους και ασύμμετρο βαθύ ντεκολτέ. Το μακιγιάζ της ήταν στην ίδια μοβ απόχρωση με το σύνολο, τόσο η σκιά πάνω στα βλέφαρα όσο και το κραγιόν που επίλεξε να φορέσει. Τα μαλλιά της ήταν ελαφρώς κυματιστά με χωρίστρα στο πλάι, ενώ από μέσα ξεπηδούσαν τα μοβ σκουλαρίκια, που ολοκλήρωναν όλο το look. Θυμήσου και το colorblocking σύνολο που έβαλε η Σία Κοσιώνη στις εθνικές βουλευτικές εκλογές του καλοκαιριού.

sia3.jpg

Εύα Αντωνοπούλου

antonopoulou1.jpg

Την ίδια λογική ακολούθησε και η Εύα Αντωνοπούλου με ένα φούξια suit set. Το παντελόνι ήταν σε στιλ καμπάνας, καθώς άνοιγε στο τελείωμα. Στο μακιγιάζ της οι ροζ αποχρώσεις πρωταγωνιστούσαν, ενώ τα μαλλιά της σε αυτή την ginger απόχρωση δημιουργούσαν την τέλεια αντίθεση με όλο το pink look. Η χωρίστρα στο πλάι και οι ελαφρώς wavy άκρες, χάριζαν μία extra κίνηση, ενώ το ear cuff έδινε μία έξτρα λάμψη στην εμφάνιση.

eva.jpg

Τα chic φορέματα κυριάρχησαν:

rania1.jpg

Η Ράντα Τζίμα ξέφυγε από το αυστηρό κουστούμι και επίλεξε ένα λευκό μίντι φόρεμα σε άλφα γραμμή, το οποίο είχε μία διακριτική μαύρη λεπτομέρεια γύρω από την λαιμόκοψη. Το αυστηρό καρέ, ολοκλήρωνε την chic εμφάνισή της, ενώ στο μακιγιάζ κυριάρχησαν οι καφέ-ουδέτερες αποχρώσεις.

1696835120576-155400787-rania3.jpg

Μαρία Αναστασοπούλου

Ναι, στην επιλογή ενός chic φορέματος είπε και η Μαρία Αναστασοπούλου. Η ίδια επίλεξε ένα κλασικό μαύρο μάξι φόρεμα με πιέτες και ασορτί μαύρα πέδιλα. Τα κατάξανθα μαλλιά της ήταν σε χωρίστρα στο πλάι, ενώ οι wavy άκρες αγκάλιαζαν διακριτικά τους ώμους.