Η Σία Κοσιώνη σχολιάστηκε -άδικα- στο Twitter/X παραπάνω από τον Κώστα Μπακογιάννη για την ήττα

Πατούλια Κατερίνα
Η Σία Κοσιώνη σχολιάστηκε -άδικα- στο Twitter/X παραπάνω από τον Κώστα Μπακογιάννη για την ήττα

Το ελληνικό Twitter/X απέδειξε για μια ακόμα φορά πως είναι πρόθυμο να τα βάλει με την προσωπική ζωή μιας δημοσιογράφου και να την «σταυρώσει» για την ήττα του συζύγου της στις αυτοδιοικητικές εκλογές. 

Το Twitter στο άκουσμα του αποτελέσματος της κάλπης για τον δήμο Αθηναίων βρήκε το δικό του εξιλαστήριο θύμα. Η Σία Κοσιώνη «δικάστηκε» και για τον τρόπο που ανάσαινε στη μετάδοση της βραδιάς του Β γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Δεν έλειψαν τα τσιτάτα για το τι θα κάνει τον άνεργο πια Κώστα Μπακογιάννη στο σπίτι ενώ σχολιάστηκαν από τα πρόσφατα γενέθλια του γιου της Δήμου μέχρι και το ποτήρι με το νερό που σήκωσε για να πιει. Σπουδαίες στιγμές ανθρωποφαγίας!

Για να καταλήξουμε στο αιώνιο αγαπημένο θέμα του κοινού, το πόσο χαρούμενη ήταν μια άλλη γυναίκα δημοσιογράφος - η Ράνια Τζίμα - για την ήττα του συζύγου της συναδέλφου της. Μεγάλες στιγμές στο Twitter / X.

Τη βραδιά του β' γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών, η Σία Κοσιώνη την ξεκίνησε εξηγώντας πως είναι 17 χρόνια παρουσιάστρια στον ΣΚΑΙ και τόνισε την τεράστια ευαισθησία του σταθμού και της ίδιας στα ανθρώπινα δικαιώματα.

Σε κάθε άλλη περίπτωση, τα σχόλια που θα αφορούσαν τη Σία Κοσιώνη θα είχαν περιοριστεί στο κόκκινο κοστούμι της και στην τηλεοπτική σύμπτωση να φορέσει ένα κόκκινο σακάκι και ακόμα μία παρουσιάστρια, η Ράνια Τζίμα στο Mega.

H πολιτική ήττα του Κώστα Μπακογιάννη στον δήμο Αθηναίων, συνοδεύτηκε στο Twitter με απίθανα και άκρως χαιρέκακα σχόλια για το πώς αντέδρασε η Κοσιώνη στην ήττα του συζύγου της στον Β' Κύκλο των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Η Σία Κοσιώνη έκανε λόγο για πολιτικό πολιτισμό του απερχόμενου δημάρχου Aθηναίων και συζύγου της ενώ λίγο αργότερα τόνισε:

«Το πήρε πάνω του για την ήττα του, εμένα βαρύνει πολιτικά τόνισε», είπε η δημοσιογράφος χαρακτηριστικά για τον απερχόμενο δήμαρχο Αθηναίων.

«Η νύχτα μεγαλώνει στα μαύρα η Κοσιώνη», έγραφε ένα σχόλιο στο Twitter, το πιο light σε σχέση με όσα γράφτηκαν τη βραδιά αυτή για τη δημοσιογράφο που ακόμα και το νερό που σήκωσε να πιει, έγινε θέμα συζήτησης.

Ειλικρινά, δεν ξέρουμε ποια θα ήταν η αντίδραση της Κοσιώνη που θα περνούσε το τεστ του Twitter. Έπρεπε λογικά να ακούσει την ήττα του δημάρχου και συζύγου της και να μας χαρίσει πλατύ χαμόγελο;

Τι ακριβώς θα έκανε το Twitter αν έβλεπε τη δημοσιογράφο χαρούμενη και ωραία να ανακοινώνει την ήττα του συζύγου της; Θα την αποκαλούσε υποκρίτρια;

Θα έβγαζε άμεσα σχόλια πως η σχέση του ζευγαριού περνάει κρίση; Και επιτέλους, δεν είδαμε την Κοσιώνη να κλαίει στην αέρα της έκτακτης εκπομπής στον ΣΚΑΙ, ούτε να τα βάφει μαύρα όπως την ήθελε το Twitter.

Στα δε σχόλια που αφορούσαν τα πρόσφατα γενέθλια του γιου της Δήμου, δεν υπάρχουν και πολλά να πεις. Μόνο να ευχηθείς να είχε τον ίδιο πολιτισμό και το Twitter που έβαλε στο παιχνίδι των σχολίων του και ένα εξάχρονο παιδί.