Η Νικολέττα Καρρά γιόρτασε τα 44α γενέθλιά της με ένα μεγάλο «ευχαριστώ» για τις ψήφους που πήρε

Η Νικολέττα Καρρά γιόρτασε τα 44α γενέθλιά της με ένα μεγάλο «ευχαριστώ» για τις ψήφους που πήρε

Η Νικολέττα Καρρά είχε γενέθλια και έκανε μια ιδιαίτερη ανάρτηση στο Ιnstagram. Οι σπάνιες φωτογραφίες από την παιδική της ηλικία και οι ευχές των συναδέλφων της.

Ένα χρόνο μεγαλύτερη αλλά και πιο σοφή νιώθει η Νικολέττα Καρρά, η οποία στις 14 Οκτωβρίου γιόρτασε τα 44α γενέθλιά της. Η γνωστή ηθοποιός ρίχτηκε στη μάχη των αυτοδικοιητικών εκλογών, αφού ήταν υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη του Κώστα Μπακογιάννη.

Η Νικολέττα Καρρά ρίχτηκε στη μάχη των εκλογών

Τα φετινά γενέθλια της ηθοποιού συνέπεσαν με το Σαββατοκύριακο των εκλογών με την ίδια να διεκδικεί μια θέση στην τοπική αυτοδιοίκηση, χωρίς ωστόσο να καταφέρνει να εκλεχθεί.

karra_ekloges.png

Η παράταξη του Χάρη Δούκα έλαβε ποσοστό 56% και εκλέγει 26 δημοτικούς συμβούλους, έναντι 8 που εκλέγει ο Κώστας Μπακογιάννης, ο οποίος συγκέντρωσε ποσοστό 44%.

Σύμφωνα με τα εκλογικά αποτελέσματα η Νικολέττα Καρρά συγκέντρωσε 1540 ψήφους και δημοσίευσε ένα Instagram-story για να ευχαριστήσει όσους την εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους.

karra13.jpg

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Κώστα Μπακογιάννη που μου έκανε πρόταση, μπήκα στη διαδικασία της υποψηφιότητας και βίωσα όλη αυτή την προεκλογική εμπειρία. Ανακάλυψα μια άλλη πλευρά μου που δεν γνώριζα ούτε εγώ η ίδια. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους με εμπιστεύτηκαν. Είχα εκλεγεί στο δημοτικό συμβούλιο κι αυτό για μένα ήταν συγκινητικό αλλά και τεράστια επιτυχία..ενώ ήμουν πρώτη φορά υποψήφια είχε εκλεγεί ανάμεσα σε 108 άξιους συνυποψήφιους. Συγχαρητήρια στο νεοεκλεγέντα δήμαρχο, εύχομαι καλή και δημιουργική θητεία», έγραψε η ηθοποιός.

Η Νικολέττα Καρρά γιόρτασε τα γενέθλιά της με το απόλυτο #tbt

Πριν από λίγες ώρες και με αφορμή τα γενέθλιά της, η Νικολέττα Καρρά έκανε μια ιδιαίτερη ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CyX6pboLZye/

Η ηθοποιός δημοσίευσε τρεις throwback φωτογραφίες από την παιδική της ηλικία, εξηγώντας ότι κάθε χρόνο στα γενέθλιά της συνηθίζει να βλέπει παλιές φωτογραφίες της.

«Αυτή τη μέρα πάντα θέλω να βλέπω τέτοιες φωτογραφίες. Μάλλον γιατί μου αρέσει να θέτω αφετηρίες… #onemoreyear #wiser #mybirthday #14thoctober», έγραψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός στη λεζάντα της ανάρτησής της.

1697450255786-358006820-karra4.jpg

Πρόσφατα η ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» όπου ανέφερε μεταξύ άλλων: «Ως παιδί ήμουν ήσυχη και ντροπαλή. Πάντα θυμάμαι να αισθάνομαι αγόρι, ακόμα και τώρα αισθάνομαι άντρας και όχι θηλυκό. Ήμουν πολύ ντροπαλή με τα αγόρια άλλα και ερωτιάρα. Δεν θυμάμαι ποτέ από το νηπιαγωγείο, να ξαπλώνω και να μην σκέφτομαι ένα αγοράκι στον ύπνο μου. Ο έρωτας είναι ένα μεγαλειώδες συναίσθημα. Προτιμώ να είμαι μόνη από το να έχω έναν σύντροφο που δεν με κάνει να αισθάνομαι όμορφα».

Αυτό είναι το μυστικό της Νικολέτας Καρρά για άψογο σώμα

Οι ευχές των φίλων και συναδέλφων της

Αρκετοί ήταν οι φίλοι της Νικολέττας Καρρά από τον χώρο της υποκριτικής που έσπευσαν να της ευχηθούν κάτω από το post ανάμεσά τους οι: Σμαράγδα Καρύδη, Πέγκυ Τρικαλιώτη, Κατερίνα Δημητρόγλου, Βάσια Παναγοπούλου, Κατερίνα Τσάβαλου, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

Πηγή κεντρικής: nicolekarra_official