Οι διάσημοι που κέρδισαν το στοίχημα της κάλπης, οι ηττημένοι και η αληθινή νίκη του Βαγγέλη Σερίφη

Τσακιρίδου Χριστίνα
Οι διάσημοι που κέρδισαν το στοίχημα της κάλπης, οι ηττημένοι και η αληθινή νίκη του Βαγγέλη Σερίφη

Ποιοι Έλληνες celebrities εξελέγησαν φέτος στην τοπική αυτοδιοίκηση και ποιοι έμειναν εκτός. Η τρυφερή ανάρτηση της Κατερίνα Στικούδη για την υποψηφιότητα του συζύγου της.

Η αντίστροφη μέτρηση για το δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών της 15ης Οκτωβρίου έχει ξεκινήσει και χιλιάδες υποψήφιοι προσμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα που θα αναδείξουν τους νέους δημάρχους και περιφερειάρχες της χώρας.

Εκατοντάδες Έλληνες και Ελληνίδες celebrities έχουν ριχθεί στην εκλογική μάχη, με αρκετούς να εκλέγονται από τον πρώτο γύρο ενώ άλλοι διεκδικούν μια θέση στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Κατερίνα Στικούδη: Το μήνυμα στήριξης προς τον σύζυγό της εν μέσω εκλογών

Ο Βαγγέλης Σερίφης (Dj Rico) συμμετείχε στις αυτοδιοικητικές εκλογές ως υποψήφιος Δήμαρχος στον Δήμο Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» συγκεντρώνοντας ποσοστό 7,3 μονάδες.

Πριν λίγες ώρες η Κατερίνα Στικούδη δημοσίευσε στο Facebook μια φωτογραφία του συζύγου της και έγραψε ένα πολύ γλυκό μήνυμα στήριξης και θαυμασμού προς εκείνον με αφορμή τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου των εκλογών.

1696921195684-225370888-Screenshot-2023-10-10-092539.png

«Σε θαυμάζω για όλα αυτά που κανείς, τα υπέροχα τραγούδια που γράφεις , πόσο καλός δάσκαλος, πατέρας και σύζυγος είσαι! Όμως πιστεύω ότι η ενασχόληση σου με τα κοινά είναι αυτό που σου ταιριάζει πιο πολύ! Είναι μεγάλη επιτυχία το ποσοστό 7,3 της λαϊκής συσπείρωσης σε μια περιοχή με τόσες ιδιαιτερότητες! Θα είμαι για πάντα δίπλα σου να στηρίζω κάθε σου βήμα. Συγχαρητήρια», έγραψε η τραγουδίστρια στην ανάρτησή της.

Το ερωτευμένο ζευγάρι μετρά 14 ολόκληρα χρόνια κοινής πορείας και ζουν την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία. Σε λίγους μήνες η εγκυμονούσα τραγουδίστρια και ο σύζυγός της θα υποδεχθούν το δεύτερο παιδί τους ενώ το 2011 ήρθε στη ζωή ο γιος τους, Βύρωνας ο οποίος πολύ σύντομα θα έχει αδερφάκι.

Η Κατερίνα Στικούδη έχει μια διαφορά στη δεύτερη εγκυμοσύνη της συγκριτικά με την πρώτη

Πριν από μερικούς μήνες ο 48χρονος υποψήφιος Δήμαρχος Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» στον ΣΚΑΪ και μίλησε μεταξύ άλλων για την υποψηφιότητά του, αλλά και για την ενασχόλησή του με τα κοινά.

«Όσοι με ξέρουν γνωρίζουν ότι ασχολούμαι με τα κοινά από το 2002, και στο συνδικαλιστικό κομμάτι ως εκπαιδευτικός στην ιδιωτική εκπαίδευση, και στην τοπική αυτοδιοίκηση ήμουν υποψήφιος αρκετές φορές. Αυτή τη φορά το κόμμα επέλεξε να με τιμήσει με μια πρόταση υποψηφιότητας. Υπάρχουν πολλά μεγάλα κοινωνικά ζητήματα. Δουλεύω περίπου 20 χρόνια στα φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης», ανέφερε ο μουσικός και εκπαιδευτικός».

Οι celebrities που κέρδισαν το στοίχημα της κάλπης

Στον βόρειο τομέα της Αττικής ο Θάνος Ασκητής συγκέντρωσε 19.115 σταυρούς. Την τρίτη θέση κατέκτησε η Έρρικα Πρεζεράκου με 12.250 σταυρούς, ενώ την έκτη θέση ο Κωνσταντίνος Μαρκουϊζος Ιαβέρης με 9.472 σταυρούς.

Στον κεντρικό τομέα εκλέχθηκε ο Θανάσης Βισκαδουράκης με 10.186 και ο δικηγόρος Βασίλης Καπερνάρος με 8.143 σταυρούς. Στον δυτικό τομέα Αττικής ο Σάκης Κατσούλης συγκέντρωσε 6.200 ψήφους και εκλέγεται δημοτικός σύμβουλος.

https://www.instagram.com/p/CyL3cYeMX0t/

Στον νότιο τομέα Αττικής πρώτος σε σταυρούς βγήκε με 15.906 ψήφους ο Μανώλης Σφακιανάκης, την δεύτερη θέση πήρε ο Μιχάλης Ζαμπίδης με 12.666 σταυρούς, την τρίτη θέση η Βασιλική Μιλλούση με 11.604 σταυρούς, ενώ την τέταρτη θέση η Μπέσσυ Αργυράκη με 9.509 σταυρούς.

Στον Κεντρικό Τομέα η ηθοποιός Νικολέττα Καρρά, εκλέχθηκε με 1.520 ψήφους.
Η Μαίρη Μηλιαρέση συγκέντρωσε 2.409 ψήφους και εκλέγεται τρίτη ξανά στο δημοτικό συμβούλιο Δήμου Γλυφάδας.

https://www.instagram.com/reel/CyDI-YsMoQO/

Στην περιφέρεια κεντρικής Μακεδονίας πρώτη σε σταυρούς βγήκε η Βούλα Πατουλίδου, ενώ εκλέγονται επίσης η Βίκυ Χατζηβασιλείου, ο Bane Prelević και ο Άγγελος Χαριστέας.

https://www.instagram.com/p/CyI8xwiNxGy/

Ο Γιώργος Τσαλίκης επανεξελέγη δημοτικός σύμβουλος Περιστερίου με τον συνδυασμό του Ανδρέα Παχατουρίδη και μάλιστα στις κορυφαίες θέσεις του πολυπληθούς ψηφοδελτίου του, όπως και η Κατερίνα Γκαγκάκη σε αυτό του Κώστα Μπακογιάννη για τον Δήμο Αθηναίων.

Οι celebrities που δεν κέρδισαν το στοίχημα της κάλπης

Ο Κώστας Σόμμερ (4.948 ψήφοι) και η ηθοποιός Μαίρη Βιδάλη (3.949 ψήφοι) έμειναν εκτός αυτοδιοίκησης μαζί με την Αφροδίτη Σκαφίδα η οποία συγκέντρωσε μόλις 817 ψήφους.

Πηγή κεντρικής: stikoudikaterin