Η Paris Hilton έμαθε να λέει «όχι» για χάρη του γιου της και θέλει να ξαναγίνει σύντομα μαμά

Η Paris Hilton έμαθε να λέει «όχι» για χάρη του γιου της και θέλει να ξαναγίνει σύντομα μαμά
Copyright 2022 The Associated Press. All rights reserved

Η Paris Hilton μίλησε με ειλικρίνεια για τις αλλαγές που έφερε η μητρότητα στη ζωή της. Οι ωραιότερες φωτογραφίες της 42χρονης με τον γιο της.

Μια από τις ωραιότερες περιόδους της ζωής της βιώνει η Paris Hilton αφού πριν εννέα περίπου μήνες απέκτησε το πρώτο της παιδί μέσω παρένθετης μητέρας. Η «χρυσή» κληρονόμος και ο συγγραφέας σύζυγός της, Carter Reum απολαμβάνουν τη νέα καθημερινότητα με τον γιο τους, Phoenix Barron και περνούν μαζί του όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο.

Paris Hilton: «Πάντα βάζω τον Phoenix ως πρώτη μου προτεραιότητα

Για τη μητρότητα και τις αλλαγές που έφερε στη ζωή της μίλησε πριν από λίγες ημέρες η Paris Hilton στο People (με αφορμή την επερχόμενη συλλογή ειδών κουζίνας και σπιτιού «Be an Icon») και εξήγησε πώς ο ερχομός του γιου της άλλαξε τη νοοτροπία αλλά και την καθημερινότητά της.

«Πάντα βάζω τον Phoenix ως πρώτη μου προτεραιότητα. Έχω μάθει πώς να λέω όχι. Ο Phoenix είναι απλώς ο κόσμος μου. Είναι το πιο όμορφο αγοράκι. Μεγαλώνει τόσο γρήγορα, και με έκανε να νιώσω τόσο ολοκληρωμένη», είπε χαρακτηριστικά η Paris Hilton.

Και πρόσθεσε: «Δεν λέω συνέχεια όχι σε πράγματα, γιατί απλά θέλω να περάσω όσο περισσότερο χρόνο μαζί του. Απλά δεν θέλω να χάνω καμία από αυτές τις σημαντικές στιγμές της ζωής του που είναι ορόσημα».

https://www.instagram.com/p/CuymKKWul_-/

H 42χρονη τόνισε πόσο τυχερή και ευγνώμων νιώθει για όλα όσα έχει στη ζωή της αναφέροντας: «Απλώς αισθάνομαι το πιο τυχερό κορίτσι στον κόσμο κάθε μέρα για αυτή την όμορφη οικογένεια που έχω».

Ο σύζυγος της Paris Hilton, Carter Reum έχει μια 9χρονη κόρη, καρπό του έρωτά του με τη Laura Bellizzi. Σύμφωνα με την Page Six, ο Carter Reum έχει δει την κόρη του μόνο μία φορά αν και όπως δήλωσε ο εκπρόσωπός του: «Υποστηρίζει αυτό το παιδί. Αν και δεν έχουν την παραδοσιακή σχέση πατέρα-κόρης, την φρόντιζε από τότε που γεννήθηκε και θα συνεχίσει να το κάνει».

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ημέρες η είδηση πως η ζωή της Hilton θα μεταφερθεί στην μικρή οθόνη από την ανεξάρτητη εταιρεία παραγωγής A24. Σύμφωνα με το «Deadline» η συμφωνία που προτάθηκε στην τηλεπερσόνα περιλαμβάνει πολλά μηδενικά. Η σειρά θα βασίζεται στα βιβλίο της Hilton «Paris: The Memoir» που κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2023 από τον εκδοτικό οίκο HarperCollins.

«Έγραψα αυτό το βιβλίο για να μάθει ο κόσμος ποια είμαι σήμερα. Επικεντρώθηκα στις βασικές πτυχές της ζωής μου που οδήγησαν σε αυτό για το οποίο είμαι περισσότερο υπερήφανη: Πώς μου αφαίρεσαν τη δύναμη και πώς την ξαναπήρα πίσω, πώς δημιούργησα μια επιτυχημένη επιχείρηση, έναν γάμο και μια οικογένεια», έγραψε η Hilton για το βιβλίο της.

Η Paris Hilton αποκάλυψε τα κρυμμένα σύμβολα πίσω από το όνομα του μωρού της

Οι ωραιότερες φωτογραφίες της Paris Hilton με τον γιο της

Η Paris Hilton είχε μιλήσει ανοιχτά στο παρελθόν για την απόφασή της να χρησιμοποιήσει το όνομα London για τα παιδιά της. Αφού απέκτησε γιο και όχι κόρη η 42χρονη άρχισε να ψάχνει ένα όνομα πόλης ή πολιτείας που θα ταίριαζε με το δικό της. Έπειτα από σκέψη το ζευγάρι κατέληξε στο όνομα Phoenix που σημαίνει φοίνικας και συμβολίζει την αναγέννηση.

Το μεσαίο όνομα του μωρού δεν επιλέχθηκε τυχαία καθώς αποτελεί φόρο τιμής στον παππού της Paris, Barron Hilton.

«Ήταν πάντα ο μέντοράς μου και πάντα θαύμαζα τόσο πολύ τον παππού μου και ήμασταν πολύ κοντά και μου λείπει κάθε μέρα, έτσι ήθελα να τον τιμήσω, δίνοντας το όνομά του στον πρώτο μου γιο», τόνισε η 42χρονη.

Πηγή κεντρικής: apimages.com