Η Courteney Cox μίλησε για τα fillers και εξήγησε τον λόγο που αποφάσισε να μεγαλώσει φυσικά

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Courteney Cox μίλησε για τα fillers και εξήγησε τον λόγο που αποφάσισε να μεγαλώσει φυσικά

«Υπάρχει τόσο μεγάλη πίεση να παραμείνεις νέος σε αυτόν τον κλάδο που μόλις ξεκινήσεις, γίνεται ντόμινο και κάνεις περισσότερα» παραδέχτηκε η 59χρονη ηθοποιός .

H Courteney Cox ή αλλιώς η Μόνικα από «Τα Φιλαράκια» παραδέχτηκε σε πρόσφατη συνέντευξή της πως έκανε πολλές αισθητικές επεμβάσεις στο πρόσωπό της, αφού εξομολογήθηκε πως η «πίεση» που αισθανόταν από τη βιομηχανία του κινηματογράφου και της τηλεόρασης για να παραμείνει νέα ήταν αυτό που την ώθησε στο να παρέμβει με αυτόν τον τρόπο στην εικόνα της. Άλλωστε, η εικόνα της είχε γίνει αρκετές φορές αντικείμενο συζήτησης στα social media.

https://www.instagram.com/reel/CwxqS-kxjkW/

Η 59χρονη ηθοποιός παραδέχτηκε πως δεν είχε συνειδητοποιήσει το μέγεθος στην αλλαγή της εμφάνισής της, επειδή έκανε μόνο μία επέμβαση τη φορά, με αποτέλεσμα οι αλλοιώσεις του προσώπου της να μην της φαίνονται «ακραίες» και να οδηγείται έτσι σε ένα «ντόμινο» νέων παρεμβάσεων στο πρόσωπό της. Μέχρι την στιγμή που κατάλαβε πως όντως έδειχνε «περίεργη» με όλα αυτά που έκανε στο πρόσωπό της.

Και δεν είναι κακό να κάνει κανείς στον εαυτό του ό,τι επιθυμεί, αρκεί αυτό να γίνεται επειδή ο ίδιος το θέλει κι όχι λόγω λανθασμένων κοινωνικών προτύπων και στερεοτύπων.

Τι ήταν αυτό που μετάνιωσε στην εμφάνισή της;

Η Courteney Cox μίλησε στο περιοδικό Woman, αποκαλύπτοντας πως αυτό που μετανιώνει περισσότερο στην εικόνα της ήταν τα fillers που έκανε.

«Η μεγαλύτερη μου λύπη σχετικά με την ομορφιά είναι τα fillers. Υπάρχει τόσο μεγάλη πίεση να παραμείνεις νέος σε αυτόν τον κλάδο, που μόλις ξεκινήσεις γίνεται λίγο ντόμινο και συνεχίζεις να κάνεις περισσότερα» είπε χαρακτηριστικά η ίδια.

H ηθοποιός το 2017 αποφάσισε να αφαιρέσει τα fillers από το πρόσωπό της κι έτσι να αρχίσει να μεγαλώνει πιο φυσικά. Όπως δήλωσε όλη αυτή η διαδικασία ήταν ένα «χάσιμο χρόνου» και θα ήθελε να μην έχει μπει ποτέ σε αυτήν.

Παρ' όλα αυτά, παραδέχτηκε πως την περασμένη χρονιά και πάλι προσπάθησε με διάφορες ενέσεις να σταματήσει το πέρασμα του χρόνου από πάνω της, συνειδητοποιώντας, ωστόσο, πως αυτό το «κυνήγι» της νεότητας είναι μια «τρέλα». Η ίδια, λοιπόν αποφάσισε να «γεράσει με χάρη».

Η Courteney Cox θέλει να συνεχίσει να δείχνει εντυπωσιακή

Μπορεί να έχει σταματήσει τις αισθητικές επεμβάσεις η Courteney Cox αλλά δεν παύει να θέλει να δείχνει το ίδιο ωραία παρά το πέρασμα του χρόνου - και ποια γυναίκα άλλωστε δεν θα ήθελε κάτι τέτοιο. Η πίεση ωστόσο, που ακόμα αισθάνεται την κάνει «θύμα» - όπως αναφέρει - του καταναλωτισμού και των καλλυντικών προϊόντων, τα οποία δεν σταματά να δοκιμάζει.

Λίγο πριν τα 60 της η ηθοποιός δεν μπορεί να πιστέψει πως ο χρόνος περνάει τόσο γρήγορα, αλλά όπως είπε στην συνέντευξή της, πλέον είναι «πιο προσγειωμένη κι έχει μάθει τόσα πολλά στη ζωή της — τι να απολαμβάνει, τι να προσπαθεί να κάνει περισσότερο και τι να αφήνει να φύγει».

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @courteneycoxofficial

Πηγή άρθρου: www.dailymail.co.uk