Fans μπέρδεψαν την Jessica Simpson με την Britney Spears και εκείνη αντέδρασε με τον πιο επικό τρόπο

Fans μπέρδεψαν την Jessica Simpson με την Britney Spears και εκείνη αντέδρασε με τον πιο επικό τρόπο

Η Jessica Simpson ήρθε αντιμέτωπη με ένα άβολο περιστατικό ωστόσο αντιμετώπισε την κατάσταση με χιούμορ. Η επική αντίδραση της τραγουδίστριας και οι πόζες με την κόρη της.

Αντιμέτωπη με ένα πολύ αμήχανο περιστατικό ήρθε πριν λίγα 24ωρα η Jessica Simpson. H διάσημη τραγουδίστρια και η κόρη της είχαν βγει για βόλτα στα μαγαζιά όταν fan τις προσέγγισε για να ζητήσει αυτόγραφο από...την Britney Spears.

Η επική αντίδραση της Jessica Simpson

Η 43χρονη αντιμετώπισε το περιστατικό με χιούμορ και απέδειξε για μια ακόμα φορά πόσο ακομπλεξάριστη είναι.

https://www.instagram.com/p/CyZbumVMckM/

«Η έκφραση όταν κάποιος στο parking εμπορικού κέντρου σου ζητά αυτόγραφο, αλλά περιμένει να το υπογράψεις ως Britney Spears», έγραψε η τραγουδίστρια και δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει «σοκαρισμένη» με την 11χρονη κόρη της, Maxwell.

O πατέρας της Britney Spears στο νοσοκομείο λίγο πριν κυκλοφορήσει η αυτοβιογραφία «The woman in me»

Η ομοιότητα Spears-Simpson

Οι δύο τραγουδίστριες ξεκίνησαν περίπου την ίδια περίοδο την καριέρα τους στην βιομηχανία της pop αρκετά δημοσιεύματα τις ήθελαν να διατηρούν κόντρα. Η Jessica Simpson δήλωσε πέρυσι ότι θαυμάζει τη φιλοδοξία, τη δύναμη και την ικανότητα της Britney Spears να ζει χωρίς να απολογείται.

Τον Δεκέμβριο του 2022 η Spears είχε σχολιάσει με χιούμορ την ομοιότητά της με την Jessica Simpson με ένα troll post στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/ClsKrZBrTGQ/

«Γιατί είμαι ακριβώς σαν την Jessica Simpson; Επίσης το πρόσωπό μου είναι τόσο χλωμό», είχε γράψει η τραγουδίστρια στην ανάρτησή της.

Από πλευράς της η Simpson είχε στηρίξει την Spears αναφέροντας πως επιλέγει να μη δει το μη εξουσιοδοτημένο ντοκιμαντέρ «Framing Britney Spears» για τη ζωή της 41χρονης.

«Δεν ήθελα να παρακολουθήσω και να επαναφέρω κανένα από τα σκοτεινά κομμάτια της προσωπικής μου ενηλικίωσης στη μουσική βιομηχανία. Έχω δουλέψει πολύ και θέλω να συνεχίσω να προχωρώ στη δική μου ιστορία και στο δικό μου μονοπάτι», ανέφερε χαρακτηριστικά η Jessica Simpson.

Πηγή κεντρικής: jessicasimpson