O πατέρας της Britney Spears στο νοσοκομείο λίγο πριν κυκλοφορήσει η αυτοβιογραφία «The woman in me»

O πατέρας της Britney Spears στο νοσοκομείο λίγο πριν κυκλοφορήσει η αυτοβιογραφία «The woman in me»

Η Britney Spears κυκλοφορεί την αυτοβιογραφία της τέλη Οκτωβρίου και ο πατέρας της, Jamie Spears, βρέθηκε στο νοσοκομείο με μόλυνση. 

Ο πατέρας της Britney Spears, Jamie Spears, βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, το οποίο τον οδήγησε στο νοσοκομείο.

Πηγή που μίλησε στην Page Six αναφέρει ότι «ο Jamie είχε μία μόλυνση, για την αντιμετώπιση της οποίας χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργείο». Ενώ πρόσθεσε ότι «είχε νοσηλευτεί για εβδομάδες σε ένα ειδική μονάδα μολυσματικών ασθενειών».

Ένα πρόσωπο, το οποίο βρίσκεται κοντά στην οικογένεια Spears, δήλωσε ακόμα ότι ο 71χρονος άνδρας είναι βαριά άρρωστος.

Jamie Spears

Ο Jamie Spears

Την ίδια στιγμή που ο πατέρας της Spears βιώνει μία δύσκολη περίοδο με την υγεία του, η τραγουδίστρια προκαλεί το ενδιαφέρον των διεθνών μέσων για δύο λόγους: τα βίντεο με τα μαχαίρια και την κυκλοφορία του αυτοβιογραφικού της βιβλίου «The woman in me».

Υπενθυμίζεται ότι η αυτοβιογραφία κυκλοφορεί λίγο μετά τη μεγάλη νίκη της 41χρονης στα δικαστήρια κατά του πατέρα της, όπου διεκδικούσε να απαλλαγεί από μια κηδεμονία 13 χρόνων.

Η Britney Spears περίμενε 13 χρόνια για να κάνει κάτι απλό- να απολαύσει ένα κοκτέιλ στο μπαρ

Τα μαχαίρια που ανησύχησαν τους fans της Britney Spears

Πρόσφατα, η Britney Spears επανήλθε στο προσκήνιο, μετά από ένα βίντεο που ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και ανησύχησε τους θαυμαστές της. Σε αυτό το βίντεο, η δημοφιλής τραγουδίστρια χόρευε ημίγυμνη στο σαλόνι του σπιτιού της, κρατώντας δύο μαχαίρια και γράφοντας στη λεζάντα: «Ξεκίνησα να παίζω με μαχαίρια σήμερα στην κουζίνα. Μην ανησυχείτε δεν είναι αληθινά μαχαίρια. Το Halloween είναι σύντομα».

https://www.instagram.com/p/Cxo9Zqcr_IS/

Στη συνέχεια, ανέβασε και δεύτερο βίντεο στο οποίο και πάλι χόρευε με δύο μαχαίρια και το συνόδευσε με ένα μήνυμα στο οποίο επαναλάμβανε ότι τα μαχαίρια είναι ψεύτικα. Συγκεκριμένα, έγραψε: «Ξέρω ότι τους τρόμαξα όλους με την τελευταία ανάρτηση, αλλά αυτά είναι ψεύτικα μαχαίρια που η ομάδα μου νοίκιασε από το κατάστημα Hand Prop στο Λος Άντζελες. Δεν είναι αληθινά μαχαίρια. Κανείς δεν χρειάζεται να ανησυχεί ή να καλέσει την αστυνομία. Προσπαθώ να μιμηθώ μια από τις αγαπημένες μου ερμηνεύτριες την Shakira ... μια παράσταση από την οποία εμπνεύστηκα !!! Στην υγειά των κακών κοριτσιών που δεν φοβόμαστε να ξεπεράσουμε τα όρια και να πάρουμε ρίσκα».

https://www.instagram.com/reel/CxwuhztLkwt/

Λίγες μέρες αργότερα, δημοσίευσε δύο φωτογραφίες με τον μάνατζερ και φίλο της, Cade Hudson. Θέλοντας να σχολιάσει τον ντόρο που έγινε για τα βίντεο με τα μαχαίρια, έγραψε στη λεζάντα μεταξύ άλλων: «σκέφτηκα τη σχέση μου μεταξύ της ζωής μου και του Instagram αυτή τη στιγμή!!! Ας το ξεκαθαρίσουμε!!! Είναι εθιστικό … αλλά κατά την προσωπική μου άποψη η στιγμή που αρχίζεις να παίρνεις τον εαυτό σου πολύ σοβαρά είναι όταν οι άνθρωποι τα παρατάνε!!! Δεν προωθώ το FaceTune για το υπόλοιπο της ζωής μου, αλλά σοβαρά όταν έχω μέρες κατάθλιψης κοιτάζω και βλέπω τις νέες εφαρμογές και με κάνει να νιώθω ανόητη!!! Βλέπω τα πράγματα με έναν πιο φωτεινό τρόπο.

Απλά προσπαθώ να καταλάβω τους ανθρώπους που λένε ότι δεν συμμετέχουν σε αυτό!!! Παρόλα αυτά βρίσκονται σε πλήρη άμυνα για κάποιο λόγο κατηγορώντας ότι όλες οι φωτογραφίες είναι ψεύτικες και είναι όλες ρετουσαρισμένες!!! Τίποτα δεν είναι αληθινό… ειλικρινά ποιος νοιάζεται!!!»

Ενώ συνέχισε λέγοντας «Αν είστε τόσο δίκαιοι και τέλειοι, γιατί θα πρέπει να σας ενδιαφέρει αν κάποιος πειραματίζεται με εφαρμογές στο τηλέφωνό του;;; Γιατί να το αναφέρεις; Αν είσαι τόσο πολύ καλύτερη από αυτό; Αλλά είσαι; Έλα τώρα».

https://www.instagram.com/p/CxzXJK1uPOt/

O έρωτας με έρωτα περνάει για την Britney Spears! Ο καυγάς που οδήγησε στο χωρισμό και το νέο φλερτ

Το αυτοβιογραφικό βιβλίο για την ζωή της Britney Spears

Το αυτοβιογραφικό βιβλίο της Britney Spears, «The woman in me», το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 24 Οκτωβρίου μιλά για όλους τους σταθμούς της απίστευτης καριέρας της, αλλά και την κακοποίηση που υπέστη από την οικογένειά της.

Το βιβλίο έρχεται με την υπόσχεση να αποκαλύψει «για πρώτη φορά το απίστευτο ταξίδι και τη δύναμη που κρύβεται στην καρδιά μιας από τις σπουδαιότερες ερμηνεύτριες στην ιστορία της ποπ μουσικής. Η αυτοβιογραφία της αναδεικνύει τη διαχρονική δύναμη της μουσικής της αγάπης – και τη σημασία του να αφηγείται μια γυναίκα τη δική της ιστορία, με τους δικούς της όρους».

Η ίδια η τραγουδίστρια ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του βιβλίου με ανάρτηση της στο Instagram, στην οποία αποκάλυψε και το εξώφυλλό του.

https://www.instagram.com/reel/Cw3eEmmvayx/

«Η συναρπαστική μαρτυρία της Britney ταρακούνησε τον κόσμο, άλλαξε νόμους και έδειξε τη δύναμη και το θάρρος της, που εμπνέουν» σχολίασε σχετικά η εκδότρια Jennifer Bergstrom, των Gallery Books, που ανήκουν στον όμιλο Simon & Schuster. «Είμαι σίγουρη ότι αντίστοιχο αντίκτυπο θα έχει και η αυτοβιογραφία της – που θα είναι το εκδοτικό γεγονός της χρονιάς. Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε περισσότερο περήφανοι που τη βοηθήσαμε να μοιραστεί, επιτέλους, την ιστορία της», συμπλήρωσε.

britney-spears

@britneyspears