Όταν ο Ντέμης Νικολαΐδης μιλάει για τη Μελίνα και τον Γιώργο, καταλαβαίνουμε τι μπαμπάς είναι

Όταν ο Ντέμης Νικολαΐδης μιλάει για τη Μελίνα και τον Γιώργο, καταλαβαίνουμε τι μπαμπάς είναι

Μπορεί να του πήρε δεκαετίες ολόκληρες για να μιλήσει, όμως ο Ντέμης Νικολαΐδης πήρε την απόφαση να βγει μπροστά, παραδέχτηκε τα λάθη που έκανε στο παρελθόν με τους δημοσιογράφους και μίλησε για τα παιδιά του όπως ένα τρυφερός μπαμπάς μπορεί να μιλήσει.

Στο πρόσφατο παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδος κόντρα στην Ολλανδία, ένα πλάνο του Ντέμη Νικολαΐδη έγινε δίκαια viral. Βλέπεις, ο Ντέμης, στο backstage της μετάδοσης του παιχνιδιού, εθεάθη με το κοινό του ανά χείρας και σε αυτό, στην προστασία οθόνης, φάνηκαν οι δύο μεγάλες αδυναμίες του.

Ο Ντέμης στο κέντρο και δίπλα του η Μελίνα με τον Γιώργο: αυτή ήταν η φωτογραφία στην οθόνη του κινητού του 50χρονου πάλαι ποτέ ποδοσφαιριστή, η φωτογραφία των δύο παιδιών του.

1697612504385-333343904-demis1.jpg

Μελίνα Νικολαϊδη: Η κόρη της Δέσποινας Βανδή γίνεται 18 ετών και ο Ντέμης της εύχεται δημόσια

1697612531481-60777548-demis1.jpg

Ο Ντέμης παραδέχεται τα λάθη του:

Λίγο μετά τα 50α του γενέθλια, ο Νικολαΐδης επιβεβαίωσε τη φάση εξωστρέφειας που περνάει και παραδέχτηκε το λάθος που έκανε επί σειρά ετών με τους δημοσιογράφους:

«Δεν είχα φανταστεί ότι θα έκανα εκπομπή γιατί ήμουν κλειστός, αντικοινωνικός, αντιδημοσιογραφικός. Δεν ξέρω γιατί ένιωθα έτσι, μάλλον είχα πολλά κόμπλεξ. Πλέον όμως, χαίρομαι γιατί αυτό που κάνω δεν είναι δουλειά είναι χόμπι. Είχα κόμπλεξ και πρόβλημα και δεν μιλούσα στους δημοσιογράφους. Εγώ είχα το πρόβλημα όμως, όχι αυτοί. Τώρα είμαι πιο ανοιχτός και γι’ αυτό μιλάω και τώρα σε εσάς», παραδέχτηκε ο Ντέμης σε μια στιγμή απόλυτης ειλικρίνειας.

Η σχέση με τον γιο και την κόρη του!

Ο Ντέμης, στην ίδια συνέντευξη υπήρξε ανοιχτός και στο να μιλήσει για τη σχέση με τα παιδιά του.

Σχετικά με την κόρη του και το αν βλέπει την εκπομπή του, ο Ντέμης παραδέχτηκε πως η Μελίνα δεν την παρακολουθεί λόγω σπουδών στο Λονδίνο αλλά ο Γιώργος στέλνει και σχόλια και παρατηρήσεις και είναι ο πιο αυστηρός κριτής του.

«Η κόρη μου Μελίνα είναι στο εξωτερικό οπότε δεν βλέπει την εκπομπή μου αλλά τα συζητάμε όλα. Θα βάλω την κόρη μου να βλέπει αθλητική εκπομπή; Αν δεν ασχολείσαι με το ποδόσφαιρό είναι λίγο βαρετό να το βλέπεις. Ο γιος μου την βλέπει την εκπομπή, μου κάνει σχόλια, μου στέλνει πληροφορίες, είναι αυστηρός κριτής».

Ο Ντέμης Νικολαΐδης έγινε 50 ετών και το γιόρτασε με ένα ποστ στο Instagram που τα είπε όλα

Αυτή δεν είναι πρώτη φορά που ο Ντέμης ανοίγεται για τα παιδιά του.

Μιλώντας πρόσφατα στο Oneman παραδέχτηκε για τη σχέση του με τα παιδιά του:

«Όταν χωρίσαμε τα παιδιά δεν ήταν μικρά. Μπορούσε να γίνει κουβέντα. Την αποφεύγεις στην αρχή, θέλει λίγο χρόνο, την κάνεις όμως την κουβέντα. Είναι έξυπνα και ώριμα, μπορείς να συζητήσεις, θέλει χρόνο. Το σοκ μετά από ένα διαζύγιο έρχεται πάντα στην αρχή. Πιο πολύ η Δέσποινα ως καλλιτέχνης είναι μέσα σε αυτόν τον χώρο, οπότε πιο πολύ ασχολήθηκαν με εκείνη. Έχω τη συνολική εντύπωση ότι με σεβασμό ακουμπήσανε αυτό το θέμα, και έτσι θα έπρεπε. Το κερδίσαμε αυτό γιατί δεν είχαμε δώσει και δικαιώματα τόσα χρόνια. Δε μου αρέσει να κρίνουν κακά ή να καταδικάζουν κάτι που μπορεί να κάνει η Δέσποινα. Πάντα την έχω έννοια.», τόνισε ο Ντέμης ενώ αναφέρθηκε και στη νέα του ρουτίνα:

«Σκέψου ότι μετά από 20 χρόνια αλλάζει όλη σου η ζωή. Ξαναγίνεσαι εργένης, ξαναζείς μόνος σου, δεν είσαι με τα παιδιά σου κάθε μέρα. Είναι μια τεράστια αλλαγή ειδικά αν είσαι τόσα χρόνια με έναν άνθρωπο. Θέλεις μια προσαρμογή.

Αμέσως άλλωστε μετά τον χωρισμό από τη Δέσποινα κι ενώ η κόρη του ενηλικιωνόταν, ο Ντέμης είχε κάνει μια on air αφιέρωση στη Μελίνα του που έκλεινε τα 18 και είχε εξομολογηθεί.

«Να πούμε χρόνια πολλά στην κόρη μου που σε μερικά λεπτά γίνεται 18 και κάθε χρόνο ο κουμπάρος μου, ο Γιάννης Λεουνάκης βάζει αυτό το τραγούδι στον Rock FM, κάθε χρόνο βάζει το Super Girl γιατί έχει γενέθλια η κόρη μου η Μελίνα, η οποία γίνεται 18, είναι το super girl μου για πάντα», είπε ο Νικολαϊδης ο οποίος παραδέχτηκε πως θα είναι για πάντα το Super Girl του και ευχήθηκε να είναι ευτυχισμένη.

Ο Ντέμης παραδέχτηκε πως θα πάρει την κόρη του στις 00:01 χτες βράδυ και δεν ήθελε να ευχηθεί κάτι παραπάνω on camera στη Μελίνα του.

Σε άλλη του συνέντευξη στην εκπομπή Game Night και μιλώντας ξανά για τα παιδιά του, ο Ντέμης είχε πει:

«Σταματάει το εγώ όταν είσαι πατέρας, εξαρτάσαι από κάτι άλλο και είναι τα παιδιά σου, είναι ευθύνη και τεράστια αλλαγή, κυριαρχεί πάνω σου κάποιος άλλος. Εγώ είμαι εγωιστής, δεν επιτρέπω να με στεναχωρούν ή να με στεναχωροπυν όταν που δεν αξίζουν, όταν κάνεις παιδιά σε κάνουν ό,τι θέλουν», είχε παραδεχτεί ο Ντέμης.

Το 2023 είναι η χρονιά εξωστρέφειας του Ντέμη Νικολαΐδη: Το νέο σχόλιο της αγαπημένης του Αλεξάνδρας