Δάκρυα για τον Κακούρη, ερωτηματικά για τον Στάνκογλου στο «Ναυάγιο»: Το Twitter/X αντέδρασε

Κατερίνα Μπούσιου
Δάκρυα για τον Κακούρη, ερωτηματικά για τον Στάνκογλου στο «Ναυάγιο»: Το Twitter/X αντέδρασε

Η Αμαλία Καβάλη στο «Ναυάγιο», μαζί με τον Λεωνίδα Κακούρη ήταν τα θύματα που συγκίνησαν με τις αντιδράσεις τους. 

Από τη σειρά των θυμάτων, τώρα ήρθε η ώρα στο «Ναυάγιο» να περάσουμε στους ήρωες. Σε αυτούς που θα παλέψουν να λάμψει η αλήθεια με κάθε κόστος. Για να υπερασπιστούν τη μνήμη των αγαπημένων τους ανθρώπων. Ο Λεωνίδας Κακούρης για μία ακόμη φορά μας συγκίνησε, αλλά ο ρόλος του Γιάννη Στάνκογλου προς το παρόν δημιούργησε ανάμεικτα συναισθήματα. Κάτι δεν πάει καλά εδώ.

Αμαλία και Λεωνίδας ξανά μαζί

Η γνωστή μας τηλεοπτική Ουρανία από τις Άγριες Μέλισσες και ο Λεωνίδας Κακούρης, ενώθηκαν ξανά στο «Ναυάγιο». Μπορεί να διασταυρώθηκαν χωρίς να γνωρίζονται στο νοσοκομείο, αλλά τους ενώνει η ίδια κακιά μοίρα, αφού έχασαν τους αγαπημένους τους. Εκείνη τον σύζυγό της, εκείνος την κόρη του.

Το «Ναυάγιο» συγκίνησε το κοινό ακόμη και αν η απώλεια του Γιώργου Χρυσοστόμου προκάλεσε απορίες

Ο θάνατος του Κυριάκου ήταν και ο πιο άδικος. Ένας ναύτης τον είχε χτυπήσει με το κουπί για να μην ανέβει στη σωτήριο λέμβο. Εκείνη προς το παρόν το αγνοεί αυτό. Κράτα το ως στοιχείο, γιατί θα μας απασχολήσει στο μέλλον.

https://www.instagram.com/p/Cx0LN27Ijv_/

Ο Λεωνίδας Κακούρης από την άλλη πλευρά ήταν για μία ακόμη φορά υπέρ το δέον συγκλονιστικός στον ρόλο του. Ειδικά όταν έφτασε η πιο κρίσιμη στιγμή με τον αποχαιρετισμό στο παιδί του.

«Ορατότης μηδέν» για το «Ναυάγιο» με τον Λεωνίδα Κακούρη να δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας

https://www.instagram.com/p/Cwrw3w5I9-0/

Ο Γιώργος Χριστοδούλου στον ρόλο του δημοσιογράφου, όσο κριτική έφαγε ως Σταύρος στον Σασμό, τόσες ευχές δέχεται πλέον από τους φανς της σειράς. Γιατί είναι εκείνος που μετά την απώλεια της αγαπημένης του ξεκινά τον ιερό αγώνα για την αποκάλυψη της αλήθειας.

Ο πιο μυστήριος ρόλος από όλους είναι εκείνος του Γιάννη Στάνκογλου . Του αξιωματικού ήρωα του Λιμενικού που έσωσε αρκετούς επιβάτες. Σχεδόν ατσαλάκωτος με την στολή του, είναι διαρκώς στο πλευρό της Παντούση. Δείχνοντας μία εμμονή, που φέρνει έως και γέλιο. Είναι stalker και έχει δίκο το Twitter/X που αντέδρασε. (Χιουμοριστικά πάντα)

Υπήρξε και μία υπόνοια πως αν έχει εμμονικό χαρακτήρα ευθύνεται και για τον θάνατο της γυναίκας του. Κάτι που δεν μας έχει εξηγηθεί επαρκώς από το πρώτο επεισόδιο, αλλά θα μας δοθούν λεπτομέρειες στο επόμενο. Πριν ξεκινήσει η σχέση τους.