Το «Ναυάγιο» συγκίνησε το κοινό ακόμη και αν η απώλεια του Γιώργου Χρυσοστόμου προκάλεσε απορίες

Το «Ναυάγιο» συγκίνησε το κοινό ακόμη και αν η απώλεια του Γιώργου Χρυσοστόμου προκάλεσε απορίες

«Αριστούργημα»: Ρεαλιστικές και άκρως συγκινητικές ήταν οι σκηνές του χθεσινού επεισοδίου στο «Ναυάγιο».

Την τελευταία πράξη του δράματος και στην ουσία το ξεκίνημα της πλοκής της σειράς με το ναυάγιο είχαμε χθες το βράδυ και όσα συνέβησαν συγκίνησαν το κοινό. Αριστουργηματικός για μία ακόμη φορά ο Λεωνίδας Κακούρης, ενώ μία απώλεια προκάλεσε αντιδράσεις.

Σοκ και δέος

Μία άκρως ρεαλιστική αποτύπωση ενός ναυαγίου είχαμε χθες με τη σειρά «Το Ναυάγιο» και για αυτό αξίζει ένα μεγάλο «μπράβο» στην παραγωγή. Όλα ήταν καλοδουλεμένα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια και το αποτέλεσμα μας θύμισε ξένες παραγωγές. Τα γυρίσματα είχαν ξεκινήσει αρκετούς μήνες πριν και όπως είχαμε δει όλοι οι ηθοποιοί είχαν δουλέψει εντατικά σε κανονικές συνθήκες σε θάλασσα, για να αποδώσουν όσο το δυνατόν καλύτερα τις σκηνές.

«Ορατότης μηδέν» για το «Ναυάγιο» με τον Λεωνίδα Κακούρη να δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας

Ο σκηνοθέτης Γιάννης Χαριτίδης είχε συνεργαστεί σε αυτές με την Frog Team Squat από την Νότια Αφρική, εξπέρ στις σκηνές δράσης όλων των ειδικοτήτων και με δείγματα της δουλειάς τους στο Netflix στις σειρές «One piece» και στο «The Crown».

https://www.instagram.com/p/CxsLFgRplq_/

Για μία ακόμη φορά αριστουργηματικός ήταν ο Λεωνίδας Κακούρης ως καπετάν Στελής, ανήμπορος να βοηθήσει την κόρη που είναι στο καράβι. Η σκηνή του ναυαγίου και όσα επακολούθησαν σε αυτό το παιχνίδι μεταξύ ζωής και θανάτου ήταν μία ηθική δοκιμασία. Κάποιοι βοήθησαν τους άλλους να σωθούν, κάποιοι άλλοι θυσίασαν τους δίπλα τους για να σωθούν οι ίδιοι.

Εξαιρετικοί ο Νίκος Γκέλια και ο Θάνος Λέκκας στους ρόλους τους, οι οποίοι και θα σωθούν τελικά.

https://www.instagram.com/p/CxsLlFnphkJ/

Αλλά η σκηνή που έκανε το κοινό να συγκινηθεί, ήταν ο πνιγμός του Γιώργου Χρυσοστόμου ως Απόστολου ενώ ο Μιχαήλ Ταμπακάκης προσπάθησε να τον βοηθήσει. Άδικο μεν, αλλά αναγκαίο για να εξελιχθεί η σειρά. Γενικά όσοι πνίγηκαν στο χθεσινό επεισόδιο, προκάλεσαν θλίψη.

Ο Γιάννης Στάνκογλου θα αποδειχθεί ο σωτήρας κάποιων ναυαγών, αλλά από εδώ και πέρα, η αλλαγή στη ζωή όλων και η αναζήτηση ευθυνών θα είναι το ζητούμενο. Τώρα αρχίζει στην ουσία η σειρά. Όσοι έζησαν και οι συγγενείς τους θα μπλεχτούν σε μία περίπλοκη ιστορία. Γιατί κάποιοι (όπως συνέβη και στην αληθινή ιστορία) θα προσπαθήσουν να καλύψουν όσα έχουν συμβεί.