Και έγκυος και δολοφόνος η Βασιλική του Σασμού: Το spoiler που ήδη αναστάτωσε το Twitter/X

Κατερίνα Μπούσιου
Και έγκυος και δολοφόνος η Βασιλική του Σασμού: Το spoiler που ήδη αναστάτωσε το Twitter/X

Τριπλή εξέλιξη: Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου έχει λόγο που θα φτάσει ως Βασιλική στον Σασμό ακόμη και στον φόνο.  

Ούτε στην πρώτη χρονιά του Σασμού δεν είχαμε ζήσει τέτοιες εκπλήξεις. Φαίνεται πως στην τρίτη σεζόν οι ανατροπές θα αφορούν στα πρόσωπα που μέχρι πρότινος είχαν μείνει αμόλυντα από βεντέτες και φόνους. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η Βασιλική είναι έγκυος και λίγο πριν το συνειδητοποιήσει σκοτώνει τον φονιά του γιου της Νικηφόρου. Το κοινό προσπαθεί να ξεπεράσει την έκπληξη της είδησης, ενώ η Μαριλίτα Λαμπροπούλου είχε δώσει ήδη το spoiler με ανάρτησή της.

Είχαμε μία ελπίδα, αλλά...

Με απώλειες στην τηλεθέαση πορεύεται τηλεοπτικά ο Σασμός, αλλά χωρίς να χάνει τη δυναμική του. Η είσοδος του Βασίλη Μπισμπίκη λειτούργησε μόνο για τις σεναριακές ανατροπές. Σε κάθε περίπτωση τα όσα θα συμβούν στα επόμενα επεισόδια φαίνεται πως ίσως δώσουν μία μεγαλύτερη φόρα στη σειρά.

Οι δύο μεγάλες ανατροπές του Σασμού: Το μυστικό που μαθαίνει ο Αστέρης και η αποχώρηση Μπισμπίκη

Αν και δεν καταλαβαίνουμε γιατί θα πρέπει στην τρίτη και τελευταία σεζόν της σειράς, κάποιοι χαρακτήρες που έπρεπε να παραμείνουν μακριά από φονικά και κόντρες, να πρέπει και εκείνοι να μπουν σε αυτή την (αναπόφευκτη όπως θα φανεί) διαδικασία. Θα είχε μεγαλύτερο νόημα ο τελικός σασμός, αν υπήρχαν και οι υγιείς μονάδες των οικογενειών.

https://www.instagram.com/p/CyTZKChMnPs/

Σύμφωνα με το τελευταίο spoiler (περιοδικό TV24) η Βασιλική είναι έγκυος στο παιδί του Μαθιού. Αλλά αυτή την εγκυμοσύνη, καθόλου δεν θα τη χαρεί. Γιατί υπάρχει παράλληλα η μεγαλύτερη τραγωδία της ζωής της με τη δολοφονία του γιου της Νικηφόρου. Και δεν είναι μόνο αυτό.

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου θα μας δείξει το σκληρό της πρόσωπο καθώς χωρίς να υπολογίσει τίποτε και κανέναν, ως μία γνήσια δεύτερη Καλλιόπη, θα πάρει το όπλο και θα σκοτώσει τον Λάζαρο που έχει πυροβολήσει θανάσιμα τον Νικηφόρο. Αυτή η πληροφορία αναιρεί την ήδη υπάρχουσα πως ο Λάζαρος αυτοκτονεί από τύψεις.

Έτσι η βεντέτα, ισοφαρίζει. Αυτό είναι το point. Πάντως η ηθοποιός μας είχε προιδεάσει για την αλλαγή του χαρακτήρα της, δίνοντας spoiler με μία ανάρτησή της γράφοντας πως: «Μια βαθιά αλλαγή έρχεται σ’ αυτό τον χαρακτήρα που υποδύομαι εδώ και δύο χρόνια και συνεχίζω να ανακαλύπτω». Παρατήρησε μία λεπτομέρεια: Η Βασιλική έχει ξαναφορέσει τα μαύρα.

https://www.instagram.com/p/CyQPXUiIcml/

Δεν χρειαζόταν ωστόσο να συμβεί όλο αυτό, δεν μας δημιουργεί καμία ουσία στην ιστορία μας. Γιατί όλοι να έχουν υποστεί τα πάνδεινα; Και κυρίως η Βασιλική; Βέβαια σοφά κάποιος παρατήρησε ότι τελικά, προς το παρόν (και ευχόμαστε και για πάντα) ο πιο τυχερός είναι ο Αστέρης.

asteris.png

Το Twitter/Χ ήδη έχει εκπλαγεί με τις εξελίξεις που αφορούν στη Βασιλική για τους ίδιους λόγους. Αλλά έχει χαρεί που ο Μαθιός θα γίνει μπαμπάς.