Οι δύο μεγάλες ανατροπές του Σασμού: Το μυστικό που μαθαίνει ο Αστέρης και η αποχώρηση Μπισμπίκη

Κατερίνα Μπούσιου
Οι δύο μεγάλες ανατροπές του Σασμού: Το μυστικό που μαθαίνει ο Αστέρης και η αποχώρηση Μπισμπίκη

Μετά από δύο χρόνια επιτέλους ο Ορφέας Αυγουστίδης ως Αστέρης θα μάθει το μεγάλο μυστικό του αδελφού του στον Σασμό. 

Ο τρίτος χρόνος του Σασμού θα λήξει όλες τις εκκρεμείς σημαντικές υποθέσεις του πρώτου κύκλου. Για να γίνει η κάθαρση, έστω και αν ενδιάμεσα έχουμε περίεργες ανατροπές. Ο Ορφέας Αυγουστίδης ως Αστέρης γίνεται το κεντρικό πρόσωπο γιατί μαθαίνει ένα μεγάλο μυστικό, ενώ τον Βασίλη Μπισμπίκη ως Ανδρέα θα τον δούμε για ένα ορισμένο χρονικό διάστημα ακόμη.

https://www.instagram.com/p/Cyc7QlkIsrr/

Στα άρματα η καπετάνισσα, μπερδεμένος ο Αστέρης

Στο τέλος αυτού του κύκλου στον Σασμό, όλοι ευχόμαστε τουλάχιστον ο ρόλος του Αστέρη να έχει ευτυχή κατάληξη. Γιατί αρκετά πέρασε ο Ορφέας Αυγουστίδης στον πρώτο και στον δεύτερο κύκλο και αρκετά ακόμη θα βιώσει. Του αξίζει ένα καλό τέλος με την αγαπημένη του Αργυρώ. Μέχρι να το δούμε αυτό, θα έχουμε αρκετό δράμα.

Και γιατί θα πρέπει να πεθάνει και η Θοδώρα στον Σασμό; Ένα σερί άδικων φόνων έρχεται στη σειρά

Σου έχω ήδη μιλήσει για το τέλος του Νικηφόρου. Σου έχω και τη συνέχεια. Ο δολοφόνος του, ο Λάζαρος Βρουλάκης βλέποντας ότι με τη δική του κίνηση αναβιώνει η βεντέτα, αυτοκτονεί.

Αλλά αυτό δεν είναι η λύση. Η κατάσταση ανάμεσα στις δύο οικογένειες παραμένει έκρυθμη. Η Καλλιόπη διψά για εκδίκηση τόσο για τον θάνατο του συζύγου της στη φυλακή, όσο και του εγγονού της. Και ο Ανδρέας Βρουλάκης είναι έτοιμος να ριχτεί επίσης στη μάχη.

https://www.instagram.com/p/CyYcgN3sEzY/

Ο Παύλος Βρουλάκης και ο Αστέρης θα είναι προς το παρόν οι πιο ψύχραιμοι. Αλλά και αρκετά μπερδεμένοι. Ο πρώτος σίγουρα έχει ευθύνη για όσα έχουν συμβεί. Δεν θα παραδεχτεί ακόμη όμως πως εκείνος πριν 20 και κάτι χρόνια είχε δώσει την εντολή για να δολοφονηθεί ο άντρας της Καλλιόπης και πατέρας του Αστέρη και του Μαθιού στη φυλακή.

https://www.instagram.com/p/CyVVS5dshB9/

Αν είσαι πιστός ή πιστή τηλεθεάτρια της σειράς, θα θυμάσαι από τον πρώτο κύκλο πως μόνο ο αστυνόμος και ο παπάς γνωρίζουν αυτό το μυστικό του Παύλου. Το έκρυψαν, για να μη γίνει τότε η βεντέτα.

Ο Αστέρης καλείται όμως σε λίγο να βρεθεί για δεύτερη φορά σε δίλημμα. Όταν εντελώς τυχαία ακούγοντας μία συζήτηση της μητέρας του με τον αδελφό του, μάθει πως ο Μαθιός είναι ο δολοφόνος του Στεφανή. Η ηθική του δεν μπορεί να αντέξει αυτή την αποκάλυψη. Όμως για να μην γίνουν χειρότερα απ' ότι είναι τα πράγματα προς το παρόν δεν θα κάνει τίποτε. Θα κρατηθεί σε μία απόσταση από τον αδελφό του.

Ο Παύλος - Στέλιος Μάινας σε κάθε περίπτωση θα αποτελέσει μόνιμο κεντρικό πρόσωπο της σειράς μέχρι τέλους. Απαραίτητος για τον σασμό, όσο και αν αυτό με τις τελευταίες εξελίξεις φανεί ουτοπικό.

Εκείνος όμως που κάποια στιγμή θα αποχωρήσει θα είναι σίγουρα ο Ανδρέας Βρουλάκης, δηλαδή ο Βασίλης Μπισμπίκης. Αρκετή αναταραχή έχει φέρει σε όλους.

Το αποκάλυψε σε συνέντευξή της στο περιοδικό Τηλεθεατής, η σεναριογράφος της σειράς Εμμανουέλα Αλεξίου: «Τα επεισόδια διαφοροποιούνται ανάλογα με τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του. Σίγουρα θα είναι μαζί μας μέχρι τον Φεβρουάριο».

Το πώς θα γίνει δεν το γνωρίζουμε ακόμη. Σίγουρα το τέλος του θα είναι επεισοδιακό. Είτε ως φυσική απώλεια είτε ως να ξαναμπεί στη φυλακή.

Εν μέρει η σεναριογράφος, επιβεβαίωσε και κάτι που και σου είχα αποκαλύψει για ένα φλερτ ανάμεσα στον Ανδρέα και στην Εύα: «Δεν θα την έλεγα ιστορία αγάπης, αλλά κάτι θα συμβεί ανάμεσα στους δύο. Αλλού θα παιχτούν οι ιστορίες αγάπης. Θα γίνει αυτό που η ζωή πολλές φορές το φέρνει στους ανθρώπους. Άλλον θέλω εγώ κι άλλο με θέλει εμένα».