O Mαθιός κι η Βασιλική του Σασμού έβγαλαν για 2η φορά selfie & οι fans στο Twitter/X ξετρελάθηκαν

Γεωργία Βλαχοπούλου
O Mαθιός κι η Βασιλική του Σασμού έβγαλαν για 2η φορά selfie & οι fans στο Twitter/X ξετρελάθηκαν

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου και ο Δημήτρης Λάλος πόζαραν δίπλα δίπλα ικανοποιώντας τους fans του Σασμού, αφού οι σκηνές τους στα πρόσφατα επεισόδια του Σασμού δεν ήταν πολλές.

Οι εξελίξεις στην τρίτη και τελευταία σεζόν του Σασμού θα είναι καταιγιστικές, όπως έχει φανεί και από τα πρώτα επεισόδια που έχουμε δει μέχρι στιγμής. Και πάλι ο Δημήτρης Λάλος και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου, ως Μαθιός και Βασιλική είναι στο επίκεντρο και συνεχίζουν να είναι το αγαπημένο ζευγάρι των φανς.

Οι δύο ηθοποιοί μετά από αρκετό καιρό, αποφάσισαν να ικανοποιήσουν το κοινό τους. Δεν έδωσαν κάποιο spoiler, αλλά ένα κοινό ενσταντανέ από τα γυρίσματα.

Ο Μαθιός κι η Βασιλική σε κοινή selfie

Μπορεί όλες οι αρχικές εξελίξεις του τρίτου κύκλου του Σασμού να τους αφορούν και οι φανς τους να τους έχουν χαρεί σε αρκετές κοινές σκηνές στα πρώτα επεισόδια, αλλά συνεχίζουν να θέλουν τον Μαθιό και τη Βασιλική να παραμείνουν μαζί και ερωτευμένοι και ζητούν συχνά από τον σκηνοθέτη και τους σεναριογράφους της σειράς, ακόμη περισσότερα κοινά στιγμιότυπα.

Ο Δημήτρης Λάλος λοιπόν, και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου αφουγκράστηκαν αυτή την απαίτηση κι έβγαλαν μετά από καιρό μια selfie, με τον ηθοποιό να την αναρτά στο προφίλ του με την εξής λεζάντα: «Μετά από απαίτηση του κόσμου επιτέλους ανταποκριθήκαμε».

https://www.instagram.com/p/CyAqH5Pon2E/

Φυσικά τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση ήταν πολλά με τους fans του Σασμού να χαίρονται που η «απαίτησή» τους εισακούσθηκε, ενώ αμέσως η φωτογραφία αυτή έγινε viral και στο Twitter/X.

Οι δύο ηθοποιοί είχαν τηλεοπτική χημεία από την πρώτη στιγμή της συνεργασίας τους και αυτή η χημεία θα είναι σημαντική και για τις εξελίξεις που έρχονται, οι οποίες δεν είναι ευχάριστες.

Ο έρωτάς τους θα παραμείνει δυνατός, αλλά θα δεχθούν ένα μεγάλο πλήγμα με τη δολοφονία του Νικηφόρου. Τη στιγμή που έκαναν όνειρα να ζήσουν ως μία κανονική οικογένεια, η βεντέτα αναβιώνει.

Πρόβα νυφικού, αρραβώνες και μία δολοφονία στον Σασμό: Πώς θα αλλάξουν όλα στη σειρά