Η Μελίνα Ασλανίδου δεν φοβάται την κριτική κι είναι έτοιμη για το νέο της επαγγελματικό βήμα

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Μελίνα Ασλανίδου δεν φοβάται την κριτική κι είναι έτοιμη για το νέο της επαγγελματικό βήμα

Η φετινή χρονιά για τη Μελίνα Ασλανίδου θα είναι αρκετά ανατρεπτική, αφού για πρώτη φορά θα τη δούμε να παρουσιάζει τηλεοπτική εκπομπή.

Η Μελίνα Ασλανίδου παρότι είναι μια από τις πιο σπουδαίες φωνές του ελληνικού πενταγράμμου, ετοιμάζεται για πρώτη φορά να μπει στον ρόλο της παρουσιάστριας, αφού θα είναι η οικοδέσποινα της νέας μουσικής εκπομπής της ΕΡΤ, «Νύχτα Στάσου».

394346493_1288813658435018_3303680126422985802_n.jpg

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΡΤ η εκπομπή ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου και θα προβάλλεται κάθε Σάββατο στις 21.00. Γι' αυτό και η Μελίνα Ασλανίδου στην πρόσφατη ανάρτησή της αναφέρθηκε σε αυτήν ρωτώντας τους fans της αν είναι έτοιμοι για τις ωραίες βραδιές που έρχονται.

«Μια υπέροχη Κυριακή πέρασε έρχεται η «Νύχτα» να σταθεί σε σπουδαίους δημιουργούς, μοναδικούς καλλιτέχνες και υπέροχα τραγούδια ... ξεκινάει ένα νέο ταξίδι. Είστε έτοιμοι?» έγραψε η Μελίνα Ασλανίδου.

https://www.instagram.com/p/CybxN62sLo2/

Συγκινεί η Μελίνα Ασλανίδου για τον χαμό του αδερφού της: «Θα έδινα τα πάντα για να τον φέρω πίσω»

Όσα είπε για τη νέα της εκπομπή

Η τραγουδίαστρια, λίγο πριν τα 50 της δεν φοβάται να δοκιμάσει νέα πράγματα και όπως είπε δεν την φοβίζει η κριτική, αφού αυτό υπάρχει στα πάντα και από πάντα. Έτσι, λοιπόν μετά τις συναυλίες της το καλοκαίρι σε Ελλάδα και εξωτερικό ετοιμάζεται για το νέο της επαγγελματικό βήμα, μελετώντας πολύ κι έχοντας μεγάλη χαρά.

«Είναι μια νέα μουσική εκπομπή, η οποία αγαπάει το λαϊκό τραγούδι. Να περιμένετε ότι θα ακούσετε πάρα πολύ ωραία τραγούδια, τραγούδια που τα ξέρουμε, είναι μέσα βαθιά στο dna μας αλλά δεν τα ακούμε συχνά, ίσως» είπε στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη η Μελίνα Ασλανίδου για να συμπληρώσει όσον αφορά την κριτική που μπορεί να δεχθεί «μπαίνοντας» σε αυτό το νέο ταξίδι «Για το όνομα του Θεού, δεν ζω σε άλλο κόσμο. Αρνητική κριτική και θετική υπάρχει από την αρχή του κόσμου».

Η Μελίνα Ασλανίδου είναι σαν το καλό κρασί

Η τραγουδίστρια είχε στις 28 Αυγούστου τα γενέθλιά της και τα γιόρτασε την 1η Σεπτεμβρίου μαζί με τις φίλες της σε ένα πάρτι που όλες φορούσαν λευκά. Η ίδια μάλιστα, έγραψε στην ανάρτησή της από την όμορφη βραδιά: «Καλό μήνα με γέλια και χαρές , ηρεμία και αρμονία, φως και γαλήνη … Ένα νέο έτος ξεκινάει με τα γενέθλια του καθενός μας , ας φροντίζουμε να κάνουμε την κάθε μας μέρα ουσιαστική και να την χαιρόμαστε στο έπακρο … Καλώς ήρθες Σεπτέμβρη».

https://www.instagram.com/p/Cwn73btMZEb/

Μπορεί η Μελίνα Ασλανίδου να έκλεισε τα 49 αλλά δείχνει πιο ανανεωμένη κι εντυπωσιακή από ποτέ. Μάλιστα οι φωτογραφίες που δημοσίευσε στα social media της το καλοκαίρι φορώντας μαγιό αποκάλυψαν το καλογυμνασμένο σώμα της και συγκέντρωσαν πολλά likes από τους followers της.

H ίδια δεν έχει κρύψει πως προσέχει τη διατροφή της αλλά και τη φόρμα της, ακολουθώντας διάφορα προγράμματα γυμναστικής.

Προσέχω τη διατροφή μου, γυμνάζομαι, φροντίζω το δέρμα μου να είναι σωστά ενυδατωμένο, κάνω θεραπείες. Με φροντίζω για να με έχω καλά. Σε βαθμό υπερβολής δεν κάνω τίποτα.

Η νέα αλλαγή στα μαλλιά της

Παράλληλα, η ίδια έχει επιλέξει να αφήσει και τα μαλλιά της πιο μακριά και να τα κάνει λίγο πιο ξανθά, κάτι που της ταιριάζει πολύ, όπως άλλωστε και τα πιο κοντά hairlook.

394462326_268534265617928_3456152819768649420_n.jpg

Η ίδια επιλέγει πολύ συχνά μάλιστα να πιάνει τα μακριά μαλλιά της σε μια πολύ ψηλή sleek αλογοουρά με ίσιο χτένισμα, προσθέτει και ένα διακριτικό lifting effect στα χαρακτηριστικά του προσώπου χάρη στο έντονο αυτό τράβηγμα προς τα πίσω.