Ο Γιώργος Καράβας γιόρταζε αλλά τα βλέμματα όλων πήγαν στο νέο industrial σπίτι του

Ο Γιώργος Καράβας γιόρταζε αλλά τα βλέμματα όλων πήγαν στο νέο industrial σπίτι του

Οι ευχές της συζύγου του Ραφαέλας Ψαρρού για τα γενέθλιά του και τα σχόλια των followers για το σπίτι στο οποίο εμφανίζεται συχνά στο Instagram o Γιώργος Καράβας.

Ο Γιώργος Καράβας μπορεί να μην βρίσκεται φέτος στην τηλεόραση, αλλά συνεχίζει να «κλέβει» τις εντυπώσεις μέσα από τα social media. Σε ένα από τα βίντεο που ανήρτησε μας έδειξε και τα αγαπημένα του fashion items από τη ντουλάπα του και όλοι παρατήρησαν το υπέροχο νέο industrial deluxe σπίτι του. Ένα από τα πιο εντυπωσιακά επωνύμων που έχουμε δει το τελευταίο διάστημα.

https://www.instagram.com/p/CxxuaIPsMza/

Τα χρόνια πολλά της Ραφαέλας και το υπέροχο στυλ στα ρούχα και στο σπίτι

Ο Γιώργος Καράβας χθες έκλεισε τα 41 του χρόνια και για πρώτη φορά η σύζυγός του Ραφαέλα σκέφτηκε να του κάνει δώρο τις ευχές της προφορικά αυτή τη φορά, με ένα μικρό βίντεο στο Instagram. Το ζευγάρι έχει δημιουργήσει μία πολύ ωραία οικογένεια με τα δύο τους παιδιά, την Καλλιόπη και τον Φίλιππο.

Το βράδυ φυσικά ακολούθησε και το σχετικό πάρτι για τα γενέθλιά του και εκείνος δεν αποχωρίστηκε από την αγκαλιά του, τη σύζυγό του.

karavasparti.jpg

Ο παρουσιαστής, μοντέλο και επιχειρηματίας τη φετινή τηλεοπτική σεζόν δεν βρίσκεται στην τηλεόραση, αλλά συνεχίζει να ασχολείται με το brand ανδρικών ρουχών Dante το οποίο έχει δημιουργήσει.

Γιώργος Καράβας & Ραφαέλα Ψαρρού «διδάσκουν» tennis για ερωτευμένους και κερδίζουν match point

https://www.instagram.com/p/CwpulwAsTo4/

Σε ένα του post όμως με ένα video αλά Vogue, απαντά στις ερωτήσεις του συνεργάτη του περί μόδας και μας ανοίγει την ντουλάπα του για να μας δείξει τα αγαπημένα του fashion items.

Όπως λέει χαρακτηριστικά, ανακάλυψε το στυλ του στα 23 του χρόνια, λατρεύει τα πανωφόρια και τα παλτό (μας δείχνει μάλιστα το αγαπημένο του πράσινο), παραδέχεται ότι του αρέσει να κάνει shopping και φορά τα αγαπημένα του σουέτ ανοιχτόχρωμα μποτάκια τα οποία δεν αποχωρίζεται ποτέ και τα φορά με κάθε του look.

https://www.instagram.com/reel/CylHZOks0oF/

Τα σχόλια των followers του όμως, δεν εστίασαν μόνο στο υπέροχο στυλ του. Τα βλέμματα όλων έπεσαν και στην μικρή ξενάγηση που μας έκανε στο νέο του industrial μοντέρνο σπίτι του στα Βόρεια Προάστια.

karavassxolio.jpg

Αν και ο ίδιος δεν απάντησε πως είναι το δικό του σπίτι σε αντίστοιχη ερώτηση, σε προηγούμενες δικές του αναρτήσεις και stories, το είχαμε γνωρίσει καλύτερα. Ειδικά το σαλόνι του με τις μεγάλες τζαμαρίες που βλέπουν στον κήπο.

karavas1.jpg

Το σπίτι όπως θα είδες και στο βίντεο χωρίζεται σε δύο ορόφους, με το χρώμα του τσιμέντου και το μαύρο να επικρατούν τόσο στην μοντέρνα κουζίνα, όσο και στην τραπεζαρία.

Την ίδια λογική στην αρχιτεκτονική δομή και στο design έχει και το μπάνιο του Γιώργου Καράβα, αν και σε αυτή τη φωτογραφία δεν θαυμάσαμε τα πλακάκια, αλλά το γυμνασμένο σώμα του.

https://www.instagram.com/p/CygmfansE1T/

Η οικογένεια έχει μετακομίσει στο νέο σπίτι ήδη από το καλοκαίρι, γιατί είδαμε τα παιδιά του να παίζουν μαζί τους στη μικρή πισίνα του κήπου.

https://www.instagram.com/reel/CvuH5niO_rc/

Αλλά και στο σαλόνι που ενώνεται με την κουζίνα.

https://www.instagram.com/reel/Ct0ur3Ct7iD/

Check κάποιες λεπτομέρειες του χώρου και στη photo gallery που ακολουθεί.