Disneyland vibes: H Ραφαέλα Ψαρρού με μανικιούρ που θυμίζει κάτι από Παρίσι

Μαρία Ροδίτη
Disneyland vibes: H Ραφαέλα Ψαρρού με μανικιούρ που θυμίζει κάτι από Παρίσι

Η Ραφαέλα Ψαρρού υιοθέτησε την τάση του matchy matchy – με έναν πρωτότυπο τρόπο- κι έτσι το μανικιούρ της ήταν απόλυτα ταιριαστό με το… οικογενειακό ταξίδι στη Γαλλία.

Ταξίδι στη Γαλλία πραγματοποίησε ο Γιώργος Καράβας με τη σύζυγό του, Ραφαέλα Ψαρρού, και τα 2 παιδιά τους στα μέσα Μαρτίου. Η αγαπημένη οικογένεια απόλαυσε τις βόλτες της στο Παρίσι και, βέβαια, επισκέφθηκε την Disneyland για ατελείωτη διασκέδαση και παιχνίδι.

Εκεί η Ραφαέλα Ψαρρού έκανε ένα Insta Story δείχνοντας το μανικιούρ της, το οποίο ήταν απόλυτα ταιριαστό με το θεματικό πάρκο και σίγουρα πολύ διαφορετικό από τα nail trends που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε.

10 κομψά μανικιούρ για τις νύφες της άνοιξης

Το Disneyland mani της Ραφαέλας Ψαρρού

Όπως βλέπεις στην παρακάτω φωτογραφία, η Ραφαέλα Ψαρρού επέλεξε να κάνει ένα nail art σε dusty pink απόχρωση με σχέδιοMicky Mouse. Και καθόλου τυχαίο δεν ήταν αυτό, αν το καλοσκεφτείς.

rafaela_psarrou_nails.jpg

Το μανικιούρ της Ραφαέλας Ψαρρού

Βλέπεις, ο Micky και η Minnie είναι παντού στην Disneyland, οπότε λογικά η Ραφαέλα θέλησε να είναι matchy matchy με την τοποθεσία. Και η ιδέα της ήταν απλά τέλεια. Όσο για το σχήμα νυχιών; Η ιδιοκτήτρια nail bar επέλεξε την τάση των αμυγδαλωτών, μακριών νυχιών, τα οποία κολακεύουν πολύ τα δάχτυλα δείχνοντάς τα πιο λεπτά και θηλυκά.

https://www.instagram.com/p/CpzrvpOs0W1

Dusty pink nails inspo

Αν σου αρέσει η ιδέα της Ραφαέλας Ψαρρού για ένα Disneyland vibes μανικιούρ, πρότεινέ τη στη μανικιουρίστ σου. Αν πάλι σου φαίνεται too cute to handle, μη σκας. Μπορείς να κάνεις ένα dusty pink μανικιούρ – απόχρωση που είναι super hot την άνοιξη- είτε στην απόλυτη μονοχρωμία, είτε με άλλο σχέδιο.

Στην gallery θα δεις 5 τέλεια dusty pink nail art για να πάρεις όλη την έμπνευση που χρειάζεσαι. Wait… Τα screenshots μην ξεχάσεις.