Αυτό είναι το look που επίλεξε η Αγγελική Νικολούλη για το φινάλε της εκπομπής «Φως στο Τούνελ»

Αυτό είναι το look που επίλεξε η Αγγελική Νικολούλη για το φινάλε της εκπομπής «Φως στο Τούνελ»

Για το φινάλε της εκπομπής μετά από 28 χρόνια η Αγγελική Νικολούλη επίλεξε να φορέσει δύο χρώματα που το καθένα συμβολίζει και κάτι...

Η Αγγελική Νικολούλη έριξε αυλαία για τη φετινή σεζόν της εκπομπής της «Φως στο Τούνελ». Η δημοσιογράφος του αστυνομικού ρεπορτάζ θα είναι μαζί με τη ομάδα της και πάλι κοντά μας, από την επόμενη σεζόν. Για το φινάλε της εκπομπής μετά από 28 χρόνια η Αγγελική Νικολούλη επίλεξε ένα λευκό κουστούμι, ενώ από μέσα φόρεσε ένα εμπριμέ γαλάζιο πουκάμισο το οποίο φώτιζε όλο το σύνολο.

Η Αθηνά Οικονομάκου έκανε κάποιες αλλαγές στα μαλλιά της κι ο λόγος αποκαλύφθηκε στα stories της

nik.png

screenshot

Το λευκό και το μπλε είναι δύο χρώματα που ταιριάζουν τέλεια με τα κατάξανθα μαλλιά της. Το λευκό συμβολίζει το φως, την καλοσύνη και την αθωότητα. Επίσης, το λευκό μπορεί να αποτελέσει μια επιτυχημένη αρχή, -στην προκειμένη περίπτωση όμως, ένα επιτυχημένο τέλος- ενώ το μπλε συμβολίζει τη σταθερότητα, την εμπιστοσύνη και την αλήθεια. Μπορούμε να καταλάβουμε τώρα, γιατί η Αγγελική Νικολούλη επέλεξε να φορέσει αυτά τα δύο χρώματα για το φινάλε της εκπομπής.

Ο Δημήτρης Λάλος έγινε το μεγαλύτερο τρολ του Σασμού: «Μα πότε επιτέλους θα παραδοθεί ο Μαθιός;»

fostotounel_355822267_645267100820108_1118658774610771089_n.jpg

@fostotounel

Τα μαλλιά της όπως και τις περισσότερες φορές τα άφησε κάτω, με τις άκρες της να γυρνάνε ελαφρώς προς τα επάνω. Στο τέλος, η Αγγελική Νικολούλη έφαγε μαζί με τους συναδέλφους της στο πλατό ης εκπομπής, τους οποίους θα ξανά δει στη νέα τηλεοπτική σεζόν «Φως στο Τούνελ».

Μερικά χιουμοριστικά tweets:

Στο ποστ που ανέβασε η Ελένη Μενεγάκη για τις αρνητικές σκέψεις σχολίασε η Γαία Μερκούρη