Οι απειλές, η υπόθεση της Ρόδου και ο Μάριος: Η διπλή έρευνα της Νικολούλη προκάλεσε αντιδράσεις

Οι απειλές, η υπόθεση της Ρόδου και ο Μάριος: Η διπλή έρευνα της Νικολούλη προκάλεσε αντιδράσεις

«Εδώ και 11 χρόνια αυτή η ιστορία μας πληγώνει» δήλωσε η Αγγελική Νικολούλη όταν προλόγισε την αποκάλυψη για τον άτυχο Μάριο Παπαγεωργίου, μία υπόθεση που χειρίστηκε προσωπικά εκείνη δίνοντας φως με τις τότε έρευνές της. 

Η Αγγελική Νικολούλη στο «Φως στο Τούνελ» επέστρεψε σε παλαιότερη υπόθεση της, την απαγωγή και δολοφονία πριν από 11 χρόνια, του 26χρονου Μάριου Παπαγεωργίου.

Οι έρευνες όμως του συνεργείου της εκπομπής της μετά από μία μαρτυρία κρατουμένου, ο οποίος υπέδειξε ένα σημείο όπου υποτίθεται πως βρίσκεται το πτώμα του άτυχου νεαρού, ξεσήκωσε αντιδράσεις από τους χρήστες του Twitter, για την ωμότητα των σκηνών και την απουσία της αστυνομίας από την έρευνα ειδικά την στιγμή της ανακάλυψης των οστών.

Η υπόθεση έχει συνέχεια ειδικά μετά τις διευκρινίσεις που έδωσε η Αγγελική Νικολούλη.

https://www.instagram.com/p/CpD2d2XrWE8

Οι σοκαριστικές σκηνές και το λάθος

Από τον Αύγουστο του 2012 η μητέρα του άτυχου Μάριου Βαρβάρα Θεοδωράκη ζει έναν εφιάλτη, αντίστοιχο της Νατέλας του μικρού Άλεξ. Μετά την απαγωγή του γιου της και την δολοφονία του όπως αποδείχτηκε στην συνέχεια, την καταδίκη 4 συνολικών ατόμων και την συνέργεια άλλων 5 ακόμη, δεν έχει βρεθεί η σωρός του.

Η υπόθεση ήταν πριν από 11 χρόνια και ένα προσωπικό στοίχημα της Αγγελικής Νικολούλη και της εκπομπής της «Φως στο Τούνελ».

Εκείνη αν θυμάσαι, είχε κάνει νέα έρευνα στο αυτοκίνητό του όπου είχαν βρεθεί ίχνη αίματος και οδήγησε εκ νέου στην κινητοποίηση των αρχών.

Στην χθεσινή εκπομπή η δημοσιογράφος αρχικά σοκαρισμένη, είχε δηλώσει πως: «Αυτή η υπόθεση, 11 χρόνια μετά μας πονάει, μας πληγώνει ακόμη». Ενώ στη συνέχεια παρουσίασε την τηλεφωνική μαρτυρία ενός κρατουμένου από τις φυλακές, ο οποίος τους πληροφόρησε πως το πτώμα του νεαρού είναι σε ένα συγκεκριμένο σημείο στα Δερβενοχώρια.

Το συνεργείο της εκπομπής της με τον σκηνοθέτη της Σωτήρη Σπαθάρη, βρήκε το σημείο και ένα κρανίο μαζί με οστά. Όμως τόσο η σκληρότητα των σκηνών, όσο και οι κινήσεις τους με το να αγγίζουν αποδεικτικά στοιχεία, ξεσήκωσε αντιδράσεις στο Twitter για το λάθος τους, παράλληλα με τις προσδοκίες τους να δοθεί ένα τέλος σε αυτή την υπόθεση.

Η Αγγελική ωστόσο, έσπευσε να πληροφορήσει το κοινό της, ότι μετά από αυτή την έρευνα ειδοποιήθηκε η αστυνομία η οποία έσπευσε στο σημείο και αναμένουν τα εργαστηριακά αποτελέσματα για το αν έχουν σχέση τα ευρήματα με τον Μάριο.

Και κατά την διάρκεια της εκπομπής της δέχθηκε και ένα απειλητικό μήνυμα μετά την αποκάλυψη, αλλά χωρίς να μας το διαβάσει είπε γελαστά: «Δεν σχολιάζω και δεν απαντώ. Τι να σας πω πάλι φιλάκια;»

Η Αγγελική Νικολούλη στην μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας της με μία διπλή εξαφάνιση

Ωστόσο η κεντρική υπόθεση της εκπομπής, ήταν η δολοφονία του εμπόρου στη Ρόδο. Στον γιο του ο οποίος αναζητούσε τον ένοχο από την Αγγελική Νικολούλη στις προηγούμενες εκπομπές, έχει ήδη ασκηθεί δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Αυτή ήταν η απόλυτη ανατροπή. Όχι όμως ασυνήθιστη στην καριέρα της δημοσιογράφου. Πολλές φορές οι ένοχοι εμφανίζονται ως εκείνοι που αναζητούν την αλήθεια από την εκπομπή της.

Ο ίδιος όμως εμφανίστηκε τηλεφωνικά χθες στο «Φως στο Τούνελ» και ζήτησε να μιλήσει εκτός «αέρα» με την δημοσιογράφο.

Οι τηλεθεατές θυμήθηκαν αντίστοιχες περιπτώσεις ενόχων. Όλοι έχουν μιλήσει με την Αγγελική και έχουν καταλήξει στη φυλακή.

1677283324933-474588778-vaggelis.JPG