Η Νικολούλη επιμένει για τον Μάριο Παπαγεωργίου και ρίχνει φως στην τραγωδία των Τεμπών

Η Νικολούλη επιμένει για τον Μάριο Παπαγεωργίου και ρίχνει φως στην τραγωδία των Τεμπών

«Με το ερώτημα που είναι ο Μάριος;» η Αγγελική Νικολούλη συνεχίζει για δεύτερη εβδομάδα τις αποκαλύψεις και επιμένει μέχρι τέλους για να βρει την αλήθεια. 

Ήδη από την περασμένη εβδομάδα, η Αγγελική Νικολούλη στο «Φως στο Τούνελ» είχε κάνει την αποκάλυψη για την υπόθεση του Μάριου Παπαγεωργίου, την οποία η ίδια είχε ερευνήσει και πριν από 11 χρόνια.

Όμως η σημερινή εκπομπή (Παρασκευή 3/3) πηγαίνει την υπόθεση ένα βήμα πιο μακριά στις έρευνες. Τι έδειξαν τελικά τα ευρήματα της προηγούμενης εβδομάδας;

«Πάρε με όταν φτάσεις»

Η δημοσιογράφος δεν μπορούσε παρά να αλλάξει και εκείνη την θεματολογία της σημερινής της εκπομπής στο «Φως στο Τούνελ», λόγω του δυστυχήματος των Τεμπών. Είναι χαρακτηριστικό το τρέιλερ της εκπομπής που έχει αναρτήσει η Αγγελική Νικολούλη χρησιμοποιώντας και τις φράσεις που ραγίζουν καρδιές αυτές τις ημέρες με το «Πάρε με όταν φτάσεις» και το «Μην ανησυχείς σε μία ώρα θα είμαι εκεί».

nikoloulitempi.JPG

Με μία παρόμοια τραγωδία, λίγα χιλιόμετρα πιο μακριά αλλά επίσης στα Τέμπη το 2003 είχε ασχοληθεί ξανά κάνοντας έρευνα με το δυστύχημα του λεωφορείου που μετέφερε μαθητές μετά από σχολική εκδρομή, κατά το οποίο θρηνήσαμε 21 παιδιά.

Όμως οι θαυμαστές της εκπομπής της περιμένουν σήμερα με αγωνία να μάθουν και τα νεότερα με την υπόθεση του Μάριου Παπαγεωργίου. Το τρέιλερ της εκπομπής, δεν αφήνει περιθώρια άλλης ερμηνείας, παρά το ότι έχει τελικά τις απαντήσεις τις οποίες όλοι περιμέναμε.

Οι απειλές, η υπόθεση της Ρόδου και ο Μάριος: Η διπλή έρευνα της Νικολούλη προκάλεσε αντιδράσεις

«Αυτή η υπόθεση 11 χρόνια τώρα μας πληγώνει» είχε δηλώσει στην προηγούμενη εκπομπή, πριν μας δείξει το ρεπορτάζ. Χρησιμοποιώντας μία πληροφορία ενός κρατουμένου, οι δημοσιογράφοι της βρέθηκαν σε ένα σημείο που υποδείχθηκε από εκείνον και έκαναν μία μακάβρια ανακάλυψη, με ένα κρανίο και σκόρπια οστά. Ο άγνωστος μάρτυρας τους είχε υποδείξει και ένα δεύτερο σημείο, λίγα μέτρα πιο μακριά όπου βρίσκεται το υπόλοπο σώμα του.

Η Αγγελική μας είχε πει μάλιστα την προηγούμενη Παρασκευή ότι ανέμενε και τα αποτελέσματα του εργαστηριακού ελέγχου. Αν ταυτοποιηθεί ότι ανήκουν τελικά στον άτυχο Μάριο, θα έχουμε τον επίλογο μίας πολύκροτης και βασανιστικής υπόθεσης.

Τον Αύγουστο του 2012 ο Μάριος είχε απαχθεί και αποδείχθηκε στην συνέχεια ότι είχε δολοφονηθεί χωρίς όμως ποτέ να βρεθεί η σορός του. Υπόθεση πανομοιότυπη με εκείνη του μικρού Άλεξ από την Βέροια σε αρκετά σημεία. Μετά από μακροχρόνια έρευνα, είχαμε την καταδίκη 4 συνολικών ατόμων και την συνέργεια άλλων 5 ακόμη.

Υπάρχει όμως και μία τρίτη υπόθεση στην σημερινή εκπομπή με την εξαφάνιση ενός νεαρού πατέρα τον οποίο αναζητά η σύζυγός του και σε αυτή υπάρχει πολύ μυστήριο και αρκετά ερωτηματικά.