Η συνάντηση του traveler Άκη Πετρετζίκη με τον happy Ευτύχη Μπλέτσα είχε απρόοπτα

Η συνάντηση του traveler Άκη Πετρετζίκη με τον happy Ευτύχη Μπλέτσα είχε απρόοπτα

Ο Άκης Πετρετζίκης βρίσκεται σε νέες μαγειρικές περιπέτειες σε όλη την Ελλάδα. Και σε μία από αυτές συναντήθηκε με ένα πολύ γνωστό μας και γνωστό του καρντάσι από τη Θεσσαλονίκη. 

Όταν το Kitchen Lab συνάντησε το Happy Traveler. Στη Θεσσαλονίκη συναντήθηκαν ο Άκης Πετρετζίκης και ο Ευτύχης Μπλέτσας και ο πρώτος Έλληνας MasterChef έδειξε συναδελφική αλληλεγγύη.

https://www.instagram.com/reel/Cyn48TZs16T/

Οι νέες επιχειρηματικές και τηλεοπτικές περιπέτειες του Άκη

Ο Άκης Πετρετζίκης αποτελεί μία πολύ ιδιαίτερη περίπτωση σεφ. Μετά τη νίκη του στο MasterChef, εκμεταλλεύτηκε με παράλληλο τρόπο, το επιχειρηματικό και γαστρονομικό του ταλέντο δημιουργώντας την εταιρεία του, η οποία μέχρι και πρόσφατα εκτός από το eshop που φέρει το όνομά του, είχε και αλυσίδα εστιατορίων. Τα οποία και έκλεισε πριν από λίγους μήνες για να στραφεί σε νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες. Μία από αυτές είναι και η διεύρυνση της παραγωγής τηλεοπτικών projects με αντικείμενο τη μαγειρική.

Πετρετζίκης & Παπαμιχαήλ γιόρτασαν τα πρώτα γενέθλια της κόρης τους με ένα royal πάρτι

Διατηρώντας βέβαια την Κυριακάτικη του εκπομπή, το Kitchen Lab στον Alpha, αλλά και το eshop του. Εδώ και μερικούς μήνες ο Άκης Πετρετζίκης έχει ξεκινήσει τα γυρίσματα της νέας του εκπομπής σε όλη την Ελλάδα. Και λίγες ώρες πριν, βρέθηκε στην πατρίδα του, τη Θεσσαλονίκη. Εκεί που συνάντησε τον επίσης μάγειρα και παρουσιαστή του Happy Traveler, Ευτύχη Μπλέτσα.

Δείχνοντας μάλιστα συναδελφική αλληλεγγύη, αφού ο Άκης έγινε ηχολήπτης. Έγραψε μάλιστα πως: «Μάθαμε ποιος κρύβεται πίσω από τις εκπομπές του Ευτύχη».

akispetretzikis.jpg

Απ' ότι πάντως υποψιαζόμαστε, δεν αποκλείεται να δούμε και τους δύο συμπατριώτες της ίδιας πόλης, σε κάποια από τις εκπομπές του Άκη. Η νέα ταξιδιωτική του εκπομπή, αναμένεται στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Όπως θα έχεις διαπιστώσει, ο Άκης προσπαθεί τα τελευταία χρόνια που έγινε μπαμπάς να κάνει πιο συγκεκριμένες τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις για να μπορεί να διαθέτει χρόνο για τα παιδιά και τη σύζυγό του.

https://www.instagram.com/p/CxVanLpILM8/