Μία σειρά μόνος του ο Κακούρης στο Ναυάγιο, μαζί με ένα ζευγάρι που ήδη λάτρεψε το κοινό

Κατερίνα Μπούσιου
Μία σειρά μόνος του ο Κακούρης στο Ναυάγιο, μαζί με ένα ζευγάρι που ήδη λάτρεψε το κοινό

Η συνάντηση Παντούση - Κακούρη ήταν μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές της σειράς «Το Ναυάγιο» στο χθεσινό επεισόδιο. Αρκετό μυστήριο κρύβεται στις ανθρώπινες σχέσεις και όχι μόνο στις συνθήκες της βύθισης του Φοίνιξ. 

Στη σειρά «Το Ναυάγιο» μετά τη βύθιση του Φοίνιξ, δεν έχει ξεκινήσει μόνο η έρευνα για τις αιτίες, κυρίως από τα θύματα, αλλά έχει αρχίσει να ξετυλίγεται το μυστήριο των ανθρώπινων σχέσεων με τα μυστικά που κρύβουν όλοι, για τις ζωές τους. Τα βλέμματα όλων πήγαν για μία ακόμη φορά στον Λεωνίδα Κακούρη για την συγκινητική του συνάντηση με την Αναστασία Παντούση , αλλά και στο νέο - νεαρό ζευγάρι που λατρεύτηκε από το Twitter.

Αυτό το ζευγάρι συνδέεται με ένα μεγάλο μυστικό.

https://www.instagram.com/p/Cx5rXTCIRph/

Το πλοίο φάντασμα και τα μυστικά που ενώνουν τη μοίρα δύο ανθρώπων

Η σειρά «Το Ναυάγιο» μεταδίδεται πλέον από την Κυριακή μέχρι την Τρίτη και στο χθεσινό επεισόδιο, ξεκίνησε το πιο ενδιαφέρον κομμάτι της ιστορίας μας. Και να με θυμηθείτε πως αυτή η σειρά θα εξελιχθεί στην έκπληξη της χρονιάς, γιατί σεναριακά έχει αρκετές διαβαθμίσεις και ανατροπές. Κυρίως στο επίπεδο των σχέσεων.

Η μία ήδη ξεκίνησε βλέποντας τον εραστή και τον σύζυγο της Ασημίνας, τον Γιώργη και τον Βασίλη (Γιώργος Χριστοδούλου, Νίκος Γκέλιας) να συμμαχούν για να βρουν την αλήθεια για το πλοίο.

erastis.jpg

Ο Γιώργης που είναι δημοσιογράφος έχει ξεκινήσει την έρευνα στη μνήμη της γυναίκας που αγαπούσε. Ακόμη και αν ο σύζυγός της, αγνοεί πως εκείνος ήταν ο εραστής της Ασημίνας. Έχει ήδη αναπτύξει επαφές και με τον καπετάν Στελή (Λεωνίδας Κακούρης) που θρηνεί την απώλεια της κόρης του.

Δάκρυα για τον Κακούρη, ερωτηματικά για τον Στάνκογλου στο «Ναυάγιο»: Το Twitter/X αντέδρασε

Χθες ο ηθοποιός είχε μία ακόμη συγκινητική σκηνή, αφού συναντήθηκε με την Ειρήνη (Αναστασία Παντούση). Ο πατέρας της Ειρήνης είχε ζητήσει τη βοήθειά του για να ταξιδέψει μαζί με τον Απόστολο από τα Κύθηρα στην Κρήτη και από εκεί μαζί με τη δική του κόρη με το Φοίνιξ. Είναι η μοναδική από τους τρεις που σώθηκε.

Ο Λεωνίδας Κακούρης είναι τόσο συναισθηματικός και τόσο βαθύς στην ουσία του ρόλου του, που ακόμη και με τη σιωπή του και την έκφρασή του, συγκλονίζει από την αρχή της σειράς τους τηλεθεατές. Χθες για μία ακόμη φορά οι χρήστες του Twitter/X τον λάτρεψαν.

Ένα ακόμη ζευγάρι που θα μας απασχολήσει και είναι το αγαπημένο του κοινού, είναι η Λίνα και ο Μάκης, δηλαδή η Αθηνά Ροδίτου και ο Δημήτρης Καπουράνης.

lina.jpg

Προς το παρόν δεν γνωρίζει ο ένας τη διάσωση του άλλου και αγωνιούν. Όπως δε γνωρίζουν πως τις οικογένειές τους τις χωρίζει μία μικρή βεντέτα και ένα μεγάλο μυστικό. Καθώς όπως θα δεις και στα επόμενα επεισόδια, η μητέρα του Μάκη διατηρούσε σχέση με τον πατέρα της Λίνας.

Είχα δίκιο για τις ανατροπές;