Η Αλέκα Καμηλά με ανανεωμένη εμφάνιση καμάρωσε την 17χρονη κόρη της στον χορό της αποφοίτησής της

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Αλέκα Καμηλά με ανανεωμένη εμφάνιση καμάρωσε την 17χρονη κόρη της στον χορό της αποφοίτησής της

Η Mila, η 17χρονη κόρη της Αλέκας Καμηλά και του Predrag Stojaković μεγάλωσε και μοιάζει όλο και περισσότερο με τη μαμά της.

Η Αλέκα Καμηλά και ο Predrag (Peja) Stojaković είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz και έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια. Το πρώην μοντέλο και ο πρώην άσσος του ΝΒΑ φέτος συμπλήρωσαν 20 χρόνια κοινής πορείας, ενώ την ευτυχία τους έχουν ολοκληρώσει τα τρία παιδιά τους, o 19χρονος Andrej, η 17χρονη Mila και ο 12χρονο Maksimo.

395102196_349569207641650_7507950019376541070_n.jpg

Tα τελευταία 8 χρόνια η οικογένεια έχει μετακομίσει μόνιμα στην Αμερική και πιο συγκεκριμένα στην πολιτεία της Καλιφόρνια, λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων του Predrag (Peja) Stojaković.

O χορός αποφοίτησης της Mila

Η Mila, η 17χρονη κόρη του ζευγαριού μπήκε στην τελευταία χρονιά του Λυκείου κι έτσι ως είθισται στην Αμερική, όταν οι μαθητές φτάνουν σε αυτήν την ηλικία πραγματοποιούν τον «χορό της αποφοίτησης», δηλαδή ένα πάρτι στο οποίο πηγαίνουν οι τελειόφοιτοι φορώντας τα καλά τους, ενώ συνηθίζεται τα αγόρια να ζητούν από τα κορίτσια να τους συνοδεύσουν στο συγκεκριμένο event προσφέροντάς τους ένα βραχιόλι από λουλούδια, όταν εκείνες δεχτούν την πρόσκληση.

Η Αλέκα Καμηλά λοιπόν, καμάρωσε την καλλονή κόρη της μέσα στο mini φούξια φόρεμά της και μαζί με τους συμμαθητές της λίγο πριν βρεθούν στον συγκεκριμένο χορό απαθανατίζοντας τις μοναδικές αυτές στιγμές, ενώ σύμφωνα με φωτογραφία που είχε ανεβάσει στο δικό της προφίλ η Mila, θα ακολουθήσει τα βήματα του αδερφού της Andrej και θα φοιτήσει κι αυτή στο Kολέγιο του Stanford.

Η αλήθεια είναι πως η Mila - όπως έχουν προσέξει και πολλοί followers της Αλέκας Καμηλά - όσο μεγαλώνει της μοιάζει όλο και περισσότερο, τόσο στα χαρακτηριστικά όσο και στις αναλογίες μοντέλου που έχει «κληρονομήσει».

Η αλλαγή στα μαλλιά της Αλέκας Καμηλά

Από τα στιγμιότυπα που δημοσίευσε το πρώην μοντέλο στο προφίλ της στο Instagram με την κόρη της είδαμε και την αλλαγή στα δικά της μαλλιά, αφού η ίδια τα έχει αφήσει πιο μακριά από ποτέ ενώ έχουν και πιο ανοιχτό χρώμα απ' αυτό που την είχαμε συνηθίσει - ένα πιο μελί καστανό.

Η αποφοίτηση του Andrej

Tον περασμένο Μάιο η Αλέκα Καμηλά είχε μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της followers στιγμιότυπα και από την αποφοίτηση του Andej, του μεγάλου τους γιου με τον Predrag Stojaković, ο οποίος πέρα από τα όμορφα χαρακτηριστικά των γονιών του έχει «πάρει» και το ταλέντο στο μπάσκετ από τον μπαμπά του, αφού τον είδαμε να συμμετέχει και στον αγώνα «Team USA- Team World» στο πλαίσιο του Nike Hoops Summit του Portland φορώντας την φανέλα της Team World. O Andrej συνεχίζει πλέον το μπάσκετ με τη φανέλα του Stanford, με το μέλλον του να διαγράφεται πολύ λαμπρό.

Καμηλά & Stojakovic καμάρωσαν τον NBAer γιο τους στο γήπεδο- H ζωή στις ΗΠΑ και το υπέροχο σπίτι

https://www.instagram.com/reel/CsgqackJmo4/

Οι δυο γονείς είναι πάντως πολύ περήφανοι για τα παιδιά τους και το πόσο όμορφα μεγαλώνουν κι αυτό φαίνεται και από τις φωτογραφίες από τις οικογενειακές τους στιγμές που κατά καιρούς βλέπουμε στα social media.