Στα γενέθλια της Μαρίας Αναστασοπούλου την παράσταση έκλεψε το στολισμένο καμαρίνι της

Στα γενέθλια της Μαρίας Αναστασοπούλου την παράσταση έκλεψε το στολισμένο καμαρίνι της

Στα γενέθλια της Μαρίας Αναστασοπούλου, το γεμάτο μπαλόνια καμαρίνι της έκλεψε την παράσταση στο Instagram.

37 ετών γίνεται σήμερα η Μαρία Αναστασοπούλου και οι εκπλήξεις για τα γενέθλια της παρουσιάστριας του ΑΝΤ1 ξεκίνησαν από νωρίς το πρωί.

Εννοείται πως ο Γιώργος Παπαδάκης στο Καλημέρα Ελλάδα, ευχήθηκε στην συμπαρουστριά του, και έφερε τον Σωτήρη της, τον σκύλο της Μαρίας στο στούντιο, για να της ευχηθεί.

Γενέθλια με εκπλήξεις

Εννοείται πως από νωρίς, με το που έφτασε η παρουσιάστρια στο καμαρίνι της, την περίμενε ένα μπουκέτο από λουλούδια, πολλά πολύχρωμα μπαλόνια με το χρυσό foil Happy Birthday να εντυπβωσιάζει.

Εξ' ίσου εντυπωσιακό ήταν και το καμαρίνι της δημοσιογράφου, με έναν τεράστιο ασπρόμαυρο πίνακα στο κέντρο να κυριαρχεί.

Μιλώνταε για την αλλαγή τηλεοπτικής στέγης μετά από πολλά χρόνια στον ΣΚΑΙ, η Μαρία Αναστασοπούλου είχε πει:

«Αν μερικά χρόνια πριν, ερχόταν κάποιος και μου έλεγε υποθετικά ότι θα άκουγα κάτι τέτοιο από τον Γιώργο Παπαδάκη, θα τους απατούσα ότι αυτό δεν πρόκειται να συμβεί ούτε στα πιο τρελά όνειρά μου. Την πρώτη μέρα που έπεσε το σήμα του Καλημέρα Ελλάδα, μιας εκπομπής που έβλεπα για πολλά χρόνια, δεν το πίστευα ότι είμαι και εγώ μέλος της. Είναι πολύ τιμητικό για εμένα να συνεργάζομαι με τον Γιώργο Παπαδάκη και νιώθω μεγάλο το βάρος της ευθύνης».

Στην προσωπική της ζωή, η Μαρία είναι εξίσου σταθερή και ο δεσμός της με τον δημοσιογράφο Γιάννη Κολοκυθά μετρά εννιά χρόνια:

«Με τον Γιάννη είμαστε μαζί τόσα χρόνια, αλλά το ότι δεν παντρευόμαστε δεν έχει να κάνει με κάποιο γινάτι. Αν αποφασίσουμε όμως να προχωρήσουμε πιο επίσημα τη σχέση μας, φαντάζομαι θα το κάνουμε. Όμως δεν έχει έρθει αυτή η στιγμή, ή δεν έχει έρθει η στιγμή να το αισθανθούμε, μπορεί να και να μην το αισθανθούμε ποτέ».

Ο Γιάννης Κολοκυθάς που το καλοκαίρι εντάχθηκε στο τμήμα ενημέρωσης του Open, είχε την υποστήριξη της αγαπημένης του, με την οποία κάνουν μαζί και ραδιοφωνική εκπομπή:

maria.jpg

«Ταλέντο, σπίθα, οξυδέρκεια, καλοσύνη. 9 χρόνια πριν δεν ήξερα ότι μπορούν όλα αυτά να υπάρχουν στο πακέτο ενός. Καλή νέα αρχή. Δίπλα σου», είχε γράψει η Μαρία για τον αγαπημένο της.

https://www.instagram.com/reel/CyplqAvMDGx/

Σε παλιότερη συνέντευξή της στην Real Life, η δημοσιογράφος είχε δηλώσει για τον σύντροφό της:

«Είμαστε ζευγάρι στη ζωή. Αυτό δε σημαίνει πως πρέπει ο ένας να ακολουθεί τα βήματα του άλλου. Έχει μια πορεία πάρα πολλών χρόνων σε αυτή τη δουλειά. Συνεχίζουμε μαζί, έχουμε τους στόχους μας, κάνουμε τα όνειρά μας και αυτό δεν αλλάζει Τα τελευταία οκτώ χρόνια έχουμε μάθει να πορευόμαστε έτσι. Αν έχεις μια δουλειά που αγαπάς και ταυτόχρονα μια προσωπική ζωή που σε ισορροπεί, τότε είσαι ευλογημένος. Τι άλλο να ζητήσεις;

Σε προσωπικό επίπεδο δεν έχει αλλάξει στη ζωή μου κάτι εδώ και έξι χρόνια. Να πω την αλήθεια, είναι πολύ συγκεκριμένη η προσωπική μου ζωή. Είμαι ούτως ή άλλως με έναν άνθρωπο, ο οποίος κάνει την ίδια δουλειά με μένα άρα αντιλαμβάνεται και τις δυσκολίες που έχει όλο αυτό. Το έζησε και ο ίδιος οπότε είναι σαν να είμαστε ένας άνθρωπος. Δηλαδή δεν είχαμε διαφορές ως προς την καθημερινότητα» είχε εξομολογηθεί η Μαρία Αναστασοπούλου πριν μερικά χρόνια στο DOT.

Πάντως, την εβδομάδα αυτή, η Αναστασοπούλου κάνει ένα νέο ξεκίνημα στη βραδινή της εκπομπή, με κοινωνικά θέματα.

Το μοντέρνο σπίτι της Μαρίας Αναστασοπούλου είναι το πιο φιλόξενο μέρος για τα «Παιδιά της αλλαγής»