Η Όλγα Ντάλλα είχε γενέθλια: Η τεράστια αλλαγή στα μαλλιά και η άγνωστη φιλία με τον Παύλο Γαλακτερό

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Όλγα Ντάλλα είχε γενέθλια: Η τεράστια αλλαγή στα μαλλιά και η άγνωστη φιλία με τον Παύλο Γαλακτερό

Η καστανή πια Όλγα Ντάλλα του GNTM γιόρτασε τα γενέθλιά της και στο πλευρό της ήταν και ο Παύλος Γαλακτερός με τον οποίο έχουν αναπτύξει μια αρκετά στενή σχέση.

Τα γενέθλιά της είχε η Όλγα Ντάλλα το Σάββατο 21 Οκτωβρίου και το γιόρτασε με ένα πάρτι σε ένα από τα μαγαζιά εστίασης του Ηλία Μπόγδανου στα βόρεια προάστια, έχοντας στο πλευρό της όλους τους αγαπημένους τις φίλους.

Η Όλγα έγινε καστανή!

Το 24χρονο, πλέον, μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM 4, όπως είδαμε από τα στιγμιότυπα που δημοσίευσε στα social media της από τη βραδιά των γενεθλίων της, «απαρνήθηκε» πέρα από το μάκρος των μαλλιών της και το ξανθό χρώμα τους.

Έτσι, η ίδια με αρκετά σκούρα καστανά κοντά καρέ μαλλιά πια, δεν μοιάζει με το κορίτσι που ο Δημήτρης Σκουλός έλεγε κατά τη διάρκεια του GNTM ότι του θυμίζει μοντέλο από την Αμερική. Παραμένει βέβαια, το ίδιο εντυπωσιακή, αφού μην ξεχνάμε πως η ίδια είναι μια πολύ όμορφη και φρέσκια κοπέλα, ενώ στο GNTM είχε καταφέρει να φτάσει στον τελικό, κατακτώντας τη δεύτερη θέση αφού η Κυβέλη Χατζηευστρατίου είχε κερδίσει το έπαθλο εκείνης της χρονιάς.

Ο «ξεχωριστός» καλεσμένος

Στο πάρτι της Όλγας ήταν καλεσμένοι και πολλοί φίλοι της από το GNTM, όπως ο Ηρακλής και ο Emmanuel, ενώ παρόν ήταν και ο Ηλίας Μπόγδανος με την Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου, η οποία είχε συμμετάσχει κι αυτή στο δημοφιλές ριάλιτι.

Όπως θα είδες, και από το παραπάνω βίντεο, ένας από τους καλεσμένους της ήταν και ο Παύλος Γαλακτερός. Οι δυο τους φαίνεται να έχουν μια πολύ δυνατή φιλία, παρότι μέχρι τώρα δεν είχαμε δει κοινές τους εμφανίσεις ή δημοσιεύσεις στα social media. Το γεγονός, ωστόσο πως εκείνος βρίσκεται διακριτικά δίπλα της την ώρα που σβήνει την τούρτα της αλλά και το ότι η κοινή φωτογραφία τους είναι μέσα στις 10 φωτογραφίες που επέλεξε να δημοσιεύσει εκείνη από τη βραδιά των γενεθλίων της δείχνει πως είναι αρκετά σημαντικός ο ένας για τον άλλο.

olga_ntalla_1697979031_3219203901545877222_7809103693.jpg

Δεν γνωρίζουμε, αν αυτή η φιλία θα μπορούσε να εξελιχθεί και σε κάτι παραπάνω, πάντως εκείνη είναι single αφού έχει χωρίσει περίπου έναν χρόνο με τον Στυλιανό Φλωρίδη - με τον οποίο γνωρίστηκαν κι ερωτεύτηκαν στο GNTM.

Οι φήμες για την προσωπική της ζωή

Η αλήθεια είναι πως μετά τον χωρισμό της Όλγας με τον Στυλιανό, αρκετά δημοσιεύματα την ήθελαν ζευγάρι είτε με τον Ηρακλή από το GNTM, λόγω των κοινών διακοπών τους είτε με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, ύστερα από κοινή τους έξοδο στον Βόλο λίγο πριν εκείνος να μπει στο Survivor All Star. Βέβαια, κανένα από τα δημοσιεύματα δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ.

Πηγή φωτογραφιών: @olga_ntalla