Η αποκάλυψη λίγο πριν την πρεμιέρα της Δέσποινας Βανδή ήρθε μέσα από ένα βίντεο

Η αποκάλυψη λίγο πριν την πρεμιέρα της Δέσποινας Βανδή ήρθε μέσα από ένα βίντεο

Η Δέσποινα Βανδή ολοκλήρωσε επιτυχώς την περιοδεία της σε Αμερική-Καναδά και επιστρέφει χαρούμενη. Το νέο βίντεο στο TikTok και το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί λίγο πριν την πρεμιέρα της.

Απόλυτα ανανεωμένη και χαρούμενη είναι η Δέσποινα Βανδή η οποία επιστρέφει στην Ελλάδα μετά το τέλος της περιοδείας της σε Αμερική και Καναδά. Η δημοφιλής τραγουδίστρια και οι Kings βρέθηκαν σε μερικές από τις μεγαλύτερες πόλεις των ΗΠΑ και ξεσήκωσαν τους Έλληνες ομογενείς με τις επιτυχίες τους.

Ο σύντροφος της τραγουδίστριας, Βασίλης Μπισμπίκης την ακολούθησε στο εξωτερικό και οι δυο τους απόλαυσαν στο έπακρο αυτό το ταξίδι, συναντώντας φίλους και περνώντας τρυφερές, ανέμελες στιγμές μακριά από τα media.

Screenshot-2023-10-23-150924.png

Ένα από τα πρώτα άτομα με τα οποία συναντήθηκε το ζευγάρι είναι ο Δημήτρης Γιαννέτος με τον οποίο η pop star διατηρεί φιλία-συνεργασία αρκετών ετών.

https://www.instagram.com/p/CybaVOfOBKC/

Η Δέσποινα Βανδή τραγουδάει «να την χαίρεσαι» στο Tik Tok και ρίχνει σπόντα

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες από το ταξίδι τους.

To τέλος της περιοδείας στην Αμερική

Πριν από μερικές ώρες η Ελληνίδα σταρ δημοσίευσε ένα νέο video στο ΤikTok και ανακοίνωσε τη λήξη της περιοδείας της καθώς και την επιστροφή της στην Αθήνα.

«Τελειώσαμε και τώρα γυρίζουμε Αθήνα και την Παρασκευή ξεκινάμε, παιδιά, με τον Γιώργο παρέα όλο τον χειμώνα. Με καλύτερη φωνή, τώρα έχω κρυώσει λίγο», είπε η Δέσποινα Βανδή στην κάμερα με βραχνή φωνή.

Σε λίγες ημέρες και συγκεκριμένα την Παρασκευή 27/10 η τραγουδίστρια έχει πρεμιέρα στο νυχτερινό κέντρο όπου θα εμφανίζεται μαζί με τον Γιώργο Σαμπάνη και τους Κings και όπως η ίδια εξήγησε την ταλαιπωρεί ένα mini κρύωμα.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι της Δέσποινας Βανδή, «Σε αγαπάω και δεν πάω καλά» το οποίο έγραψε ο Γιώργος Σαμπάνης. Οι δύο καλλιτέχνες θα ενώσουν τις δυνάμεις τους επί σκηνής και δείχνουν ιδιαίτερα χαρούμενοι για αυτή τη συνεργασία.

Screenshot-2023-10-12-131833.png

«Καλοτάξιδο να είναι αστέρι μου», έγραψε ο τραγουδιστής-συνθέτης κάτω από την ανάρτηση της τραγουδίστριας.

«Ετοιμαστείτε», ήταν το πρώτο μήνυμα της Δέσποινας Βανδή σχετικά με αυτή τη συνεργασία.

https://www.instagram.com/p/CyBeDqlsK7b/

Λίγο αργότερα ο Βασίλης Μπισμπίκης έδειξε έμπρακτα τη στήριξή του στην τραγουδίστρια δημοσιεύοντας ένα Instagram-story στο οποίο η τραγουδίστρια ποζάρει ντυμένη με μαύρο δερμάτινο τζάκετ και μαύρα γυαλιά.

vandi_despoina_mpismpikis.jpg

«Σ' αγαπάω και δεν πάω καλά», έγραψε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Πηγή κεντρικής: desp1navandi