Η 15χρονη Ισμήνη Αϊβάζη κάνει καριέρα στο TikTok- Το viral video με τον μπαμπά της Γιάννη Αϊβάζη

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η 15χρονη Ισμήνη Αϊβάζη κάνει καριέρα στο TikTok- Το viral video με τον μπαμπά της Γιάννη Αϊβάζη

H κόρη της Μαρίας Κορινθίου και του Γιάννη Αϊβάζη διατηρεί έναν από τους πιο fun και δημοφιλείς λογαριασμούς στην γνωστή πλατφόρμα.

Η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια και παραμένουν ένα από τα πιο αγαπητά ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Η 43χρονη δημοσιεύει συχνά στιγμιότυπα με την 15χρονη κόρη τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η νεαρή Ισμήνη Αϊβάζη μοιάζει αρκετά στους γονείς της και το πρόσωπό της θυμίζει έντονα την γνωστή ηθοποιό. Πριν από λίγες ώρες η έφηβη δημοσίευσε ένα video στο TikTok στο οποίο χορεύει με τον μπαμπά της και το είδε να συγκεντρώνει περισσότερες από 700 χιλιάδες προβολές.

Γιατί χρειάζεται να απολογηθεί η Μαρία Κορινθίου επειδή έχασε κιλά; Η απάτη και οι μηνύσεις

Γιάννης και Ισμήνη Αϊβάζη «έριξαν» το ΤikTok με τον χορό τους

Η πανύψηλη κόρη των ηθοποιών φόρεσε τα αθλητικά της ρούχα και ακολούθησε μία χορογραφία παρασέρνοντας φυσικά στον χορό και τον μπαμπά της, με τον οποίο πηγαίνει συχνά στο γήπεδο για να στηρίξει την ομάδα τους.

Οι δυο τους έδειξαν να το διασκεδάζουν και όπως θα είδες στο τέλος του βίντεο, η Ισμήνη γελά με την ψυχή της.

Η 15χρονη είναι πολύ ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ειδικά στην πλατφόρμα του TikΤok όπου απολαμβάνει να ανεβάζει βίντεο.

Η νεαρή κοπέλα ακολουθεί πιστά trends που επιτάσσει το app με τον λογαριασμό της να μετρά σήμερα 10 χιλιάδες ακόλουθους.

H τρυφερή σχέση με τους γονείς της

Η Μαρία Κορινθίου βλέπει την κόρη της να μεγαλώνει καθημερινά και έχει αναφέρει: «Κάθε ηλικία έχει τα δικά της. Η διαπαιδαγώγηση αλλάζει καθώς μεγαλώνει ένα παιδί, όπως αλλάζουμε κι εμείς μέσα από τα παιδιά μας. Σε αυτή τη φάση η Ισμήνη είναι στην εφηβεία. Είναι τελείως διαφορετικό να βιώνεις την εφηβεία ως γονιός απ’ότι ως παιδί. Απαιτεί προσοχή. Η απότομη αλλαγή της Ισμήνης από μικρό κορίτσι σε νεαρή γυναίκα, με έχει κολλήσει στον τοίχο, προσπαθώ να το διαχειριστώ. Ταυτόχρονα φροντίζω να είμαι δίπλα της ως φίλη χωρίς να ξεχνώ ότι πρωτίστως είμαι η μαμά της, αυτός είναι ο ρόλος μου. Ψάχνω σε βάθος και με προσοχή τα πρέπει, τις ισορροπίες, τις ελευθερίες και τα όρια που πρέπει να μπουν αλλά δεν είναι εύκολο. Οι νέες γενιές αναπτύσσονται με άλλο τρόπο – πιο γρήγορο θα έλεγα – από τις προηγούμενες καθώς τα σύγχρονα ερεθίσματα είναι διαφορετικά και πολύ περισσότερα».

«Οι τρεις μας έχουμε χτίσει μια πολύ ωραία σχέση. Δεν είναι ηλικιακό το θέμα για το οποίο η Ισμήνη μοιάζει με φίλη μας. Έτσι έχει μεγαλώσει. Μας αποκαλεί "παιδιά” και "μαμά” και "μπαμπά” όταν πρέπει. Είμαστε μια παρέα. Από την άλλη, έχω την τύχη να είναι πολύ κοντά της η Μαρία, μιλούν πολύ οι δυο τους», έχει ομολογήσει ο Γιάννης Αϊβάζης.

Η 15χρονη Ισμήνη Αϊβάζη έχει δημιουργήσει λογαριασμό στο Instagram ο οποίος είναι ιδιωτικός. Η νεαρή κοπέλα ακολουθεί μόνο συγγενείς, φίλους και φυσικά τους γονείς της. Η κόρη των ηθοποιών θέλει να ακολουθήσει τα βήματα των γονιών της και να σπουδάσει υποκριτική στο εξωτερικό, ιδανικά στην Αγγλία.

1679477566481-614803179-ismini3.jpg

Τα πρώτα βήματα της Ισμήνης Αϊβάζη στην υποκριτική και η στήριξη των γονιών της

Η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης τρέφουν τεράστια αδυναμία στην κόρη τους, την οποία λατρεύουν και στηρίζουν σε κάθε της βήμα, όπως ακριβώς έκαναν και στα πρώτα της παρθενικά βήματα στην υποκριτική.

Η Ισμήνη συμμετείχε για πρώτη φορά σε τηλεοπτική σειρά το 2021, και συγκεκριμένα στο cast του «Καφέ της Χαράς», με τη Μαρία Κορινθίου να εκδηλώνει δημόσια πόσο περήφανη είναι για την κόρη της.

https://www.instagram.com/p/CNr3KfQJeOj

Ανεβάζοντας ένα πλάνο από το πρώτο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς στο οποίο συμμετείχε η κόρη της, η ηθοποιός έγραψε:

«Το τι αγωνία έχω και ταυτόχρονα χαρά δεν μπορώ να σας περιγράψω. Σήμερα θα προβληθεί το πρώτο επεισόδιο στο «Καφέ της χαράς» με την Ισμηνούλα. Το παιδί μου μεγαλώνει και μεγαλώνει μέσα σε ένα χώρο τόσο σπουδαίο, με σπουδαίους ανθρώπους, σε ένα προστατευμένο περιβάλλον με ανθρώπους γνώριμους για την Ισμήνη αφού έχει μεγαλώσει και χιλιοσυναντηθεί μαζί τους. Ευχαριστώ πολύ τον Χάρη @harisromas για την αγκαλιά του, την αγάπη του και την προστασία του προς την Ισμηνούλα. Καλή αρχή παιδάκι μου! Εύχομαι όλα σου τα όνειρα να πραγματοποιούνται, γιατί όπως πάντα σου λέω: «τα όνειρα είναι γι ´ αυτούς που τα πιστεύουν και παλεύουν γι ´αυτά!».

Πηγή κεντρικής: giannisaivazis