Εσένα σε κρατάει το αγόρι σου όπως ο Travis Kelce την Taylor Swift; Η γλώσσα του σώματος «φωνάζει»

Εσένα σε κρατάει το αγόρι σου όπως ο Travis Kelce την Taylor Swift; Η γλώσσα του σώματος «φωνάζει»

Έρωτας! Αυτό φωνάζει η γλώσσα του σώματος του αθλητή των Kansas City Chiefs Travis Kelce όταν στέκεται δίπλα στην Taylor Swift.

Για ακόμα μία Κυριακή η Taylor Swift βρέθηκε στο γήπεδο, θέλοντας να υποστηρίξει τον νέο (επιβεβαιωμένο πλέον) σύντροφό της, Travis Kelce, ο οποίος αγωνιζόταν με τους Kansas City Chiefs στις 22 Οκτωβρίου 2023.

taylor-swift

Το τελευταίο διάστημα, η Taylor και ο Travis απασχολούν έντονα τα διεθνή μέσα ενημέρωσης. Μάλιστα, μετά την επιβεβαίωση της σχέσης τους, μέσω μίας φωτογραφίας στην οποία ο ένας κρατούσε το χέρι του άλλου, το ενδιαφέρον δεν φαίνεται να έχει μειωθεί, αφού τα ξένα μέσα συνεχίζουν να «ξεψαχνίζουν» με όποιον τρόπο μπορούν οτιδήποτε τους αφορά.

Η γλώσσα του σώματος μιλάει από μόνη της

Ας είσαι από εκείνους που παρακολουθούν την πορεία της Taylor Swift, θα έχεις ήδη διαπιστώσει τη μεγάλη διαφορά που υπάρχει ανάμεσα στη σχέση της με τον Travis και τη προηγούμενη σχέση της με τον Joe Alwyn, την οποία προστάτευσε σε μεγάλο βαθμό από τα φώτα της δημοσιότητας. Το στοιχείο αυτό, αποτελεί έναν από τους λόγους που το ενδιαφέρον για αυτή τη σχέση έχει «φουντώσει» σε μεγάλο βαθμό, οδηγώντας μάλιστα το Bustle στην απόφαση να επικοινωνήσει με ειδικό στη γλώσσα του σώματος, την κ. Blanca Cobb, από την οποία ζητήθηκε να αναλύσει τη γλώσσα του σώματος του πιο hot ζευγαριού της χρονιάς.

https://www.instagram.com/p/CyvXOjeswkV/

Σύμφωνα με την ειδικό, η γλώσσα του σώματος μπορεί να μας διαφωτίσει σε μεγάλο βαθμό για το συναισθηματικό δέσιμο δύο ανθρώπων.

Η παρατήρηση του τρόπου με τον οποίο δύο άνθρωποι συμπεριφέρονται ο ένας στον άλλον μπορεί να προσφέρει πληροφορίες για τη σχέση που έχει αναπτυχθεί ανάμεσά τους. Για παράδειγμα, τα ζευγάρια δείχνουν δημόσια τη στοργή τους, στην προσπάθεια τους να εκφράσουν ο ένας στον άλλον τα συναισθήματά του.

Σύμφωνα με την Cobb, όταν ένα ζευγάρι βρίσκεται «στα μέλια», αυτό αποτυπώνεται και μέσω της γλώσσας του σώματος. Σε περίπτωση, ωστόσο, που τα πράγματα δεν πάνε τόσο καλά, θα φαίνεται και προς τα έξω «κάποια απόσταση ή και ένταση στους μύες».

Τι σημαίνει το ασυνήθιστο κράτημα του Travis

Celebrity Sightings In New York City - October 15, 2023

Σύμφωνα με την Cobb, θα μπορούσε να υπάρχει ένας λόγος για τον οποίο ο Kelce φαίνεται να τυλίγει με τον συγκεκριμένο τρόπο το χέρι της Swift- μια κάπως ασυνήθιστη χειρονομία. «Παρατηρήστε ότι έρχεται πιο κοντά στο αυτοκίνητο και κρατάει με αυτόν τον τρόπο τα χέρια της. Είναι σαν να κρατάει ένα λίκνο. Και αφού είναι ποδοσφαιριστής, τι κάνει; Κρατάει μία μπάλα ποδοσφαίρου, το πιο σημαντικό πράγμα γι’ αυτόν», λέει η Cobb και προσθέτει, «ίσως η Taylor να είναι το πιο σημαντικό πράγμα για εκείνον αυτή τη στιγμή».

Οι εικόνες τους, προσθέτει η ειδικός, δείχνουν ότι ο Kelce είναι «προστατευτικός, ένας πραγματικός ιππότης. Δείχνει να είναι ένας άνδρας με αυτοπεποίθηση, ενώ ταυτόχρονα έχει μία σίγουρη, αυτάρεσκη έκφραση στο πρόσωπό του».

Συναυλία στην οθόνη του σινεμά; Κακή ιδέα αλλά η Taylor Swift την έκανε να μοιάζει ιδανική