Η πριγκίπισσα Ευγενία αποκάλυψε πως νιώθει αμήχανα με τα σχόλια του κόσμου που τη βλέπει από κοντά

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η πριγκίπισσα Ευγενία αποκάλυψε πως νιώθει αμήχανα με τα σχόλια του κόσμου που τη βλέπει από κοντά

Η πριγκίπισσα Ευγενία μίλησε για τα social media της, τα οποία δειχειρίζεται η ίδια αλλά και το πώς αντιδρά ο κόσμος όταν τη βλέπει από κοντά.

Η πριγκίπισσα Ευγενία βρέθηκε καλεσμένη στο podcast της Kate Thornton με τίτλο White Wine Question Time και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα social media και τη δημόσια ζωή.

Η 33χρονη εγγονή της αείμνηστης βασίλισσας Ελισάβετ, ανέφερε πως διαχειρίζεται η ίδια τον λογαριασμό της στα social media και αυτό είναι το πιο αγχωτικό πράγμα που θα μπορούσε να κάνει. Χαρακτηριστικά ανέφερε κατά τη διάρκεια του podcast: «Έχω το δικό μου Instagram και το βρίσκω το πιο αγχωτικό πράγμα στον κόσμο. Θεέ μου, είμαι τόσο νευρική. Πριν δημοσιεύσω κάτι πρέπει να το στείλω μήνυμα σε 5 άτομα ρωτώντας αν είναι εντάξει, αν έχω κάνει ορθογραφικό λάθος ή αν θα έχω κάποιο πρόβλημα (με την ανάρτηση);».

https://www.instagram.com/p/Cw7KRz-oR_5/

Μπορεί όπως είπε η διαχείριση των social media της να της προκαλούσε εξ αρχής άγχος παρ' όλα αυτά το 2018, αποφάσισε να κάνει τον δικό της λογαριασμό στο Instagram γιατί ήθελε ο κόσμος να την γνωρίσει όπως είναι, αφού δήλωσε πως υπάρχει μεγάλη «παραπληροφόρηση».

Η αντιδραση του κόσμου όταν τη συναντούν από κοντά

Η Ευγενία αναφέρθηκε στο podcast και στην αντίδραση που έχει ο κόσμος όταν τη συναντάει από κοντά, τα σχόλια των οποίων της προκαλούν αμηχανία. Όπως ανέφερε η ίδια τις περισσότερες φορές που ο κόσμος την πλησιάζει της λέει με έκπληξη πως είναι «πολύ καλύτερη από κοντά», κάτι που την κάνει να νιώθει άβολα καθώς δεν ξέρει αν πρέπει να το δεχτεί σαν κομπλιμέντο ή όχι. Η ίδια συμφώνησε βέβαια, πως κάποιες παπαρατσικές φωτογραφίες που κυκλοφορούν κατά καιρούς δεν είναι τόσο κολακευτικές, όπως όσες είναι μετά από κάποια έξοδο σε μπαρ ή την ώρα που μπορεί να βρίσκεται εν κινήσει κι αυτό κατά κάποιον τρόπο δημιουργεί τη διαφορά που παρατηρεί ο κόσμος στην εμφάνισή της.

Γι΄αυτό άλλος ένας λόγος που δημιούργησε το προφίλ της στο Instagram είναι για να μπορεί να ελέγχει η ίδια τι δημοσιεύει και να δείχνει την «πραγματική» Ευγενία.

H επέτειος γάμου και το ξεχωριστό οικογενειακό πορτρέτο

Η πριγκίπισσα Ευγενία και ο Jack Brooksbank στις 12 Οκτωβρίου γιόρτασαν 5 χρόνια γάμου με εκείνη να δημοσιεύει ένα βίντεο με στιγμιότυπα από τη σημαντική αυτή μέρα τους, αφιερώνοντάς του παράλληλα το τραγούδι You’ve Got the Love των Florence and the Machine που έπαιζε στο backround.

https://www.instagram.com/reel/CyTmCq1oUn1/

Το πιο ωραίο σημείο όμως του βίντεο ήταν στο τέλος, αφού η Ευγενία είχε προσθέσει ένα σπάνιο οικογενειακό πορτρέτο με τους δυο τους και με τους γιους τους, τον 2 ετών Αύγουστο και τον τεσσάρων μηνών Ernest.

evgenia.jpeg

Πηγή φωτογραφιών: @princesseugenie, Πηγή άρθρου: www.justjared.com