Στη νέα της συνέντευξη η πριγκίπισσα Charlene διαψεύδει ξανά τις φήμες χωρισμού από τον Αλβέρτο

Στη νέα της συνέντευξη η πριγκίπισσα Charlene διαψεύδει ξανά τις φήμες χωρισμού από τον Αλβέρτο
Copyright 2023 The Associated Press. All rights reserved.

Η πριγκίπισσα Charlene μίλησε με ειλικρίνεια για τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι χωρίζει από τον Αλβέρτο και θέλησε να τονίσει πως αυτή η φημολογία την έχει κουράσει ψυχικά.

Ανανεωμένη και αρκετά πιο ευδιάθετη δείχνει το τελευταίο διάστημα η πριγκίπισσα Charlene η οποία έχει πραγματοποιήσει αρκετές επίσημες εμφανίσεις στο πλευρό του πρίγκιπα Αλβέρτου, με highlight την εμφάνισή τους στην στέψη του βασιλιά Καρόλου.

Η «θλιμμένη πριγκίπισσα», όπως την αποκαλούν έχει επιστρέψει δυναμικά στη δημόσια ζωή με νέο hair look και αρκετά πιο σκούρα απόχρωση μαλλιών ενώ δεν διστάζει να φωτογραφηθεί με την οικογένειά της.

H πριγκίπισσα Charlene σχολίασε τις φήμες χωρισμού από τον Αλβέρτο

Κατά τη διάρκεια της πρόσφατης επίσκεψής της η πριγκίπισσα Charlene αποκάλυψε ότι έχει βαρεθεί να ακούει φήμες για προβλήματα στον γάμο της με τον Αλβέρτο και εξήγησε γιατί διέγραψε τον λογαριασμό της στο Ιnstagram.

Σε συνέντευξή της στη Νοτιοαφρικανική ιστοσελίδα News 24, η 45χρονη θέλησε να βάλει οριστικό τέλος στις φήμες χωρισμού από τον Αλβέρτο και διέψευσε κατηγορηματικά την κρίση στη σχέση τους.

«Δεν υπάρχει τίποτα κακό με τον γάμο μας και θεωρώ ότι οι φήμες είναι κουραστικές και εξαντλητικές. Απλώς δεν μπορώ να καταλάβω από πού προέρχονται. Μου φαίνεται ότι ορισμένα μέσα ενημέρωσης ή άνθρωποι θέλουν να μας δουν χωρισμένους», ανέφερε αρχικά η Charlene.

Η Charlene έχει επέτειο γάμου με τον Αλβέρτο με δύο μεγάλες αλλαγές μετά από 12 χρόνια

Η φημολογία για την κρίση στο γάμο του ζευγαριού έγινε ολοένα και πιο έντονη αυτό το καλοκαίρι όταν η Charlene διέγραψε τον λογαριασμό της στο Instagram. Η Charlene θέλησε να βάλει τέλος στις εικασίες γύρω από την απόφασή της, υποστηρίζοντας ότι ήταν καθαρά για να προστατεύσει την ιδιωτική ζωή των παιδιών της.

Η περιπέτεια με την υγεία της

Την ώρα που ο πρίγκιπας Αλβέρτος παρουσίαζε την σύζυγό του ως μια γυναίκα με προβλήματα ψυχικής υγείας, φίλοι της από το Μονακό τόνιζαν το 2022 στην Page Six πως η βασιλική οικογένεια του Μονακό προσπαθούσε να υποβαθμίσει την περιπέτεια που έζησε η Charlene στην Αφρική:

«Είναι άδικο που παρουσιάζεται σαν να έχει κάποιο πρόβλημα ψυχολογική ή ψυχικής υγείας, δεν ξέρουμε για ποιο λόγο το Παλάτι δεν λέει πως η πριγκίπισσα παραλίνο να πεθάνει στη Νότιο Αφρική», τόνισε πηγή από το περιβάλλον της 45χρονης, εξηγώντας πως η μόλυνση που έπαθε η πριγκίπισσα στη μύτη, το αυτί και τον λαιμό είχε σαν αποτέλεσμα να πάθει μια μεγάλη επιπλοκή στο προηγούμενο χειρουργείο της και να επηρεαστεί η κατάποση.

Μια μόλυνση στο αυτί, τη μύτη και το λαιμό ανάγκασε την Charlene να παραμείνει στη Νότια Αφρική για μεγάλο μέρος του 2021, πυροδοτώντας τις φήμες χωρισμού από τον Αλβέρτο αλλά και την ανησυχία των royal fans για την αληθινή κατάσταση της υγείας της.

Από το 2011 που παντρεύτηκε τον Αλβέρτο, η Charlene έχει αναγκαστεί πολλές φορές να διαψεύσει τις φήμες που τη θέλουν να βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ή να περνά σοβαρή κρίση στον γάμο της.

Πηγή κεντρικής: apimages.com