Η Kate Middleton καμαρώνει για την ευκαιρία που απολαμβάνει η κόρη της και η ίδια δεν είχε ποτέ

Πατούλια Κατερίνα
Η Kate Middleton καμαρώνει για την ευκαιρία που απολαμβάνει η κόρη της και η ίδια δεν είχε ποτέ
Copyright 2023 The Associated Press. All rights reserved

Η πριγκίπισσα Charlotte έχει τη δυνατότητα να απολαμβάνει κάτι που η Kate Middleton ήθελε πολύ στο σχολείο αλλά δεν το είχε.

Όταν η Kate Middleton μιλάει με φίλους και δίνει συνεντεύξεις στην οικογένειά της, τότε βγαίνουν ειδήσεις.

Ανταγωνιστική όσο δεν πάει η Kate

Αυτή τη φορά η 41χρονη πριγκίπισσα της Ουαλίας μίλησε στο Podcast του Mike Tindall, συζύγου της Zara Tindall, κόρης της πριγκίπισσας Άννας. To podcast με τίτλο The good, the bad & the rugby του πρώην παίκτη ράγκμπι Mike Tindall φιλοξένησε και την πεθερά του πριγκίπισσα Άννα και τον πρίγκιπα William και την Kate φυσικά, η οποία μίλησε με ειλικρίνεια και αποκάλυψε πως εκείνο που την κάνει ιδιαίτερα χαρούμενη είναι πως η κόρη της Kate, πριγκίπισσα Charlotte, έχει την ευκαιρία στο σχολείο να παίζει σε ομαδικά αθλήματα όπως το ράγκμπι και το ποδόσφαιρο, στα οποία η ίδια δεν είχε την επιλογή να συμμετάσχει.

«Είναι σπουδαίο το να βλέπω κορίτσια στα αθλήματα αυτά πια, το ράγκμπι και το ποδόσφαιρο δεν ήταν αθλήματα του σχολείου όταν εγώ μεγάλωνα και είναι απίθανο που η Charlotte μπορεί να τα κάνει και τα δύο και νιώθω τόσο ωραία που οι νέοι και ειδικά τα κορίτσια μπορούν να συμμετάσχουν σε τέτοια αθλήματα όπως είναι και το κρίκετ και πλέον υπάρχουν και ομάδες και σύλλογοι για να ασκηθούν σε αυτά και μετά το σχολείο», τόνισε χαρακτηριστικά η 41χρονη.

Τα άλλα δύο παιδιά της Kate, ο πρίγκιπας George και ο πρίγκιπας Louis έχουν ακολουθήσει τα χνάρια του πατέρα τους William στα αθλήματα με τον διάδοχο George να έχει περάσει από το tag rugby στο rugby το οποίο και λατρεύει. Η Kate είχε άλλωστε αποκαλύψει πως παίζει οικογενειακά ράγκμπι, το οποίο και λατρεύει και στο οποίο είναι όλοι αρκετά ανταγωνιστικοί.

«Είμαστε όλοι ανταγωνιστικοί και όλοι λατρεύουν τα αθλήματα, ειδικά ο Louis είναι τρελός για rugby και τα παιδιά είναι σε μια ηλικία που τους αρέσει να τρέχουν».

Ο Mike πάντως, επιβεβαίωσε την ανταγωνιστική φύση της Kate, τονίζοντας πως είναι πολύ πολύ ανταγωνιστική με την Kate να τονίζει πως η ίδια, με τον Mike δεν έχουν καταφέρει καν να ολοκληρώσουν έναν αγώνα τένις.

Όσο για την λατρεία της Kate εκτός rugby, η πριγκίπισσα αποκάλυψε πως είναι fan του να κολυμπά σε κρύο νερό:

«Όσο πιο κρύο το νερό, τόσο το καλύτερο. Το λατρεύω σε σημείο που ο William μου λέει πως είμαι τρελή και έξω βρέχει και εγώ θέλω να κολυμπήσω στο κρύο.

Αυστηροί στους κανόνες ανατροφής των παιδιών τους Kate και William

Ένας λοιπόν από τους κανόνες που έχουν βάλει η Kate και ο William στα παιδιά τους είναι η ηρεμία στο σπίτι τους. Τίποτε δεν θα διαταράξει αυτή την σιωπή. Aυτό σημαίνει ότι, όταν για παράδειγμα τα δύο μεγαλύτερα παιδιά τελειώσουν τα μαθήματά τους, δεν μπορούν να παίζουν μεγαλόφωνα. Το «δε φωνάζουμε» ισχύει και για τους μεταξύ τους τσακωμούς. Ειδικά στον μικρότερο Louis, που όλοι έχουμε δει πως είναι και ο πιο ζωηρός

Σε αυτή την περίπτωση παρεμβαίνουν οι ίδιοι και όχι οι νταντάδες των παιδιών. Και προσπαθούν να κατευνάσουν τα πνεύματα και να τα συμβουλέψουν. Όπως είχε πει και συνέντευξή του στο περιοδικό Calm ο πρίγκιπας William: «Και εγώ και η Kate, θέλουμε τα παιδιά μας να μεγαλώνουν με το αίσθημα πως μπορούν να μας μιλήσουν για τα πάντα και να μας εκφράζουν τα συναισθήματά τους».

Ένας ακόμη κανόνας αφορά στο ποιοι μπαίνουν στο σπίτι. Το: «πάω στον George να διαβάσουμε μαζί» δεν υπάρχει στο βασιλικό σπιτικό τους. Αν θέλουν τα παιδιά τους να καλέσουν φίλους τους θα πρέπει να το κάνουν το Σαββατοκύριακο κατόπιν συνεννόησης και όχι τακτικά.

Όπως επίσης αντίστοιχα και όταν τα παιδιά τους θα θελήσουν να πάνε σε σπίτια φίλων τους, αλλά και στα ξαδέλφια τους, κυρίως στα εγγόνια της πριγκίπισσας Άννας με τα οποία κάνουν παρέα.

Υπάρχει ένας αυστηρός κανόνας για τα 3 παιδιά του William και της Kate όταν είναι στο σπίτι