Η Madonna λυγίζει και πάλι στη σκηνή σκεπτόμενη την υγεία αλλά και τη μητέρα της

Η Madonna λυγίζει και πάλι στη σκηνή σκεπτόμενη την υγεία αλλά και τη μητέρα της
U.S. singer Madonna performs during the Rebel Heart World Tour in Macau, China, Saturday, Feb. 20, 2016. (AP Photo/Kin Cheung)

Με δύσκολες στιγμές φαίνεται να βρίσκεται αντιμέτωπη η βασίλισσα της pop εξαιτίας ενός προβλήματος με την υγεία της.

Η Madonna μόλις επτά ημέρες μετά την έναρξη της παγκόσμιας περιοδείας της, η οποία αναμένεται να έχει διάρκεια 78 ημέρες, αποκάλυψε ότι αισθάνεται και πάλι αδιαθεσία.

Η αδιαθεσία της σχετίζεται με μια βακτηριακή λοίμωξη, η οποία την ανάγκασε, μάλιστα, να αλλάξει το πρόγραμμα της παγκόσμιας περιοδείας της «The Celebration Tour».

Πιο αναλυτικά, κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στην Αμβέρσα του Βελγίου, το Σάββατο 21 Οκτωβρίου, η 65χρονη βασίλισσα της pop διηγήθηκε την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της, η οποία την οδήγησε στο νοσοκομείο και την άφησε αναίσθητη.

Όπως τόνισε η ίδια, η περιπέτεια με την υγεία της την ώθησε να σκεφτεί τη μητέρα της, η οποία πέθανε από καρκίνο του μαστού σε ηλικία 33 ετών.

«Είχα αυτή την περίεργη σκέψη», είπε σε ένα απόσπασμα που ανέβασε στο Twitter ένας θαυμαστής της που παρακολούθησε την περιοδεία Celebration Tour το Σάββατο. «Ξαφνικά ένιωσα ενσυναίσθηση για τη μητέρα μου», είπε, βάζοντας το χέρι της στο στήθος και παίρνοντας μία βαθιά ανάσα.

«Πρέπει να σας πω ότι δεν αισθάνομαι πολύ καλά αυτή τη στιγμή. Αλλά δεν μπορώ να παραπονιέμαι γιατί είμαι ζωντανή», πρόσθεσε. «Ευχαριστώ τον Θεό για τα παιδιά μου και για όλους εσάς, και για όλη την αγάπη και την υποστήριξή σας. Το εκτιμώ πραγματικά».

Η Madonna ξεκίνησε την παγκόσμια περιοδεία της και μίλησε για το στήριγμα που είχε όσο ήταν στη ΜΕΘ

«Η οικογένειά της προετοιμαζόταν για τα χειρότερα»

Η Madonna είχε αναγκαστεί να αλλάξει το πρόγραμμα των συναυλιών της αφού μεταφέρθηκε εσπευσμένα στην εντατική και διασωληνώθηκε όταν βρέθηκε πεσμένη στο πάτωμα του διαμερίσματός της στη Νέα Υόρκη τον Ιούνιο του 2023.

Η οικογένειά της, που έσπευσε στο πλευρό της, λέγεται ότι «προετοιμαζόταν για το χειρότερο» και «φοβόταν ότι μπορεί να τη χάσουμε».

65th GRAMMY Awards - Show

Ξεκίνησε την περιοδεία της Celebration νωρίτερα αυτό το μήνα στην O2 Arena του Λονδίνου.

Η πολυαναμενόμενη περιοδεία της Madonna θα συνεχιστεί τους επόμενους μήνες και μέχρι το 2024.

Θα συνεχίσει να ταξιδεύει σε όλη την Ευρώπη μέχρι τον Δεκέμβριο, με αρκετές ημερομηνίες να είναι ήδη sold out.

Το βορειοαμερικανικό σκέλος της περιοδείας της θα ξεκινήσει τον Δεκέμβριο από το Μπρούκλιν. Οι συναυλίες της τον Απρίλιο του 2024 στην Πόλη του Μεξικού έχουν ήδη γίνει sold out.