Το «ευχαριστώ» της Madonna στα παιδιά της και το μήνυμα μετά την περιπέτεια της υγείας της

Τσακιρίδου Χριστίνα
Το «ευχαριστώ» της Madonna στα παιδιά της και το μήνυμα μετά την περιπέτεια της υγείας της

H Madonna έχει επιστρέψει στα social media μετά τη νοσηλεία της και έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα.

Πολύ καλύτερα δείχνει τις τελευταίες ημέρες η Madonna, η οποία συμπλήρωσε ένα μήνα μετά τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας της που την οδήγησε στην εντατική. Η pop star είχε προκαλέσει παγκόσμια ανησυχία στους εκατομμύρια θαυμαστές της ωστόσο όπως φαίνεται αναρρώνει και ετοιμάζει την on stage επιστροφή της.

Σε λίγες εβδομάδες και συγκεκριμένα στις 16 Αυγούστου η διάσημη τραγουδίστρια θα γιορτάσει τα 65α γενέθλιά της και φέτος έχει κάθε λόγο να επικεντρωθεί στην οικογένειά της.

Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας αλλά και της ανάρρωσης η Madonna είχε διαρκώς στο πλευρό της τα παιδιά της και αγαπημένους φίλους, oι οποίοι έκαναν το παν για να τη βοηθήσουν να ξαναβρεί τους ρυθμούς της.

Το «ευχαριστώ» της Madonna

Πριν λίγες ώρες η 64χρονη έκανε μια νέα ανάρτηση στο Instagram θέλοντας να τιμήσει όσους της συμπαραστάθηκαν, τη στήριξαν και της έδωσαν δύναμη να επανέλθει μετά τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας της.

Στο καρουζέλ φωτογραφιών που πόσταρε η σταρ τη βλέπουμε στο πλευρό του 17χρονου γιου της, David και σε μία άλλη στο πλευρό της 26χρονης Lourdes Leon.

https://www.instagram.com/p/CvVPNaeu1DP/

«Η αγάπη της οικογένειας και των φίλων είναι το καλύτερο φάρμακο. Έναν μήνα έξω από το νοσοκομείο και μπορώ να σκεφτώ. Ως μητέρα μπορείς πραγματικά να αναλωθείς στις ανάγκες των παιδιών σου και στα φαινομενικά ατελείωτα δώρα… Αλλά όταν τα πράγματα ήταν δύσκολα, τα παιδιά μου με βοήθησαν πραγματικά. Είδα μια πλευρά τους που δεν είχα δει ποτέ πριν. Αυτό έκανε τη διαφορά. Το ίδιο και η αγάπη και η υποστήριξη από τους φίλους μου. Αν κάνετε ζουμ στην εικόνα που κρατάω θα δείτε μια polaroid που τράβηξε ο Andy Warhol με τον Keith Haring να φοράει ένα σακάκι με το πρόσωπο του Michael Jackson ζωγραφισμένο πάνω του. Ένα τέλειο τρίγωνο λαμπρότητας. Καλλιτέχνης που άγγιξε τόσες πολλές ζωές, συμπεριλαμβανομένης και της δικής μου. Έκλαψα όταν άνοιξα αυτό το δώρο γιατί συνειδητοποίησα πόσο τυχερή είμαι που ζω. Και πόσο τυχερή είμαι που γνώρισα αυτούς τους ανθρώπους και τόσους άλλους που επίσης έχουν φύγει. Σ’ ευχαριστώ @guyoseary γι’ αυτό το δώρο! Και ευχαριστώ όλους τους αγγέλους μου που με προστάτεψαν και με άφησαν να μείνω για να τελειώσω τη δουλειά μου!», έγραψε η Madonna στην ανάρτησή της.

To νέο post της Madonna μετά την περιπέτεια της υγείας της έφερε κύμα αντιδράσεων και όχι άδικα

H περιπέτεια της υγείας της

Συνταρακτικές είναι οι αποκαλύψεις που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας για την περιπέτεια της Μadonna η οποία παραλίγο να της στοιχίσει τη ζωή. Όπως αποκαλύπτει το RadarOnline.com όταν η Madonna εντοπίστηκε στις 24 Ιουνίου αναίσθητη, οι γιατροί χρειάστηκε να της κάνουν μια ένεση NARCAN για να τη σώσουν.

Το NARCAN είναι μια επείγουσα ιατρική θεραπεία που χρησιμοποιείται συνήθως για την αναστροφή των απειλητικών για τη ζωή επιπτώσεων μιας υπερβολικής δόσης ναρκωτικών ουσιών. Αλλά χρησιμοποιείται επίσης για να αντιστρέψει το οξύ σηπτικό σοκ, αυτό δηλαδή από το οποίο φέρεται να έπαθε η τραγουδίστρια. Το συγκεκριμένο φάρμακο θεωρείται χρήσιμο για την αύξηση της αρτηριακής πίεσης στη διαχείριση του σηπτικού σοκ, διότι όταν συμβαίνει η αρτηριακή πίεση πέφτει σε επικίνδυνα χαμηλό επίπεδο.

Η κατάσταση της Madonna ήταν τόσο σοβαρή που οι συγγενείς της προετοιμάζονταν για παν ενδεχόμενο, σύμφωνα πάντα με όσα δήλωσε πηγή από το στενό της περιβάλλον στη DailyMail.com.

Πηγή κεντρικής: madonna