Η νέα δημόσια εμφάνιση της Madonna και η υπερηφάνεια για την έκθεση ζωγραφικής του γιου της

Η νέα δημόσια εμφάνιση της Madonna και η υπερηφάνεια για την έκθεση ζωγραφικής του γιου της

H Madonna ξεκινά απόψε την παγκόσμια περιοδεία της λίγους μήνες μετά τη σοβαρή περιπέτεια που την οδήγησε στο νοσοκομείο. Οι νέες οικογενειακές φωτογραφίες από την έκθεση ζωγραφικής του γιου της.

Δυναμικό comeback μετά τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας της ετοιμάζει η Madonna η οποία ετοιμάζεται να ξεσηκώσει τους fans της με την έναρξη της παγκόσμιας περιοδείας της, που αναβλήθηκε τον Ιούλιο.

Η βασίλισσα της pop ξεκινά απόψε το παγκόσμιο tour της «Celebration» από το Λονδίνο και το The O2 ενώ αναμένεται συνολικά να δώσει 78 συναυλίες. Λίγο πριν το μεγάλο restart και την εμφάνισή της επί σκηνής η superstar έσπευσε να βρεθεί στο πλευρό του μεγάλου γιου της, Rocco, δίνοντας το παρών στα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής του.

madonna6.jpg

Η νέα δημόσια εμφάνιση της Madonna στην έκθεση ζωγραφικής του γιου της

H έκθεση ζωγραφικής του 23χρονου γιου της τραγουδίστριας έκανε εγκαίνια στο Frieze του Λονδίνου πριν λίγα 24ωρα και η Madonna δεν σταμάτησε να μοιράζεται στιγμιότυπα στο Instagram.

H 65χρονη δημοσίευσε αρκετές φωτογραφίες στον λογαριασμό της όπου την βλέπουμε να απολαμβάνει το δείπνο της οικογενειακώς και να ποζάρει μπροστά στα έργα του γιου της.

Ο νεαρός καλλιτέχνης έχει καθιερωθεί ως εξπρεσιονιστής ζωγράφος, με το ψευδώνυμο Rhed και τα έργα του πωλούνται για περισσότερες από 20.000 λίρες.

Το «ευχαριστώ» της Madonna στα παιδιά της και το μήνυμα μετά την περιπέτεια της υγείας της

Από το 2018 ο Rocco Ritchie έχει πραγματοποιήσει συνολικά τρεις εκθέσεις στην γκαλερί Tanya Baxter Contemporary στο Τσέλσι. Ο 23χρονος ξεκίνησε την καριέρα του σε ηλικία 17 ετών, σπουδάζοντας στο Central Saint Martins και στη Royal Drawing School και όλα δείχνουν πως θα μας απασχολήσει πολύ στο έντονο μέλλον.

https://www.instagram.com/p/Cl9Anq9thpw/

Το βιογραφικό του στην ιστοσελίδα της γκαλερί Tanya Baxter Contemporary του Λονδίνου αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ο Rhed είναι ένας νέος ανερχόμενος καλλιτέχνης του οποίου το πολιτιστικό υπόβαθρο είναι ποικίλο και αντισυμβατικό. Τα παιδικά του χρόνια τα πέρασε μεταξύ Νέας Υόρκης και Λονδίνου, τα οποία του έχουν δώσει ένα εκλεκτικό και ποικίλο καλλιτεχνικό υπόβαθρο. Κοινωνικές συγκρούσεις όπως η εμμονή με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η εμμονή με διασημότητες, ταμπέλες και προβλήματα όπως η κατάχρηση ουσιών και η κατάθλιψη είναι θέματα που προσεγγίζει με κωδικοποιημένο τρόπο».

H περιπέτεια της υγείας της

Συνταρακτικές είναι οι αποκαλύψεις που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας για την περιπέτεια της Μadonna η οποία παραλίγο να της στοιχίσει τη ζωή. Όπως είχε αποκαλύψει το RadarOnline.com όταν η Madonna εντοπίστηκε στις 24 Ιουνίου αναίσθητη, οι γιατροί χρειάστηκε να της κάνουν μια ένεση NARCAN για να τη σώσουν από το οξύ σηπτικό σοκ το οποίο φέρεται να έπαθε.

https://www.instagram.com/p/Cx8VARNuYeY/

Το συγκεκριμένο φάρμακο θεωρείται χρήσιμο για την αύξηση της αρτηριακής πίεσης στη διαχείριση του σηπτικού σοκ, διότι όταν συμβαίνει η αρτηριακή πίεση πέφτει σε επικίνδυνα χαμηλό επίπεδο.

Η κατάσταση της Madonna ήταν τόσο σοβαρή που οι συγγενείς της προετοιμάζονταν για παν ενδεχόμενο, σύμφωνα πάντα με όσα δήλωσε πηγή από το στενό της περιβάλλον στη DailyMail.com.

Πηγή κεντρικής: madonna