Η Madonna ξεκίνησε την παγκόσμια περιοδεία της και μίλησε για το στήριγμα που είχε όσο ήταν στη ΜΕΘ

Τζένη Ντεμιράι
Η Madonna ξεκίνησε την παγκόσμια περιοδεία της και μίλησε για το στήριγμα που είχε όσο ήταν στη ΜΕΘ
Invision

Η παγκόσμια περιοδεία της Madonna «The Celebration Tour» είναι γεγονός και στην πρώτη συναυλία μίλησε για το πρόβλημα υγείας που παράτεινε την αναμονή των fans της. 

Με μία φαντασμαγορική βραδιά με έντονο λονδρέζικο αέρα έγινε η επάνοδος της Madonna στα μουσικά stages για το «The Celebration Tour».

Η βασίλισσα της pop μουσικής ξεκίνησε την παγκόσμια περιοδεία της με ένα δίωρο εντυπωσιακό show, το οποίο ήταν γεμάτο με γνωστές της επιτυχίες αλλά και εκπλήξεις, στο O2 Arena του Λονδίνου το Σάββατο 14 Οκτωβρίου, έχοντας 20 χιλιάδες θεατές να την καταχειροκροτούν.

Συνολικά, πρόκειται να δώσει 78 συναυλίες, με τις οποίες γιορτάζει ολόκληρη την πορεία της καριέρας της, η οποία αγγίζει τα 40 χρόνια, από το 1982, που κυκλοφόρησε το πρώτο της single με τίτλο «Everybody», μέχρι και σήμερα.

https://www.instagram.com/reel/CybGCbIocdm/

Η νέα δημόσια εμφάνιση της Madonna και η υπερηφάνεια για την έκθεση ζωγραφικής του γιου της

Η κατάρρευση που την οδήγησε στη ΜΕΘ και ανέβαλε το tour της

Η Madonna κατά τη διάρκεια της συναυλίας αναφέρθηκε σε μία δύσκολη περίοδο για την υγεία της, εξαιτίας της οποίας αναγκάστηκε να αναβάλει το tour της, το οποίο ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει τον Ιούλιο του 2023.

Συγκεκριμένα, το αστέρι της pop μουσικής βρέθηκε αντιμέτωπο με μία σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη και κρίθηκε απαραίτητο όχι μόνο να παραμείνει στο νοσοκομείο, αλλά και να εισαχθεί στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Για την περιπέτειά της είπε, κατά τη διάρκεια της συναυλίας: «Δεν πίστευα ότι θα τα κατάφερνα. Πέρασα πέντε μέρες από τη ζωή μού ή τον “θάνατό” μου και δεν ήξερα πραγματικά πού βρισκόμουν».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην οικογένειά της λέγοντας πως: «Τα παιδιά μου ήταν εκεί. Με σώζουν κάθε φορά». Ενώ λίγο αργότερα, εξομολογήθηκε ότι στις δύσκολες στιγμές και όταν αναλογίζεται τους λόγους για τους οποίους αξίζει να επιβιώσεις σκέφτεται ότι «Πρέπει να είμαι εκεί για τα παιδιά μου. Πρέπει να επιβιώσω για αυτά».

Αυτή, φυσικά, δεν αποτελεί την μοναδική φορά που η Madonna δείχνει το πόσο δεμένη είναι με τα έξι παιδιά της, πέντε από τα οποία βρέθηκαν μαζί της στη σκηνή κατά τη διάρκεια της εναρκτήριας συναυλίας της νέας περιοδείας της.

https://www.instagram.com/p/Cya-MDxIYeW/

«Η μητρότητα είναι η πιο δύσκολη μάχη που έχω δώσει ποτέ»

Η 65χρονη σταρ συχνά στις συνεντεύξεις της αναφέρεται στη μητρότητα. Μιλώντας στο People το 2017, είχε δηλώσει «μερικές φορές έκλεινα τα μάτια μου και απλώς σκεφτόμουν “ γιατί δεν είναι η κουζίνα μου γεμάτη με παιδιά που χορεύουν; Υπάρχουν τόσα πολλά παιδιά που χρειάζονται ένα σπίτι. Τι περιμένω, απλώς καν ’το! ”».

Τελικά, το έκανε και τα έξι της παιδιά, Lourdes, Rocco, David, Mercy και τα δίδυμα Stella και Estere, αποτελούν αδιαμφισβήτητα οι πιο πολύτιμοι άνθρωποι στη ζωή της.

Ωστόσο, όπως έχει παραδεχτεί και η ίδια, η μητρότητα δεν ήταν πάντα εύκολη για εκείνη. Τον Ιανουάριο του 2023, σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο Vanity Fair είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ότι η μητρότητα «αποτελεί την πιο δύσκολη μάχη», ενώ πρόσθεσε ακόμα ότι «μέχρι και σήμερα, αγωνίζομαι να καταλάβω πως μπορώ να είμαι μητέρα και παράλληλα να κάνω τη δουλειά μου».

H Lourdes, το πρώτο παιδί της Madonna, γεννήθηκε τον Οκτώβριο του 1996 και ο πατέρας της είναι ο γυμναστής Carlos Leon. Σήμερα, είναι ένα πετυχημένο μοντέλο και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με τους οίκους Burberry, Marc Jacobs, Swarovski και Mugler.

Ο Rocco είναι 23 ετών και γεννήθηκε τον Αύγουστο του 2000. Πατέρας του είναι ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος Guy Ritchie. Σήμερα, είναι ηθοποιός και μοντέλο. Στα γενέθλια του το 2023 η Madonna, ανήρτησε ένα βίντεο από προσωπικές τους στιγμές, και έγραψε ένα τρυφερό μήνυμα, στο οποίο ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «Τίποτα δεν μου δίνει μεγαλύτερη χαρά από το να σε βλέπω να εξελίσσεσαι ως καλλιτέχνης», δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο την θερμή υποστήριξή της.

https://www.instagram.com/reel/Cvzv_u8NcBo/

Ο David είναι 18 ετών και γεννήθηκε στο Μαλάουι το 2005. Η Madonna τον υιοθέτησε το 2008. Το 2019 μίλησε στη βρετανική Vogue για το ιδιαίτερο δέσιμό τους, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «είναι εκείνος με τον οποίο έχω τα περισσότερα κοινά».

Η Chifundo "Mercy" James γεννήθηκε και εκείνη στο Μαλάουι, το 2006 και υιοθετήθηκε από την Madonna το 2009. Τον Ιούλιο του 2017, η Madonna εγκαινίασε το Ινστιτούτο Παιδοχειρουργικής και Εντατικής Θεραπείας Mercy James, το πρώτο κέντρο παιδοχειρουργικής και εντατικής θεραπείας στο Μαλάουι.

Τέλος, τα δίδυμα Stella and Estere είναι 11 ετών και γεννήθηκαν επίσης στο Μαλάουι, το 2012. Στα γενέθλια τους, τον Αύγουστο του 2022, η Madonna ανήρτησε ένα βίντεο με στιγμές της καθημερινότητάς του και έγραψε μεταξύ άλλων ότι «οι δυο σας φέρατε αγάπη, γέλιο και φως στη ζωή όλων μας», δείχνοντας την ξεχωριστή θέση που έχουν στην καρδιά της.

https://www.instagram.com/reel/CwYLV_isZh5/

Πηγή κεντρικής εικόνας: AP