To νέο post της Madonna μετά την περιπέτεια της υγείας της έφερε κύμα αντιδράσεων και όχι άδικα

To νέο post της Madonna μετά την περιπέτεια της υγείας της έφερε κύμα αντιδράσεων και όχι άδικα

Η Madonna έκανε νέα ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram και άφησε άφωνους τους θαυμαστές της με την υπερβολική χρήση photoshop.

Δυναμικό comeback στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έκανε η Madonna μετά την σοβαρή περιπέτεια της υγείας της και τη νοσηλεία στην εντατική λόγω σοβαρής βακτηριακής λοίμωξης.

Στις πρώτες φωτογραφίες που δημοσίευσε η διάσημη τραγουδίστρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έδειχνε ευδιάθετη και υγιής, ποζάροντας αγκαλιά με ένα λούτρινο παιχνίδι.

H Madonna «βουλιάζει» στη ματαιοδοξία της

Σάλο έχει προκαλέσει ωστόσο η τελευταία της ανάρτηση αφού η 64χρονη φαινόταν εξωπραγματικά νέα με την επεξεργασμένη φωτογραφία της να προκαλεί κύμα αντιδράσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πριν λίγες ώρες η Madonna πόσταρε μια φωτογραφία στην οποία αγκαλιάζει ένα τεράστιο μπουκέτο με ροζ τριαντάφυλλα.

https://www.instagram.com/p/Cu2EBVDPbQ9/

Στην λεζάντα της ανάρτησης η βασίλισσα της pop ευχαριστεί όλους τους θαυμαστές και τους φίλους της που ενδιαφέρθηκαν για την υγεία της. «Ένα τριαντάφυλλο μπορεί να είναι ο κήπος μου, ένας φίλος ο κόσμος μου. Σας ευχαριστώ», έγραψε η 64χρονη.

Η Βανδή αλά Victoria Beckham και η Γαρμπή με look σαν της Madonna άφησαν άφωνο το κοινό του J2US

Τα αρνητικά σχόλια

Αρκετοί από τους followers της τραγουδίστριας σχολίασαν αρνητικά τη φωτογραφία της επισημαίνοντας την υπερβολικά νεανική όψη της και την ακραία επεξεργασμένη εικόνα της.

Αξιοσημείωτο είναι πως η Madonna φαίνεται νεότερη και από την 26χρονη κόρη της, Lourdes Leon με τους fans να την προτρέπουν να σταματήσει το Photoshop.

«Roblox», σχολίασε ένα άτομο, υπονοώντας ότι η σταρ έμοιαζε με avatar.

Screenshot-2023-07-19-142114.png

«Ποια είναι αυτή; Σοβαρά τώρα ποια είναι;», έγραψε κάποιος άλλος.

Screenshot-2023-07-19-142141.png

«Πόσα φίλτρα χρειάζεται κάποιος για να δείχνει 12 χρονών;», τόνισε ένας fan.

Η πρώτη έξοδος της Madonna μετά τη νοσηλεία της

Έντεκα ημέρες μετά την εισαγωγή της στην εντατική, η pop star εντοπίστηκε στη Νέα Υόρκη και συγκεκριμένα στο Upper East Side, όπου έκανε βόλτα με μια φίλη της.

Η Madonna φορούσε μεγάλα γυαλιά ηλίου, καπέλο και αθλητικά παπούτσια με τις πηγές να αναφέρουν πως φαινόταν ευδιάθετη αλλά πολύ αδυνατισμένη και ταλαιπωρημένη.

Κατά τη διάρκεια της βόλτα της η σταρ έδειχνε ικανή να περπατήσει αν και έπαιρνε λίγο τον χρόνο της. Όπως τόνισαν αυτόπτες μάρτυρες η τραγουδίστρια στηρίχθηκε σε έναν φανοστάτη όσο περίμενε να διασχίσει τον δρόμο.

Η podcaster, Lauren Conlin δημοσίευσε φωτογραφίες της τραγουδίστριας σε video της στο TikTok, με τους fans να επισημαίνουν ότι η Madonna δείχνει σε κακή κατάσταση σωματικά αλλά και ψυχικά.

Συνταρακτικές είναι οι αποκαλύψεις που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας για την περιπέτεια της Μadonna η οποία παραλίγο να της στοιχίσει τη ζωή. Όπως αποκαλύπτει το RadarOnline.com όταν η Madonna εντοπίστηκε στις 24 Ιουνίου αναίσθητη, οι γιατροί χρειάστηκε να της κάνουν μια ένεση NARCAN για να τη σώσουν.

Το NARCAN είναι μια επείγουσα ιατρική θεραπεία που χρησιμοποιείται συνήθως για την αναστροφή των απειλητικών για τη ζωή επιπτώσεων μιας υπερβολικής δόσης ναρκωτικών ουσιών. Αλλά χρησιμοποιείται επίσης για να αντιστρέψει το οξύ σηπτικό σοκ, αυτό δηλαδή από το οποίο φέρεται να έπαθε η τραγουδίστρια. Το συγκεκριμένο φάρμακο θεωρείται χρήσιμο για την αύξηση της αρτηριακής πίεσης στη διαχείριση του σηπτικού σοκ, διότι όταν συμβαίνει η αρτηριακή πίεση πέφτει σε επικίνδυνα χαμηλό επίπεδο.

Η κατάσταση της Madonna ήταν τόσο σοβαρή που οι συγγενείς της προετοιμάζονταν για παν ενδεχόμενο, σύμφωνα πάντα με όσα δήλωσε πηγή από το στενό της περιβάλλον στη DailyMail.com.

Πηγή κεντρικής: madonna