Η αθόρυβη ζωή του Άλκη Κούρκουλου και η σπάνια εμφάνιση με τη γυναίκα της ζωής του 

Η αθόρυβη ζωή του Άλκη Κούρκουλου και η σπάνια εμφάνιση με τη γυναίκα της ζωής του 

Ο Άλκης Κούρκουλος δεν αγαπά τη δημοσιότητα και αυτή η εμφάνιση με τη σύντροφό του Δήμητρα Σταθοπούλου είναι μία σπάνια εξαίρεση. 

Λίγες μέρες μετά την «απώλεια» της αγαπημένης του νονάς Μαίρης Χρονοπούλου, ο Άλκης Κούρκουλος βρέθηκε στο Ηρώδειο για να απολαύσει τη σύντροφό του και τραγουδίστρια Δήμητρα Σταθοπούλου. Και για πρώτη φορά μετά από δύο χρόνια, μας χάρισε μία σπάνια κοινή στιγμή τους.

https://www.instagram.com/p/B74RuvpjCH9/

«Προσπαθούσα να ξεπεράσω τον εαυτό μου»

Ο Άλκης Κούρκουλος ήταν ούτως ή άλλως δημοφιλής από μικρή ηλικία λόγω του διάσημου πατέρα του Νίκου Κούρκουλου και της μητέρας του Μελίνας Κουτσογιάννη που ήταν βοηθός σκηνοθέτη. Κατάφερε ωστόσο να κάνει μία αυτόνομη πορεία και να αποτινάξει με τον δικό του τρόπο το «βαρύ» επίθετο, παρά την αγάπη και τον θαυμασμό που είχε στον πατέρα του. Με την ταινία «Άντε γεια» στο πλευρό της Καίτης Παπανίκα και αργότερα με τον ρόλο του ως Αλέξανδρος στην «Αναστασία», τη σειρά του 1993 που «έσπασε» κάθε ρεκόρ τηλεθέασης, μας έδωσε το καλλιτεχνικό του στίγμα.

Το θέατρο ήταν πάντα όμως το σημείο αναφοράς του. Δεν είχε πάντα επιτυχίες, αλλά και κάποιες δυσκολίες όπως ο ίδιος έχει παραδεχτεί σε μία από τις σπάνιες πρόσφατες συνεντεύξεις του: «Δεν ανταγωνιζόμουν τον πατέρα μου, τον εαυτό μου προσπαθούσα να ξεπεράσω. Πριν από κάποια χρόνια ανέλαβα τα ηνία του οικογενειακού μας θεάτρου «Κάππα» στην Κυψέλη, κάνοντας θεατρικές παραγωγές. Ήταν πανωλεθρία, καταστράφηκα οικονομικά, έχοντας χάσει όσες οικονομίες είχα στην άκρη. Ομολογώ ότι πέρασα μία δύσκολη περίοδο, στην οποία με στήριξαν κυρίως δικοί μου άνθρωποι και φίλοι».

https://www.instagram.com/p/BwAF1aRDScI/

Ο ηθοποιός ποτέ δεν αγάπησε τη δημοσιότητα αν και απασχόλησε αρκετά με τις σχέσεις του. Εκείνος ποτέ δεν παραδέχτηκε τίποτε και δεν μίλησε ποτέ για τις κυρίες που βρέθηκαν δίπλα του. Ακόμη και οι σχέσεις του μιλούσαν για εκείνον. Όπως η Τάνια Τσανακλίδου η οποία αρκετά χρόνια μετά είχε παραδεχτεί σε συνέντευξή της στη Lifo τον δεσμό τους. Οι δύο τους έχουν διατηρήσει μία πολύ ωραία φιλική σχέση αλληλοεκτίμησης.

Ούτε και για την «απώλεια» της αγαπημένης του νονάς Μαίρης Χρονοπούλου πριν από μερικές μέρες, τοποθετήθηκε δημόσια, κρατώντας αυτή την ιδιαίτερη σχέση αγάπης που είχε μαζί της, prive.

Όταν ο Άλκης Κούρκουλος μίλησε για τη νονά του & μεγάλη ντάμα του κινηματογράφου, Μαίρη Χρονοπούλου

Όμως έκανε μία εξαίρεση στην εσωστρέφειά του, στη συναυλία που έγινε πριν χθες στο Ηρώδειο «Ιωνία - Πύλη στον χρόνο» για να χειροκροτήσει την σύντροφό του και τραγουδίστρια Δήμητρα Σταθοπούλου, με την οποία είναι μαζί τα τελευταία δύο χρόνια. Και για πρώτη φορά φωτογραφήθηκαν μαζί. Στην φωτογραφία με την Μελίνα Ασλανίδου (αριστερά) η οποία επίσης τραγούδησε στη συναυλία.

kourkoulosalkis.jpg

Η τραγουδίστρια είναι επίσης low profile. Με σπουδές Κοινωνιολογίας και αγάπη για το τραγούδι από μικρή ηλικία, έχει κάνει συνεργασίες με σπουδαίους συνθέτες. Στο προφίλ της ωστόσο στο Instagram δεν έχει καμία φωτογραφία μαζί του. Αυτή τη σχέση την ζουν αθόρυβα.

https://www.instagram.com/p/Co5NyKhsEBr/