Η επική αντίδραση του Dwayne Johnson στο αποτυχημένο κέρινο ομοίωμά του

Η επική αντίδραση του Dwayne Johnson στο αποτυχημένο κέρινο ομοίωμά του

O Dwayne Johnson έγινε κέρινο ομοίωμα και οι fans του αντέδρασαν έντονα. Η χιουμοριστική ανάρτηση του ηθοποιού και η παράκληση προς το μουσείο για διορθώσεις.

Αντιμέτωπος με ένα άβολο περιστατικό ήρθε ο Dwayne Johnson o oποίος έχει γίνει παγκοσμίως γνωστός ως «The Rock».

Όλα ξεκίνησαν την περασμένη εβδομάδα όταν αποκαλύφθηκε ένα κέρινο ομοίωμα του γνωστού ηθοποιού στο Μουσείο Γκρέβιν (Musée Grévin) στο Παρίσι. Πρόκειται για το πέμπτο κέρινο ομοίωμα του Johnson που δημιουργήθηκε μέχρι σήμερα με τα υπόλοιπα να βρίσκονται στο Madame Tussauds στη Νέα Υόρκη, στο Hollywood στο Las Vegas και στο Orlando.

Ο τόνος δέρματος του ομοιώματος ήταν εμφανώς πιο ανοιχτός από την πραγματική απόχρωση του Johnson, με τους fans του να αντιδρούν έντονα στα social media και να κάνουν καυστικά σχόλια.

H αντίδραση του Dwayne Johnson ήρθε μέσα από ένα post

Πριν από μερικές ώρες ο «The Rock» πόσταρε ένα video στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram στο οποίο ο κωμικός, James Andre Jefferson Jr. τρολλάρει το ομοίωμά του.

https://www.instagram.com/p/CywjhY0yjib/

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο κωμικός οι κατασκευαστές μάλλον δεν αναζήτησαν φωτογραφίες του σταρ στο Google πριν φτιάξουν το ομοίωμα αφού ο τόνος δέρματος απέχει πολύ από αυτόν που έχει ο Johnson.

https://www.instagram.com/reel/CyuCMRXPJk6/

«Μετέτρεψαν τον βράχο (The Rock) σε βότσαλο!… φαίνεται ότι ο «The Rock» δεν έχει δει ποτέ τον ήλιο, ούτε μια μέρα στη ζωή του… Τον έκαναν να μοιάζει με τον David Bekcham ή με μέλος της βασιλικής οικογένειας», είπε στην κάμερα ο κωμικός.

Ο Johnson δήλωσε πως γέλασε πολύ με τα σχόλια και έστειλε το δικό του μήνυμα γράφοντας: «Για την ιστορία, θα ζητήσω από την ομάδα μου να επικοινωνήσει με τους φίλους μας στο Musée Grévin, στο Παρίσι, ώστε να μπορέσουμε να διορθώσουμε το κέρινο ομοίωμά μου με μερικές σημαντικές λεπτομέρειες και βελτιώσεις, ξεκινώντας από το χρώμα του δέρματός μου».

«Και την επόμενη φορά που θα είμαι στο Παρίσι, θα σταματήσω και θα πιω ένα ποτό με τον εαυτό μου», συμπλήρωσε ο ηθοποιός με χιουμοριστική διάθεση.

Oprah Winfrey-Τhe Rock προκάλεσαν αντιδράσεις με το βίντεο που έκαναν για τους πυρόπληκτους στο Maui

5 celebrities με τα πιο αποτυχημένα κέρινα ομοιώματα

Tο Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων στην Κρακοβία λειτουργεί τα τελευταία 10 χρόνια και δέχεται περισσότερους από 10.000 επισκέπτες κάθε μήνα. Το συγκεκριμένο μουσείο έχει γίνει viral στο TikTok λόγω μερικών αποτυχημένων ομοιωμάτων που φιλοξενεί όπως αυτό της Lady Gaga, του πρίγκιπα William και της Kate Middleton.

1) Κate Middleton και πρίγκιπας William

«Ο πρίγκιπας William είναι τρομακτικός», έγραψαν αρκετοί χρήστες του TikTok.

Screenshot-2023-10-24-150258.png

2) Elvis Presley

Screenshot-2023-10-24-145644.png

3) Lady Gaga

Screenshot-2023-10-24-150127.png

4) David Guetta

Screenshot-2023-10-24-150158.png

5) Michael Jackson

Screenshot-2023-10-24-145623.png

Πηγή κεντρικής: apimages.com