Η Jada Pinkett Smith αποκάλυψε ότι με τον Will Smith ήταν ήδη χωρισμένοι πριν το χαστούκι στα Oscars

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Jada Pinkett Smith αποκάλυψε ότι με τον Will Smith ήταν ήδη χωρισμένοι πριν το χαστούκι στα Oscars
FILE - Jada Pinkett Smith, left, and Will Smith arrive at the Vanity Fair Oscar Party on Sunday, March 27, 2022, at the Wallis Annenberg Center for the Performing Arts in Beverly Hills, Calif. The stunning physical altercation between actor Will Smith and comedian Chris Rock at the 94th Academy Awards on Sunday has sparked debate about the appropriate ways for Black men to publicly defend Black women against humiliation and abuse. (Photo by Evan Agostini/Invision/AP, File) AP

Κανείς δεν περίμενε ότι ο Will Smith και η σύζυγός του είχαν χωρίσει ήδη 6 χρόνια πριν το «σκηνικό» στα Oscars κι ακόμα μένουν χώρια, όπως αποκάλυψε εκείνη.

Η σύζυγος του Will Smith, Jada Pinkett Smith, σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό People μίλησε με ειλικρίνεια για τη σχέση της με τον Χολιγουντιανό σταρ, κάνοντας μια μεγάλη αποκάλυψη.

LA Premiere of
Will Smith, left, and Jada Pinkett Smith arrive at the premiere of "Emancipation" on Wednesday, Nov. 30, 2022, at the Regency Village Theatre in Los Angeles. (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)Invision

H ίδια αποκάλυψε λοιπόν, πως με τον Will Smith είχαν χωρίσει ήδη 6 χρόνια πριν το «περίφημο» χαστούκι που είχε δώσει εκείνος στον Chris Rock στην απονομή των Oscars το 2022.

To χαστούκι στα Oscars

Για να φρεσκάρουμε τη μνήμη σου, ο Chris Rock που ήταν ο παρουσιαστής των βραβείων εκείνη τη χρονιά - και πολύ γνωστός για το χιούμορ του - αποκάλεσε την Jada Pinkett Smith, «G.I. Jane» - από τον G.I.Joe - επειδή είχε ξυρίσει το κεφάλι της λόγω της αλωπεκίας από την οποία πάσχει. Φυσικά, αυτό ήταν ένα κακόγουστο αστείο από τη μεριά του Chris Rock, με το οποίο δεν γέλασε καθόλου ούτε η σύζυγος του Will Smith, ούτε και ο ίδιος, αφού μάλιστα ανέβηκε στην σκηνή των βραβείων κι έδωσε ένα χαστούκι στον Chris Rock, φωνάζοντας καθώς γυρνούσε στην καρέκλα του «Μην πιάνεις το όνομα της συζύγου μου στο στόμα σου».

Μετά από αυτή του την κίνηση ο Smith παραιτήθηκε από την Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών και του επιβλήθηκε 10ετής αποκλεισμός για «απαράδεκτη και επιβλαβή συμπεριφορά». Κάποιους μήνες αργότερα μέσα από ένα βίντεο στο YouTube ζητούσε δημόσια συγγνώμη από τον Chris Rock και την οικογένειά του, καθώς όπως ανέφερε ο κωμικός δεν δεχόταν να συνομιλήσουν.

Η Jada, λοιπόναποκάλυψε στη συνέντευξή της πως εκείνη τη στιγμή - και δεδομένου ότι οι δυο τους ήταν χωρισμένοι - δεν είχε καταλάβει πως όλη αυτή η αντίδραση του Will Smith ήταν αληθινή, μέχρι που τον είδε να επιστρέφει στη θέση του.

Η Jada Pinkett Smith τοποθετείται δημόσια έναν μήνα μετά το χαστούκι του Will στα Oscars

H αποκάλυψη της Jada για το πώς είναι η σχέση τους με τον Will σήμερα

Όπως είπε η σύζυγος του Will Smith στην συνέντευξή της ακόμα προσπαθούν να «το βρουν μεταξύ τους», ενώ μένουν ακόμα χωριστά. Άλλωστε, οι δυο τους έχουν μεγάλη αγάπη ο ένας στον άλλο και θέλουν να δουν πώς θα λειτουργήσει η σχέση τους από 'δω και πέρα. Η Jada πάντως έκανε ξεκάθαρο πως πάντα θα βρίσκεται στο πλευρό του ηθοποιού.

Ίσως αυτός ήταν και ο λόγος που κανείς δεν είχε καταλάβει τίποτα για τη σχέση τους, αφού οι δυο τους παρευρίσκονταν μαζί στις διάφορες εκδηλώσεις στο κόκκινο χαλί και μάλιστα αγόρασαν μια νέα περιουσία μαζί.

Η ερωτική σχέση της Jada Pinkett Smith με τραγουδιστή

Το 2020, βέβαια ο τραγουδιστής August Alsina είχε δηλώσει ότι αυτός και η Jada Pinkett Smith είχαν σχέση, για την οποία μάλιστα, ισχυρίστηκε ότι είχε συναινέσει ο βραβευμένος με Oscar ηθοποιός.

https://www.instagram.com/p/CpghUvgtvZi/

O εκπρόσωπος του ζευγαριού εκείνη την εποχή είχε χαρακτηρίσει «εντελώς αναληθή» τα όσα ισχυρίστηκε ο Alsina, όμως αργότερα η σύζυγος του Will Smith παραδέχτηκε ότι όντως υπήρχε ένα μικρό «μπλέξιμο» με τον τραγουδιστή.

Βέβαια, τόνισε πως εκείνη την περίοδο είχε χωρίσει με τον Will Smith, κάτι που είχαν κρατήσει ιδιωτικό. Έναν χρόνο αργότερα, ο ηθοποιός είχε δηλώσει πως με τη σύζυγό του είχαν επιλέξει να έχουν έναν «ανοιχτό» γάμο γιατί δεν ήθελαν η ένωσή τους να μοιάζει με φυλακή.

Σε συνέντευξή του, επίσης για το εξώφυλλο του GQ το 2022, ο Will Smith δήλωσε:

«Δεν προτείνω τον δρόμο μας σε κανέναν. Δεν προτείνω αυτόν τον δρόμο για κανέναν. Αλλά οι εμπειρίες ότι οι ελευθερίες που δώσαμε ο ένας στον άλλο και η άνευ όρων υποστήριξη, για μένα, είναι ο υψηλότερος ορισμός της αγάπης»

ενώ άφηνε να εννοηθεί πως δεν είχε μόνο η Jada εξωσυζυγικά «μπλεξίματα».

Το νέο βιβλίο της Jada Smith

Όλα αυτά όμως θα τα εξηγεί πιο αναλυτικά, όπως εξομολογήθηκε η Jada και στο νέο της βιβλίο με τίτλο «Worthy» που πρόκειται να κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες και συγκεκριμένα στις 17 Οκτωβρίου.

Ουσιαστικά με το βιβλίο της αυτό θέλει να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα, τα οποία όπως αναφέρει στην ανάρτηση για την παρουσίαση του βιβίου της, την οδήγησαν σε κάποιες παρεξηγήσεις τα τελευταία 4 χρόνια. Θα είναι ένα είδος καταγραφής των απομνημονευμάτων της, τα οποία ξεκινούν από τη ζωή της στη Βαλτιμόρη και φτάνουν στη ζωή της στο Hollywood. Πρόκειται όπως αναφέρει σε άλλο σημείο της ανάρτησής της για «μια οδυνηρή διαδρομή για να ανακτήσει την αυτοεκτίμησή της ενώ ξετυλίγει ανείπωτες αλήθειες».

https://www.instagram.com/p/CuE0bkIr8AF/

Αν μη τι άλλο μετά τις σημερινές της αποκαλύψεις για τη σχέση της με τον Will Smith, το βιβλίο αυτό είναι πολύ πιθανό να γίνει ανάρπαστο.