H Paris Hilton ξέσπασε για το bullying που δέχθηκε για το μωρό της και είχε απόλυτο δίκιο ως μαμά

H Paris Hilton ξέσπασε για το bullying που δέχθηκε για το μωρό της και είχε απόλυτο δίκιο ως μαμά

«Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που στοχοποιούν μία τέτοια αθωότητα» είπε η Paris Hilton και δέχθηκε χιλιάδες μηνύματα συμπαράστασης. 

Μία άνευ προηγουμένου συμπαράσταση δέχθηκε η Paris Hilton από followers της από όλον τον κόσμο, όταν δέχθηκε κάποια απαράδεκτα όπως τα χαρακτήρισε η ίδια και όπως είναι πραγματικά, σχόλια για την εμφάνιση του δέκα μηνών γιου της Phoenix Barron. Όλα ξεκίνησαν από τη φωτογραφία που δημοσίευσε εκείνη μαζί του στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CuymKKWul_-/

Πόση κακία μπορεί να αντέξει μία μαμά;

Δύο χρόνια μετά τον γάμο της με τον επιχειρηματία Carter Reum, η επίσης επιχειρηματίας, influencer και απόγονος της δυναστείας των ξενοδοχείων Hilton, Paris Hilton, αποκτούσε στις αρχές της φετινής χρονιάς μέσω παρένθετης μητέρας, τον γιο της Phoenix Barron. Το δεύτερο όνομα του μικρού, ήταν προς τιμήν του παππού της και ιδρυτή της διάσημης επιχείρησης.

https://www.instagram.com/p/CtpxgKmpDp6/

Η χαρούμενη μαμά από τους πρώτους μήνες της ζωής του γιου της, είχε μιλήσει για την ευτυχία της: «O Phoenix είναι ο κόσμος μου. Είναι το πιο όμορφο αγοράκι. Μεγαλώνει τόσο γρήγορα και με έχει κάνει να νιώθω ολοκληρωμένη. Αισθάνομαι κάθε μέρα ως η πιο τυχερή του κόσμου που έχουμε μία τόσο όμορφη οικογένεια. Ο γιος μου άλλαξε τη ζωή μου».

Η Paris Hilton έμαθε να λέει «όχι» για χάρη του γιου της και θέλει να ξαναγίνει σύντομα μαμά

Ωστόσο στην τελευταία ανάρτηση που έκανε μαζί του, δέχθηκε κάποια σχόλια για το μέγεθος που έχει το κεφαλάκι του μωρού. Η αναίδεια με την οποία εξέφρασαν κάποιοι αυτή την απορία, υπονοώντας κάποιο πρόβλημα υγείας έφερε καταρχάς τη δική της αντίδραση.

hiltoncomment.jpg

Σε ένα story που δημοσίευσε αργότερα έδειξε την στεναχώρια της για τη στοχοποίηση, ή καλύτερα το bullying που δέχθηκε:

«Ζώντας τη ζωή μου στο προσκήνιο, τα σχόλια είναι αναπόφευκτα, αλλά η στοχοποίηση του παιδιού μου ή οποιουδήποτε άλλου για αυτό το θέμα, είναι απαράδεκτη. Αν δεν ποστάρω το μωρό μου κάποιοι υποθέτουν ότι δεν είμαι σπουδαία μητέρα και αν τον ποστάρω, υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που είναι σκληροί και μισητοί. Είμαι μία περήφανη εργαζόμενη μαμά και το μωρό μου είναι απόλυτα υγιές και αξιολάτρευτο», έγραψε μεταξύ άλλων η Paris.

Για να καταλήξει στο σχόλιό της λέγοντας πως: «Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που στοχοποιούν μία τέτοια αθωότητα. Ελπίζω ότι οι άνθρωποι μπορούν να συμπεριφέρονται ο ένας στον άλλον με περισσότερη καλοσύνη και ενσυναίσθηση».

Το παρήγορο είναι πως η Hilton, δέχθηκε χιλιάδες μηνύματα συμπαράστασης για το μωρό της με ανθρώπους από όλον τον κόσμο να καταδικάζουν τα απαράδεκτα σχόλια.