6 stylish αξεσουάρ μαλλιών που είδαμε στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι

Ευαγγελία Αλπίδου
6 stylish αξεσουάρ μαλλιών που είδαμε στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι
Valentina Valdinoci/launchmetrics.com/spotlight

Στέκες, hair clips, μεταξωτά μαντήλια και καπέλα χαρίζουν ένα level up που μπορεί να απογειώσει ακόμη και το πιο casual look.

Σήμερα είναι η τελευταία μέρα της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι. Ένας μήνας μετά από συνεχή φαντασμαγορικά shows στις μεγαλύτερες πρωτεύουσες μόδας του κόσμου, ρίχνει την αυλαία. Οι μεγαλύτεροι οίκοι παρουσίασαν τις πρωτοποριακές collections τους για την άνοιξη/καλοκαίρι 2024 και ανέβασαν κυριολεκτικά την θερμοκρασία! Εκτός από τα catwalks, το ενδιαφέρον όλων ήταν στραμμένο και στις street style εμφανίσεις των It girls και των fashion experts που ήταν καλεσμένοι στα shows.

Hair Care! Mύθοι και αλήθειες που πρέπει να γνωρίζεις για το conditioner

Οι fashion experts δημιουργούν πάντα τα πιο stylish looks με υφές, prints και statement κομμάτια που κλέβουν την προσοχή και τα βλέμματα όλων. Ως beauty addicts, δεν γινόταν να μην παρατηρήσουμε την λεπτομέρεια που έκανε την διαφορά σε κάθε σύνολο, τα αξεσουάρ! Και πιο συγκεκριμένα, τα αξεσουάρ μαλλιών. Τα πιο σύγχρονα και στιλάτα αξεσουάρ φοράνε non stop οι fashionistas στους δρόμους του Παρισιού.

Headbands, hair clips, μεταξωτά μαντήλια και καπέλα χαρίζουν ένα level up που μπορεί να απογειώσει ακόμη και το πιο casual look. Τα περισσότερα από αυτά τα αξεσουάρ υπάρχουν σε κάθε γυναικείο boudoir και γκαρνταρόμπα. Μήπως ήρθε η ώρα να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα στα hair accessories σου;

Hair clips

Paris-str-S24-0338.jpg

Σίγουρα θα έχεις δεκάδες hair clips στα συρτάρια του boudoir σου. Από το πιο απλό μέχρι το πιο sparkle. Με τα hair clips μπορείς να στολίσεις τα μαλλιά σου και να δημιουργήσεις fashionable χτενίσματα, χωρίς να χρειαστεί να κάνεις κάποιον περίτεχνο κότσο.

Bye bye rainy days! 4 χτενίσματα για να είσαι κομψή στη βροχή

Κορδέλα στα μαλλιά

Paris-str-S24-0348.jpg

H Deva Cassel, η κόρη της Monica Bellucci έχει γίνει μία πανέμορφη γυναίκα. Στην εβδομάδα μόδας στο Παρίσι, ο φακός την απαθανάτισε με μία γούνινη tweed ζακέτα, ενώ στα μαλλιά της είχε μία μαύρη κορδέλα που ολοκλήρωνε το total black look της. Μήπως πρέπει να σταματήσεις να πετάς τις κορδέλες από τα birthday δώρα σου;

Μεταξωτό μαντήλι

Paris-str-S24-0354.jpg

Ένα μεταξωτό μαντήλι υπάρχει πάντα σε μία γυναικεία γκαρνταρόμπα. Είναι ένα multitasker item, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν ζώνη στα φορέματα, σαν κόσμημα στο λαιμό, αλλά και σαν αξεσουάρ στα μαλλιά. Εκτός, το ότι θα αναδείξει την εμφάνισή σου, θα σε κάνει να πεις goodbye στις bad hair days σου.

Headbands

Paris-str-S24-0361.jpg

Η στέκα που μας έβαζαν στα μαλλιά, οι μαμάδες μας όταν είμασταν μικρές έχει γίνει ένα από τα must have κομμάτια που ορκίζονται τα It girls. Είναι κομψή, διαχρονική και μπορεί να φορεθεί από το πρωί έως το βράδυ. Μία βαμβακερή μπορεί να φορεθεί καλύτερα στο γραφείο και στο γυμναστήριο, ενώ μία σατέν ή sparkle μπορεί να απογειώσει τις night out εμφανίσεις.

XL hair clips

Paris-str-S24-0365.jpg

Μπορεί παλιότερα τα τσιμπιδάκια στα μαλλιά να μην ήταν trend να φαίνονται, πλέον όμως όσο πιο μεγάλα και XL αξεσουάρ χρησιμοποιείς, τόσο το καλύτερο. Μην διστάσεις να τολμήσεις το πιο extreme χτένισμα!

Καπέλο

Paris-str-S24-0415.jpg

Δεν γίνεται να λείπει το καπέλο, από τα hot αξεσουάρ που είδαμε στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι. Εκτός, το ότι είναι απίστευτα stylish, λειτουργεί ως καμουφλάζ τις ημέρες που δεν πρόλαβες να λούσεις τα μαλλιά σου ή ήθελες να κάνεις ένα διάλειμμα από τα θερμαντικά εργαλεία που χρησιμοποιείς καθημερινά.

Εσένα ποιο είναι το αγαπημένο αξεσουάρ μαλλιών;